Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

legenda reala
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la legenda reala » 19 mar 2022, 21:14

bhsport je napisao/la:
19 mar 2022, 21:04
legenda reala je napisao/la:
19 mar 2022, 20:49
bhsport je napisao/la:
19 mar 2022, 20:40
Ima Vuksic, ali realno ovi Grci bi prosli i starkelje.
Ima za nase lige, frajer je premal za ozbiljnog rukometa Grcka nije nikakvo mjerilo i ovo sto mi igramo je sramota.

Prce bi ovim uvalio jedno 15 golova
Ma tuzno je sto je najgori Ovcina pa Herceg a i kapiten ne brani nista.
Prce bi značio ovim momcima.
Kazem ti ja nema ovdje potencijala ove bajke sto Velid prica su gluposti, 90% ovih igraca je dostigla svoj maximum i ne mogu vise.
Herceg,Buric,Vegar,Soljic,Gradan,Ovcina itd to su sve momci blizu tridesetih ili u tridesetim ovo nije nikakvo podmladivanje i sl

Hamidovic,Haseljic malo mladi al i oni su plafon dostigli itd
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 19 mar 2022, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Lumis
Kontakt:

Post Postao/la Lumis » 19 mar 2022, 21:14

Marko Panic, Dejan Malinovic, Josip Peric, Tim Suton i Senjamin Buric to je automatski nova vanjska postava i nebi imali problema sa realizacijom. Definitivno nam treba jos jedan desnjak da li ce to biti Maric iz Alple ili Hrstic jos kad se tome dodaju mladi Keso, Gracic, Mlivic i mozda Velic to je vec puno kvalitetnija ekipa.
I am Lumis, EC3s younger brother

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 mar 2022, 21:20

Lumis je napisao/la:
19 mar 2022, 21:14
Marko Panic, Dejan Malinovic, Josip Peric, Tim Suton i Senjamin Buric to je automatski nova vanjska postava i nebi imali problema sa realizacijom. Definitivno nam treba jos jedan desnjak da li ce to biti Maric iz Alple ili Hrstic jos kad se tome dodaju mladi Keso, Gracic, Mlivic i mozda Velic to je vec puno kvalitetnija ekipa.
Samo nemoj ovog Ovcine u kombinaciji nikako.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 mar 2022, 21:20

Velide jbm li ti majku i opravdanja
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Grbavica786
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica786 » 19 mar 2022, 21:42

Velid me vise nervira nego ovi kvazi rukometasi. Gledao sam na RTLu Hrvate i njihovu komentatori i strucnjavi kritikuju igru i selektora kad treba, kad su dobri isto tako pohvale. Ali nas Velid nadje 1001 razlog da opravda zasto nas amateri zguzise u 2 tekme

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 mar 2022, 21:43

Dosadno govoriti jedno te isto jer se ponavlja iz meča u meč, u svakom sportu, da bi nakon ovakve blamaže u svakoj iole ozbiljnoj državi cijeli savez letio vani. Bukvalno, ovo je najveća blamaža ikad u bilo kojem sportu. Mi nismo izgubili, nismo ispali, mi smo poniženi. Imao sam osjećaj da su Grci zadnjih 10ak min ručnu povukli. Sramota. Burić kao jedan od najboljih golmana svijeta a prima amaterske golove, haj na SP govorili smo to su dobri igrači, naši ne igraju odbranu pa i ne može ali nisu igrači Grčke neke igračine i on prima po 3-4 gola u seriji na isti način. Frljoke prolaze. Nema opravdanja.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Lumis
Kontakt:

Post Postao/la Lumis » 19 mar 2022, 21:44

Nepopularno misljenje Colina bi trebao ostati selektor i u narednim kvalifikacijama 😉..

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 mar 2022, 21:48

ne znam ko mi je odvratniji, umicevic ili ruski ambasador :puke:

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 19 mar 2022, 21:49

Unofficialpage je napisao/la:
19 mar 2022, 21:43
Dosadno govoriti jedno te isto jer se ponavlja iz meča u meč, u svakom sportu, da bi nakon ovakve blamaže u svakoj iole ozbiljnoj državi cijeli savez letio vani. Bukvalno, ovo je najveća blamaža ikad u bilo kojem sportu. Mi nismo izgubili, nismo ispali, mi smo poniženi. Imao sam osjećaj da su Grci zadnjih 10ak min ručnu povukli. Sramota. Burić kao jedan od najboljih golmana svijeta a prima amaterske golove, haj na SP govorili smo to su dobri igrači, naši ne igraju odbranu pa i ne može ali nisu igrači Grčke neke igračine i on prima po 3-4 gola u seriji na isti način. Frljoke prolaze. Nema opravdanja.
ne zezaj, ekipa puna potencijala!
ko ne skace, mrzi bosnu, hej, hej, hej :bih:

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 19 mar 2022, 21:50

Unofficialpage je napisao/la:
19 mar 2022, 21:43
i u svakom sportu i u svakom porazu ili blamazi se uvijek najvise krivi najbolji igrac..
Volim te Bosno!!!

Lumis
Kontakt:

Post Postao/la Lumis » 19 mar 2022, 21:52

Mi smo igrali bez 5 najboljih igraca, u podmladjenom, neuigranom sastavu protiv iskusne reprezentacije ne znam sta ste ocekivali :rol:

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 19 mar 2022, 21:56

Marinko Marinko bejemo te miii
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 19 mar 2022, 22:04

Colina: „… Čestitam ekipi Grčke, bila je stvarno mudrija i pametnija, spretnija i uigranija od nas. Na nama je da probudimo naše igrače koji igraju vani, da dignemo reprezentativni rukomet na veći nivo. Svaki igrač treba krenuti od sebe. Ko god da bude selektor, da ima slatke brige koga će zovnuti. Svaka čast ovim momcima koji su pokušali uskočiti u ove cipele, čestitam im na doprinosu”.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 mar 2022, 22:16

BHF, ljubav imaju, mora se priznati, ali ne volim ih viditi u Tuzli, 80% su pitari i strumfovi, nesto kao oni bi da vode navijanje u nasoj Carsiji. Da su Fukare kao stu bile krajem 90-ih, bili bi manji od makovog zrna. Ne mogu ih gledati ni u ovom kaficu pored Mejdana, papci na kvadrat.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Lumis
Kontakt:

Post Postao/la Lumis » 19 mar 2022, 22:16

EdinjoBos je napisao/la:
19 mar 2022, 22:04
Colina: „… Čestitam ekipi Grčke, bila je stvarno mudrija i pametnija, spretnija i uigranija od nas. Na nama je da probudimo naše igrače koji igraju vani, da dignemo reprezentativni rukomet na veći nivo. Svaki igrač treba krenuti od sebe. Ko god da bude selektor, da ima slatke brige koga će zovnuti. Svaka čast ovim momcima koji su pokušali uskočiti u ove cipele, čestitam im na doprinosu”.
Ti si bolji skaut nego ovi nasi u savezu pokusaj naci neko lijevo krilo koje ima pravo igrati za nas :bih: ko sto smo izmislili Sutona

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 mar 2022, 22:18

Lumis je napisao/la:
19 mar 2022, 21:52
Mi smo igrali bez 5 najboljih igraca, u podmladjenom, neuigranom sastavu protiv iskusne reprezentacije ne znam sta ste ocekivali :rol:
Buric 31,Ahmetasevic 27,Herceg 30,Vegar 32,Građan 28,Davidovic 29,Haseljic 25,Šoljić 25,Ovčina 33,Malinovic 29, Perić 28,Hamidović 25 itd

Samo tebi i Velidu je ovo mlada i neiskusna ekipa i da smo morali uraditi smjenu generacije kad tad :P

Vukšić, Muhović i Jozinovic su igrali ozbiljnu rolu jedino od tih zaista mladih igrača iako 22 god to su vec ozbiljni igrači al eto imaju fore mogu jos napredovati, Vukšić je limitiran fizicki i tesko da moze napraviti neku karijeru kvalitetniju od recimo Periceve a za ozbiljne protivnike nii Perić nije neka klasa tako da nista ne dobijamo na toj za nas najdeficitarnijoj poziciji nadati se Sutonu pa nam nijedan od ova dva nece ni trebati

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 19 mar 2022, 22:19

Loše, teško da može gore, jednostavno nema kvalitete, Obrvan je to uvidio al 5000 e su u rukometu prevelike pare naročito za 2-3 okupljanja godišnje pa mu se nije napuštalo. Čolina se totalno pogubio i pored lošeg kvaliteta rostera u ovim porazima ima puno njegove zasluge i nikako ne bi smio ostati na klupi. Sve je posljedica činjenice da nam je savez kao i u fudbalu preuzela Sr-Hr koalicija i imamo 2:1 u donošenju odluka, tako da Bošnjaci ne mogu ni ništa uticati. Ono što u fudbalu rade Vico i Beus, u rukometu Marinko cipela i Zadro, uglavnom njih reprezentacija ne interesuje, cilj je što bolji status njihovih klubova i izlazak u Evropu a reprezentacije ionako imaju u onima za koje navijaju. Nivo domaće lige je toliko slab da se iz ovih utakmica to jasno vidi. Generalno slaba nam je perspektiva i godine nerada dolaze na naplatu, prizivaju se Panić, Malinović, Senjamin Burić, Perić... svi su oni preko 30 godina i najbolje bi bilo na njih ni računati jer sad ulazimo u ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024 kada će neki od njih imati oko 35 godina, znači pravi veterani. Treba krenuti od samog početka, sastaviti ekipu od igrača do 27 godina sa bazom u dvadesetogodišnjacima, izabrati dobrog trenera kojeg možemo platiti/Markota iz Slobode, Mrkonja, ili tandem Mikić-Doborac/ i sa tim ući u nove kvalifikacije pa kakav god rezultat bude. Znači baza tima Harun Hodžić, Bojić i Radić kao golmani/Suljkanović ako sredi papire /, Keškić, Klis, Faljić, Građan, Jozinović, Keso, Gačić, Haseljić, Perić, Kadrić, pokušati vratiti "Slovence" Velića, Mlivića, Pajta, ne znam da li postoji stvarna volja Sutona al on bi bio ekstra pojačanje i predvodnik te nove generacije, pokušati naći još nekog kvalitetnog igrača posebno za poziciju lijevog beka i krenuti od početka.
p. s. Nadam se da nas Marinko neće skroz uništiti, izbacivanjem Rađe iz Izvršnog odbora otići će jedini čovjek iz RS kojeg interesuje reprezentacija i koji je jedini iz Sr-Hr komponenti stvarno želio da reprezentacija ostvari sportske rezultate i tražio igrače koji bi mogli pojačati reprezentaciju.

Lumis
Kontakt:

Post Postao/la Lumis » 19 mar 2022, 22:22

legenda reala je napisao/la:
19 mar 2022, 22:18
Lumis je napisao/la:
19 mar 2022, 21:52
Buric 31,Ahmetasevic 27,Herceg 30,Vegar 32,Građan 28,Davidovic 29,Haseljic 25,Šoljić 25,Ovčina 33,Malinovic 29, Perić 28,Hamidović 25 itd

Samo tebi i Velidu je ovo mlada i neiskusna ekipa i da smo morali uraditi smjenu generacije kad tad :P

Vukšić, Muhović i Jozinovic su igrali ozbiljnu rolu jedino od tih zaista mladih igrača iako 22 god to su vec ozbiljni igrači al eto imaju fore mogu jos napredovati, Vukšić je limitiran fizicki i tesko da moze napraviti neku karijeru kvalitetniju od recimo Periceve a za ozbiljne protivnike nii Perić nije neka klasa tako da nista ne dobijamo na toj za nas najdeficitarnijoj poziciji nadati se Sutonu pa nam nijedan od ova dva nece ni trebati
Daj sad se ja osjecam staro Haseljic,Soljic i Hamidovic su mladi, Luka Peric nema 28 nego 18, Malinovic nije igrao ovo ostalo je tacno. Vanjska linija nam je prvi put igrala u ovom sastavu i zato smo imali puno problema u fazi napada u ovom dvomecu.
Zadnja izmjena: Lumis, dana/u 19 mar 2022, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 19 mar 2022, 22:23

slika
mosa lošmi stićko tit-ula!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 mar 2022, 22:29

Lumis je napisao/la:
19 mar 2022, 22:22
Daj sad se ja osjecam staro Haseljic,Soljic i Hamidovic su mladi, Luka Peric nema 28 nego 18, Malinovic nije igrao ovo ostalo je tacno. Vanjska linija nam je prvi put igrala u ovom sastavu i zato smo imali puno problema u fazi napada u ovom dvomecu.
Ma nije staro al to su ozbiljne godine i vec izgradeni igraci i to je to.
Podmladena reprezentacija bi bila da je sedmorka sta znam Vuksic-Jozinovic-Klis-Peric-Keskic i sl i sig sam da niko i ne bi A progovorio a ovo podmladivanje s igracima od 26-27 godina ne vodi nicemu

Mislio sam na Josipa

Mogu igrati jos sto utakmica nema tu nikakvog extra kvaliteta dzaba neuigranost

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.