Ima li amella gdje? Moram nesto da ga pitam?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
nema ti tog lika kad Inter izgubi,on je tu samo kad treba provocirat...Omerbavarac je napisao/la:Ma dosta ste i vi osvajali. Prepustite tron ovim iza.![]()
Ima li amella gdje? Moram nesto da ga pitam?![]()
Ne znam sjecas li se one serije bez pobijeda prije tekme sa Chelsea u Londonu cak ste prije te tekme izgubili od Catanie 3:1. Pametnije vam je da se okanite dizanja Mourinha u zvijezde i vama i igracima da vas je volio kao sto nije ostao bi u Interu ne bi otisao za parama u ekipu pickonja zvanu Real Madridvuvu_zzz je napisao/la:pod vodstvom Josea nikad, a i kad je bio Mancini znamo svi onaj niz bez poraza u ligi, sto je najgore izgubili smo na svom terenu poslije neznam ni ja koliko vremena, ne sjecam se.....dakle, Rafa outMonolog je napisao/la:Ako sam dobro upratio, Inter ne zna za pobjedu u 4 posljednja meča(Tottenham, Brescia, Lecce i Milan). Da li se ovo dešavalo pod vodstvom Mancinija i Mourinha? Ja sam i dalje ubijeđen da će Inter i osvojiti prvenstvo, te da će Rafa preokrenuti stvari u svoju korist, ali ovo je utakmica od 6 bodova, a Inter ju je izgubio.
Interista di cuore je napisao/la:nema ti tog lika kad Inter izgubi,on je tu samo kad treba provocirat...Omerbavarac je napisao/la:Ma dosta ste i vi osvajali. Prepustite tron ovim iza.![]()
da, sjecam se al sumnjam da prije toga su bile jos 3 tekme bez pobjede, mrsko mi traziti, kako god ovo sad je lose da nemoze losije bitiVELA je napisao/la:Ne znam sjecas li se one serije bez pobijeda prije tekme sa Chelsea u Londonu cak ste prije te tekme izgubili od Catanie 3:1. Pametnije vam je da se okanite dizanja Mourinha u zvijezde i vama i igracima da vas je volio kao sto nije ostao bi u Interu ne bi otisao za parama u ekipu pickonja zvanu Real Madridvuvu_zzz je napisao/la:pod vodstvom Josea nikad, a i kad je bio Mancini znamo svi onaj niz bez poraza u ligi, sto je najgore izgubili smo na svom terenu poslije neznam ni ja koliko vremena, ne sjecam se.....dakle, Rafa outMonolog je napisao/la:Ako sam dobro upratio, Inter ne zna za pobjedu u 4 posljednja meča(Tottenham, Brescia, Lecce i Milan). Da li se ovo dešavalo pod vodstvom Mancinija i Mourinha? Ja sam i dalje ubijeđen da će Inter i osvojiti prvenstvo, te da će Rafa preokrenuti stvari u svoju korist, ali ovo je utakmica od 6 bodova, a Inter ju je izgubio.
a znas gdje je Mourinho bio u ovo vrijeme u prosle dvije godine, vec je bio ubjedljivo prvi, a sa ovim debilom smo trnutno 5 na tabeli sa 6 bodova zaostatkaVELA je napisao/la:Ne znam sjecas li se one serije bez pobijeda prije tekme sa Chelsea u Londonu cak ste prije te tekme izgubili od Catanie 3:1. Pametnije vam je da se okanite dizanja Mourinha u zvijezde i vama i igracima da vas je volio kao sto nije ostao bi u Interu ne bi otisao za parama u ekipu pickonja zvanu Real Madridvuvu_zzz je napisao/la:pod vodstvom Josea nikad, a i kad je bio Mancini znamo svi onaj niz bez poraza u ligi, sto je najgore izgubili smo na svom terenu poslije neznam ni ja koliko vremena, ne sjecam se.....dakle, Rafa outMonolog je napisao/la:Ako sam dobro upratio, Inter ne zna za pobjedu u 4 posljednja meča(Tottenham, Brescia, Lecce i Milan). Da li se ovo dešavalo pod vodstvom Mancinija i Mourinha? Ja sam i dalje ubijeđen da će Inter i osvojiti prvenstvo, te da će Rafa preokrenuti stvari u svoju korist, ali ovo je utakmica od 6 bodova, a Inter ju je izgubio.
kada sam vam ja govorio na pocetku da Rafa nije za Inter neki od vas misle provokacija... eto vam ga sada!Huska je napisao/la: a znas gdje je Mourinho bio u ovo vrijeme u prosle dvije godine, vec je bio ubjedljivo prvi, a sa ovim debilom smo trnutno 5 na tabeli sa 6 bodova zaostatka
Omerbavarac je napisao/la:Ma dosta ste i vi osvajali. Prepustite tron ovim iza.![]()
cuj boga ti,provocirat,sta to znaci,ja sam ugledan forumas toliko ugledan da bi onom **** rumenom coravom rumenku odsjekao jaja popolovio sa tobom jednio meni a dvoje tebi i isprzio na rostilju pa cak i pojeo od **** mukeInterista di cuore je napisao/la:nema ti tog lika kad Inter izgubi,on je tu samo kad treba provocirat...Omerbavarac je napisao/la:Ma dosta ste i vi osvajali. Prepustite tron ovim iza.![]()
ma to bih ja volio... a nije nemoguce,ako rumeni nastavi s ovakvim rezultatima.spielführer_21 je napisao/la:Interisti kakva je to furka sa spaletijem, neće valjda on u inter?
Za to ne postoje nikakve realne sanse,covjek je upravo danas osvojio titulu prvaka sa Zenitom,ima jos 2 godine ugovora,a u Zenit je doveden kao dugorocno rjesenje tako da od toga nema nista.spielführer_21 je napisao/la:Interisti kakva je to furka sa spaletijem, neće valjda on u inter?
razumijem ja tebe,al mislim da kad bi doslo do ozbiljne ponude da bi Luciano tesko odolio...spominje se da u njegovom ugovoru imaju neke klauzule vezane za povratak u Serie A...a i ovo je samo moja zelja,jer sumnjam da ce MM otpustit rumenog,al ako bi se to desilo poprilicno sam siguran da bi Spalletti bio pri vrhu na listi zelja.Dylan Dog je napisao/la:Za to ne postoje nikakve realne sanse,covjek je upravo danas osvojio titulu prvaka sa Zenitom,ima jos 2 godine ugovora,a u Zenit je doveden kao dugorocno rjesenje tako da od toga nema nista.spielführer_21 je napisao/la:Interisti kakva je to furka sa spaletijem, neće valjda on u inter?
...hahahahha...nek oni prave takve seljacke plakate,ali je ibrakadabra presudio interu...a gdje su sad ovi sto su govorili kako ce inter "unistiti" milan???Huska je napisao/la:
![]()
enobarca je napisao/la:a gdje su sad ovi sto su govorili kako ce inter "unistiti" milan???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.