Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- donCorleone1892
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Wirtz zasigurno dobija na samopouzdanju, vidjelo se to i prije gola, igra se sa loptom i sa protivnickim igracima. Steta za onu asistenciju Ekitikeu.
Ekitike odlican, dobar prodor i napokon da neko nesto uradi a da nije vracanje lopte nazad.
Kerkez je bas los, on ne lici na beka uopste. Svaka lopta ide nazad a tacnost dodavanja mu je u minusu.
Ekitike odlican, dobar prodor i napokon da neko nesto uradi a da nije vracanje lopte nazad.
Kerkez je bas los, on ne lici na beka uopste. Svaka lopta ide nazad a tacnost dodavanja mu je u minusu.
Ovo nisu istine 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jbt protivnicima korner dodje ko penal
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Haha
Slot nije mogao vise trpit Chiesu 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Frajer nije ni za klupu, a ne prvih 11
- JayCatwright
- Kontakt:
Chiesa je igrač za max 10 minuta, valjda je to nakon danas jasno svima.
Wirtz bas dobar u zadnjih mjesec dana
- donCorleone1892
- Kontakt:
Jel realno da ovo nije drugi zuti?
Joj Ekitike al jede gov.na sa ovim bacanjem.
Kazniti sve mjesečnom platom zbog ovog. Sramota.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovo je nerealno kakav je panj ovaj Kerkez, šta uradi hajvan sad.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
I zavrsi se jos jedna patnja, najgora ekipa lige te maltretira na enfildu
Arne, najaci si
Arne, najaci si
Ovo drugo poluvrijeme je sramota 
Ne ponovilo se
Dobro ovaj komentator sa arene rece, citavo vrijeme imamo ove Dr. Jekyll and Mr. Hyde momente. U jednom momentu je sve top u drugom se iskljucimo.
Fakat ne kontam sta je razlog tome.
Fakat ne kontam sta je razlog tome.
Srce, čast i ponos!
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- jasonstatham
- Kontakt:
Jel bolje imati igru, a da rezultat izostane? Ili ono obratno, igrati kilavo i nikako, a da se uzimaju tri boda?
Baš loše igraju, sa toliko oscilacija u igri. Kako se bliži kraj tekme, totalni haos nastaje. Nula sabranosti. Mac jako loš, sve što protivnici prave, prave preko njega. Ista stvar (danas) za Virgila. Onaj štrokljo radio mu šta je htio, spor i ostavlja previše prostora.
Danas Wolvesi, prije neki dan Spursi, ali pojaviće se ekipa koja zna odigrati više od tri pasa i eto problema.
Baš loše igraju, sa toliko oscilacija u igri. Kako se bliži kraj tekme, totalni haos nastaje. Nula sabranosti. Mac jako loš, sve što protivnici prave, prave preko njega. Ista stvar (danas) za Virgila. Onaj štrokljo radio mu šta je htio, spor i ostavlja previše prostora.
Danas Wolvesi, prije neki dan Spursi, ali pojaviće se ekipa koja zna odigrati više od tri pasa i eto problema.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.