FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 22 apr 2017, 13:16

haris004 je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/emir-plaka ... ler/218279
Plakalo nije naš igrač ?
Zar sam propustio kakvu objavu na službenoj :?
p.s. nije da mi smeta :mrgreen:
On je na svom fb profilu postavio sliku u dresu Sarajeva uz opis "sretno voljeni klube", i po komentarima se da skontat da ide negdje vani. Kako god sretno momku :D
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 22 apr 2017, 13:18

haris004 je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/emir-plaka ... ler/218279
Plakalo nije naš igrač ?
Zar sam propustio kakvu objavu na službenoj :?
p.s. nije da mi smeta :mrgreen:

On sada u svedskoj trazi klub da moze ostati kod djevojke.

(Sjednica 29.03.2017)
Raskidi ugovora
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igrač Plakalo Emir sporazumno raskinuli profesionalni ugovor broj 368/16 od 29.04.2016.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 apr 2017, 13:24

PitarBordo je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ocekujem da Vukotic sutra shvati koji je ipak najbolji i najveci klub u drzavi!!!
Ne znam zašto, ali ovaj post me podsjetio na tekmu u Ugljeviku protiv Radnika... Kad voditelj nakon tekme pita Dženu je l' bio penal, a on hladno "ja to nisam ni vidio, tako da nije bio penal..." :urnebes: :lol:
:D :D to je otprilike to..

Inace gledao sam ovog Vukotica,momak je kvalitetan materijal..21 godina just thinking :hmmmmm:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 apr 2017, 13:26

ako već nismo sa ovim
http://www.transfermarkt.de/nikola-vasi ... ler/248454

onda trebamo s ovim krupinim pričati, a ima ih u krupi još interesantnih...
mma_hz je napisao/la:
Inace gledao sam ovog Vukotica,momak je kvalitetan materijal..21 godina just thinking :hmmmmm:
2m i kusur , jbt moramo tunel razrezat na vrhu da može proć lik :rol: :rol: Redžića treba zaganjat tu smo tanki, vidjeti ko se može dovesti da ne lupaju astronomiju od cifri...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 apr 2017, 13:34

Ma ima u Krupi dobrih fudbalera prije svega Vukotic,Ljubenovic,Mirkovic,Redzic,ako ne zapnemo kao protiv Zelje i Mladosti tesko da cemo pobjediti tako lahko.
FK SARAJEVO.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 apr 2017, 13:44

mma_hz je napisao/la:Ma ima u Krupi dobrih fudbalera prije svega Vukotic,Ljubenovic,Mirkovic,Redzic,ako ne zapnemo kao protiv Zelje i Mladosti tesko da cemo pobjediti tako lahko.
Koljić i golman Ilić, takođe solidni....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 22 apr 2017, 13:50

Svi ovi interesantni u Krupi su vezani ugovorima, a s obzirom na stanje kod njih ne vjerujem da bi ih pustali za male pare.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 apr 2017, 13:51

DenchiNL je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ma ima u Krupi dobrih fudbalera prije svega Vukotic,Ljubenovic,Mirkovic,Redzic,ako ne zapnemo kao protiv Zelje i Mladosti tesko da cemo pobjediti tako lahko.
Koljic je nakon te povrede malo grohno,al upravu si i dalje je opasan..

Al daleko najopasniji je Denis Comor zvani Coma :urnebes: :urnebes:

@orangina pisu strumfovi da kao za njega traze 150 milja eura cini mi se.(Vukotic)
FK SARAJEVO.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 apr 2017, 14:11

mma_hz je napisao/la: Koljic je nakon te povrede malo grohno,al upravu si i dalje je opasan..

@orangina pisu strumfovi da kao za njega traze 150 milja eura cini mi se.(Vukotic)
a njima je svejedno 15 jal 150...nemaju nijedno ni drugo.. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

može se fina ekipica složit, ako ode Ahmet, zaganjat Obradovića i ovog iz Krupe + Amer i junior , ne vjerujem da je to neizvodljivo...
za vezni red nam treba jedno 4-5 igrača jbg tu već treba ozbiljan zahvat...od svih igrača jedino Sarić valja i Ivetić(a frajer bek jbg)....ostalo otpad...
Dulja valjda ide...dakle sve pozicije zadnji,ofanzivni,centralni...po 2 :D
Zadnja linija dobra, pratiti ako izleti kakav lijevi bek a mlad, i skontat da li da ganjamo još kojeg stopera mladog....
Golmana pokupit još jednog, Adiju se zahvalit, Vasilj slobodan...a ima još par talentovanih u ligi...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 apr 2017, 14:14

Kad se sjetim Čomora na desnom beku kod nas. Jad i Čomor što bi se reklo, al posjeća me na Rustempašu, šutio i ginuo na terenu, bio je spreman baš, kao i Rustem. Mada, takvim igracima ne treba zamjerit manjak kvaliteta jer su uvijek ostavljali srce na terenu.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 22 apr 2017, 14:16

Ovo kolo sve kečevi :kafa:
ZZ

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 apr 2017, 14:22

DenchiNL je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: Koljic je nakon te povrede malo grohno,al upravu si i dalje je opasan..

a njima je svejedno 15 jal 150...nemaju nijedno ni drugo.. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

može se fina ekipica složit, ako ode Ahmet, zaganjat Obradovića i ovog iz Krupe + Amer i junior , ne vjerujem da je to neizvodljivo...
za vezni red nam treba jedno 4-5 igrača jbg tu već treba ozbiljan zahvat...od svih igrača jedino Sarić valja i Ivetić(a frajer bek jbg)....ostalo otpad...
Dulja valjda ide...dakle sve pozicije zadnji,ofanzivni,centralni...po 2 :D
Zadnja linija dobra, pratiti ako izleti kakav lijevi bek a mlad, i skontat da li da ganjamo još kojeg stopera mladog....
Golmana pokupit još jednog, Adiju se zahvalit, Vasilj slobodan...a ima još par talentovanih u ligi...
U vezu obavezno dovesti Brkica i Ordagica,a sto da ne i Stevanovica. Fino covjeku dati sta trazi,a sto mu strumfovi ne mogu ispostovati,a i bilo bi cool da im maznemo najboljeg igraca :urnebes:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 apr 2017, 14:35

zagorski je napisao/la: U vezu obavezno dovesti Brkica i Ordagica,a sto da ne i Stevanovica. Fino covjeku dati sta trazi,a sto mu strumfovi ne mogu ispostovati,a i bilo bi cool da im maznemo najboljeg igraca :urnebes:
mojne njega, nekako mi mrzak frajer , a zna igrati bez daljnjeg, ne samo što je njihov igrač nego nekakav mutav , intervjua u životu dao nije, ne zna se prezentovat, pa pomozi nekom , doniraj u neku humanitarnu svrhu jbt...uslikaj se da daješ paketić djetetu...odbojan lik totalno nema nikakvog karaktera, ličnosti....nešto....a 28 punih u guzici...nemoj Hebiba da nam koči života ti, očekujem još bolju sljedeću sezonu od njega.... :thumbup:

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 22 apr 2017, 14:42

mma_hz je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Koljic je nakon te povrede malo grohno,al upravu si i dalje je opasan..

Tako se i krecu te neke cifre koje nijedan klub kod nas niti ima niti je spreman platiti toliko.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 22 apr 2017, 15:48

Krupa MORA pasti!!!
1946~

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 22 apr 2017, 15:50

svi u krupu!!!

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 22 apr 2017, 16:03

Kuzmanović, Ordagić, Obradović, Redžić, Šerbečić. To su moje želje iz lige da se dovedu. Takođe Menalo iz Širokog.

Kako sada stvari stoje riješiti se: Adilović, Balić, Radovac, Husejinović, vjerovatno i Anđušića.
Livaka još nismo vidjeli kako treba.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 apr 2017, 16:44

Eh da hoce slanci danas klepiti madjare...

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 22 apr 2017, 17:02

escobarpablo je napisao/la:Kuzmanović, Ordagić, Obradović, Redžić, Šerbečić. To su moje želje iz lige da se dovedu. Takođe Menalo iz Širokog.

Kako sada stvari stoje riješiti se: Adilović, Balić, Radovac, Husejinović, vjerovatno i Anđušića.
Livaka još nismo vidjeli kako treba.
Daj boze da dvojicu od tih dovedemo

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 22 apr 2017, 17:07

zagorski je napisao/la:Eh da hoce slanci danas klepiti madjare...
nula ko kuca

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 54 gosta.