FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Omerbavarac » 14 nov 2010, 23:34

Ma dosta ste i vi osvajali. Prepustite tron ovim iza. :D

Ima li amella gdje? Moram nesto da ga pitam? :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 14 nov 2010, 23:36

Omerbavarac je napisao/la:Ma dosta ste i vi osvajali. Prepustite tron ovim iza. :D

nema ti tog lika kad Inter izgubi,on je tu samo kad treba provocirat...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 14 nov 2010, 23:39

vuvu_zzz je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Ako sam dobro upratio, Inter ne zna za pobjedu u 4 posljednja meča(Tottenham, Brescia, Lecce i Milan). Da li se ovo dešavalo pod vodstvom Mancinija i Mourinha? Ja sam i dalje ubijeđen da će Inter i osvojiti prvenstvo, te da će Rafa preokrenuti stvari u svoju korist, ali ovo je utakmica od 6 bodova, a Inter ju je izgubio.
pod vodstvom Josea nikad, a i kad je bio Mancini znamo svi onaj niz bez poraza u ligi, sto je najgore izgubili smo na svom terenu poslije neznam ni ja koliko vremena, ne sjecam se.....dakle, Rafa out
Ne znam sjecas li se one serije bez pobijeda prije tekme sa Chelsea u Londonu cak ste prije te tekme izgubili od Catanie 3:1. Pametnije vam je da se okanite dizanja Mourinha u zvijezde i vama i igracima da vas je volio kao sto nije ostao bi u Interu ne bi otisao za parama u ekipu pickonja zvanu Real Madrid
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 14 nov 2010, 23:42

Interista di cuore je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Ma dosta ste i vi osvajali. Prepustite tron ovim iza. :D

Haha, jesi kralj...svaka ti cast. :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 nov 2010, 23:45

Sad se vidi sta vam je znacio Murinjo...Morratiju bi najbolje bilo da dovede Hidinka..koliko sam vidio u zadnjim kolima u Italji jedanesterci pljuste na sve strane :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 14 nov 2010, 23:46

VELA je napisao/la:
vuvu_zzz je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Ako sam dobro upratio, Inter ne zna za pobjedu u 4 posljednja meča(Tottenham, Brescia, Lecce i Milan). Da li se ovo dešavalo pod vodstvom Mancinija i Mourinha? Ja sam i dalje ubijeđen da će Inter i osvojiti prvenstvo, te da će Rafa preokrenuti stvari u svoju korist, ali ovo je utakmica od 6 bodova, a Inter ju je izgubio.
pod vodstvom Josea nikad, a i kad je bio Mancini znamo svi onaj niz bez poraza u ligi, sto je najgore izgubili smo na svom terenu poslije neznam ni ja koliko vremena, ne sjecam se.....dakle, Rafa out
Ne znam sjecas li se one serije bez pobijeda prije tekme sa Chelsea u Londonu cak ste prije te tekme izgubili od Catanie 3:1. Pametnije vam je da se okanite dizanja Mourinha u zvijezde i vama i igracima da vas je volio kao sto nije ostao bi u Interu ne bi otisao za parama u ekipu pickonja zvanu Real Madrid
da, sjecam se al sumnjam da prije toga su bile jos 3 tekme bez pobjede, mrsko mi traziti, kako god ovo sad je lose da nemoze losije biti
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 14 nov 2010, 23:47

VELA je napisao/la:
vuvu_zzz je napisao/la:
a znas gdje je Mourinho bio u ovo vrijeme u prosle dvije godine, vec je bio ubjedljivo prvi, a sa ovim debilom smo trnutno 5 na tabeli sa 6 bodova zaostatka

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 14 nov 2010, 23:48

@amell i @88robovi :mrgreen: :mrgreen: najjaci provokatori....jos GRADSKI RIVALI!!!!
eh jesu se nasli na ovom forumu svaka im cast!
-RIVALDO-

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 14 nov 2010, 23:50

Huska je napisao/la: a znas gdje je Mourinho bio u ovo vrijeme u prosle dvije godine, vec je bio ubjedljivo prvi, a sa ovim debilom smo trnutno 5 na tabeli sa 6 bodova zaostatka
kada sam vam ja govorio na pocetku da Rafa nije za Inter neki od vas misle provokacija... eto vam ga sada! :lol:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 14 nov 2010, 23:59

:( :twisted: :( :twisted: :( :twisted: :( :twisted: :( :twisted: :( :twisted: :( :twisted:
jad i bjeda i jedni i drugi a ovi moji najgori medzu najgorima,omerino :oops: :oops: :idea: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 15 nov 2010, 00:01

Interista di cuore je napisao/la:

cuj boga ti,provocirat,sta to znaci,ja sam ugledan forumas toliko ugledan da bi onom **** rumenom coravom rumenku odsjekao jaja popolovio sa tobom jednio meni a dvoje tebi i isprzio na rostilju pa cak i pojeo od **** muke :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :mrgreen: :cry:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 15 nov 2010, 00:03

[/quote]

pod vodstvom Josea nikad, a i kad je bio Mancini znamo svi onaj niz bez poraza u ligi, sto je najgore izgubili smo na svom terenu poslije neznam ni ja koliko vremena, ne sjecam se.....dakle, Rafa out[/quote]

Ne znam sjecas li se one serije bez pobijeda prije tekme sa Chelsea u Londonu cak ste prije te tekme izgubili od Catanie 3:1. Pametnije vam je da se okanite dizanja Mourinha u zvijezde i vama i igracima da vas je volio kao sto nije ostao bi u Interu ne bi otisao za parama u ekipu pickonja zvanu Real Madrid[/quote]
a znas gdje je Mourinho bio u ovo vrijeme u prosle dvije godine, vec je bio ubjedljivo prvi, a sa ovim debilom smo trnutno 5 na tabeli sa 6 bodova zaostatka[/quote]

Ne mogu se s vama prepirati oko beniteza al zapamti da cete na kraju sezone pojesti sve sto ste napisali o benitezovoj nestrucnosti. Moras uzeti u obzir da su u Mourinhovo vrijeme i Milan i Juve bile karine od ekipa a ovaj su se prelazni rok dobro pojacali a vi niste nista doveli jos je i Lazio sad lud. Vama je ljetos trebalo novih igrace neki su zasiceni jer su sve osvojili pa se sad vuku po terenu a zbog tog sto nema novih igraca nemaju ni konkurencije pa znaju da ce igrati. Od para sto ste dobili za proslu sezonu trebali ste dovesti 2-3 dobra igraca i neke prodati pa bi vidio ovako nemaju konkurencije za mjesto u timu pa nece ni da se bore
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 15 nov 2010, 00:13

Interisti kakva je to furka sa spaletijem, neće valjda on u inter?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 15 nov 2010, 00:15

spielführer_21 je napisao/la:Interisti kakva je to furka sa spaletijem, neće valjda on u inter?
ma to bih ja volio... a nije nemoguce,ako rumeni nastavi s ovakvim rezultatima.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=31738

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 15 nov 2010, 00:20

spielführer_21 je napisao/la:Interisti kakva je to furka sa spaletijem, neće valjda on u inter?
Za to ne postoje nikakve realne sanse,covjek je upravo danas osvojio titulu prvaka sa Zenitom,ima jos 2 godine ugovora,a u Zenit je doveden kao dugorocno rjesenje tako da od toga nema nista.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 15 nov 2010, 00:25

Dylan Dog je napisao/la:
Za to ne postoje nikakve realne sanse,covjek je upravo danas osvojio titulu prvaka sa Zenitom,ima jos 2 godine ugovora,a u Zenit je doveden kao dugorocno rjesenje tako da od toga nema nista.
razumijem ja tebe,al mislim da kad bi doslo do ozbiljne ponude da bi Luciano tesko odolio...spominje se da u njegovom ugovoru imaju neke klauzule vezane za povratak u Serie A...a i ovo je samo moja zelja,jer sumnjam da ce MM otpustit rumenog,al ako bi se to desilo poprilicno sam siguran da bi Spalletti bio pri vrhu na listi zelja.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 15 nov 2010, 00:27

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 15 nov 2010, 00:30

slika

slika

slika

slika

8-) :lol:

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 15 nov 2010, 08:19

Huska je napisao/la:slika

slika

slika

slika

8-) :lol:
...hahahahha...nek oni prave takve seljacke plakate,ali je ibrakadabra presudio interu...a gdje su sad ovi sto su govorili kako ce inter "unistiti" milan??? :lol: :lol: :lol: ;) ;) ;)

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 15 nov 2010, 09:34

enobarca je napisao/la:a gdje su sad ovi sto su govorili kako ce inter "unistiti" milan??? :lol: :lol: :lol: ;) ;) ;)
slika

Evo ih

ask a silly question, get a silly answer
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.