Ne znam ni sam što njega tad nisam čitao, moguće da smo ga prekočili ili nije bilo dovoljno knjiga jer se znalo dešavati često tako, a gimnazija je bilaKawhi je napisao/la: Tek sad procitao? U koju si to srednju isao?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne znam ni sam što njega tad nisam čitao, moguće da smo ga prekočili ili nije bilo dovoljno knjiga jer se znalo dešavati često tako, a gimnazija je bilaKawhi je napisao/la: Tek sad procitao? U koju si to srednju isao?
Čitao sam davno ove knjige. Baš su mi se dopale. Međutim čovjek mnogo sporo piše tako da sam se prilično ohladio od serijala. Čovjek laže kao pas. Bila neka konvencija fantastike šta li ovdje blizu i ja išao. Bio on, Sanderson, Hobova i još par pisaca. Rekao je kao biće knjiga jako brzo. Ali to govori nama nezvanično. Kao knjiga u fazi sređivanja. Ja se ponadao, kad šipak. Evo 2 godine su prošle.Sveti je napisao/la:Suma sumarum prve knjige:
Jako kreativno. Odredjene dionice su jako cringy ali su bogu hvala jako kratke.
Ubjedljivo najgori dio knjige je romansa sa dennom koja mi je skoro rak dala. Njegovo njegovanje te "veze" je totalno neprirodno, cak i za osobu koja prije toga nije imala vezu (koliko je imao godina, 15?). Em je voli, a nece da joj to kaze, a ona ga voli al nece da mu to kaze, al zato daje mindzu drugom liku svaku drugu noc itd. U biti stvarno najlosiji dio knjige.
Narucio sam strah mudraca pa vidicemo
ja poceo prvi dio i nikako se natjerat da procitamVGS je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Preguraj prvih 100-150 stranica, neces poslije moci prestati citatMElloo je napisao/la:ja poceo prvi dio i nikako se natjerat da procitamVGS je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Kraj ove druge me izuo iz cipelaPegi10 je napisao/la:Prvi dio je i najlosiji, druga dva su fantasticna
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 7 gostiju.