Smijem se kladiti da ce Velez podobro namuciti Zrinjski, a vrlo moguce otkinuti i bod. Umalo su to uradili Zelji i Slobodi, a nekome ce morati ucerati, sto ne komsijama.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Sta kazu u Travniku kad narucujes sedmicu u kajmaku samo kazes "Velez, molim lijepo".
Smijem se kladiti da ce Velez podobro namuciti Zrinjski, a vrlo moguce otkinuti i bod. Umalo su to uradili Zelji i Slobodi, a nekome ce morati ucerati, sto ne komsijama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pisao sam nece sve izgubiti i dalje to tvrdim.Beduin je napisao/la:Sta kazu u Travniku kad narucujes sedmicu u kajmaku samo kazes "Velez, molim lijepo".![]()
![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Jesu stigli Madjari?????
eno ih prodaju serpe, da skupe za ulazniceLakoste je napisao/la:Jesu stigli Madjari?????
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ajjj nek sam i ovo procitaoMortemHz je napisao/la:Kup je potpuno drugo takmicenje, vi ste izgubili od Sarajeva a i Zeljeznicara u ligi.
Potpuno drugo takmicenje, vama i Zelji najbitnije utakmice sezone, Slobodi samo jos jedna u nizu bitnih, a rezultate znamo.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
samoposmatram
- Kontakt:
Boja Vincenta Tana, boja kisobrana!Beduin je napisao/la:Nego ti sutra pazi gdje hodas na stadionu. Ako pocnes buncati po forumu, znacu da ti je ispala kesica kospica na pod i ti je podigao.MuhamedTM je napisao/la:Nista od toga , samo kup.Beduin je napisao/la: Okurazili se mi, kazem ti ja, hocemo 2 pehara odjednom i gotova prica. Kad vec skidamo njufer, da ga skinemo kako treba.
Nije jos nista gotovo polako, pita se I Zrinjski nesto.![]()
Pozz kombinaciji komunjara i neonacistickih pankera iz Drezdena.Lakoste je napisao/la:Jesu stigli Madjari?????
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- hskzmostar
- Kontakt:
Otkinut bod cisto sumnjam,namucit mozda ,ali mislim da ce se omladina vise prepast blamaze nego sto ce uspijeti nesto specialno da urade jer realno to je ekipa napravljena na brzake i kao takvu jedva ju pobijedi sampionska sloboda u 107 min. sto vise govori o nasoj ligi kakava je nego velezu!Beduin je napisao/la:Sta kazu u Travniku kad narucujes sedmicu u kajmaku samo kazes "Velez, molim lijepo".![]()
![]()
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
shzna je napisao/la:Pozz kombinaciji komunjara i neonacistickih pankera iz Drezdena.Lakoste je napisao/la:Jesu stigli Madjari?????

- tuzlak1987
- Kontakt:
Zato madjarski sportski kolektiv to sve fino prije utakmice dogovori sa ekipama da zabije jedan prije kako ne bi morao davati u 107. 
MuhamedTM je napisao/la:Vodimo bika na koridu pravacRinuka je napisao/la:jel ovo pocelo okupljanje malih plavih?![]()
lavor.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ima li kise u Sarajevu
?
- tuzlak1987
- Kontakt:
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Zeljo- Zrinjski petak
Zrinjski- Velez srijeda
Mladost DK- Zrinjski subota
PS: hoce li biti stream na yt stranici Sarajeva
Zrinjski- Velez srijeda
Mladost DK- Zrinjski subota
PS: hoce li biti stream na yt stranici Sarajeva
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- elamalakia
- Kontakt:

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- JohnCleese
- Kontakt:
Bit ce 2 ili X, nema sanse sa Sablja dozivi poraz, ako bude gubio na samom kraju ce izvrsiti neku egzekuciju i prekinit ce utakmnicu 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Mozda fakat pogineJohnCleese je napisao/la:Bit ce 2 ili X, nema sanse sa Sablja dozivi poraz, ako bude gubio na samom kraju ce izvrsiti neku egzekuciju i prekinit ce utakmnicu
Jozef Cuhai
0-3 danas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.