Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- vendeta1921
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Koji je najbolji online fudbalski menadzer 
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ja sam medju top 3 u svijetu.vendeta1921 je napisao/la:Koji je najbolji online fudbalski menadzer
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- vendeta1921
- Kontakt:
Pa koji menagerAgresivnoDjubre je napisao/la:Ja sam medju top 3 u svijetu.vendeta1921 je napisao/la:Koji je najbolji online fudbalski menadzer
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
nisi ga skont'o careAgresivnoDjubre je napisao/la:Ja sam medju top 3 u svijetu.vendeta1921 je napisao/la:Koji je najbolji online fudbalski menadzer
http://www.soccermanager.com" onclick="window.open(this.href);return false;
ja volim goalunited 
Sa izmisljenim igracima trophymanager.com, a pravi fudbalskimenadzer.comvendeta1921 je napisao/la:Koji je najbolji online fudbalski menadzer
- vendeta1921
- Kontakt:
- schweinsteiger
- Kontakt:
Igram Mafiu II po treci put i uzivam 
Kako su pricu vrhunski odradili
A sad,kako sam zadnjih dana i Kuma izgledao,dosta slicnosti ima izmedju Vita iz filma i Vita iz igrice
I ubjedljivo,uz Saints Row the third ovo je igrica s najboljom muzikom
A sad,kako sam zadnjih dana i Kuma izgledao,dosta slicnosti ima izmedju Vita iz filma i Vita iz igrice
#miasanmia
U ovom mjesecu oko 24 izlazi Saints Row IV
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ja se hoću da skinem sebi Mafiu II ,ali nikad' se nakanit'... znači dobra,aa ?schweinsteiger je napisao/la:Igram Mafiu II po treci put i uzivam
A sad,kako sam zadnjih dana i Kuma izgledao,dosta slicnosti ima izmedju Vita iz filma i Vita iz igrice![]()
- ArthurBishop
- Kontakt:
Gdje ima uzeti original cd FM2013, i koliko je? Prednosti, mane??
Željezničar za život cijeli!
Jel ko igrao Driver:San Francisco ?
Ja skidam pa da probam
Ja skidam pa da probam
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
preko neta ili pitaj nekog' na forumu FM 2013 od onih koji su nabavili orginal...prednost je što možeš da igraš online, ne znam ima li više prednostiArthurBishop je napisao/la:Gdje ima uzeti original cd FM2013, i koliko je? Prednosti, mane??
trebao je kupiti na steam summer sale a sad mu se ne isplati jer ce uskoro 14Gusar1995 je napisao/la:preko neta ili pitaj nekog' na forumu FM 2013 od onih koji su nabavili orginal...prednost je što možeš da igraš online, ne znam ima li više prednostiArthurBishop je napisao/la:Gdje ima uzeti original cd FM2013, i koliko je? Prednosti, mane??
- schweinsteiger
- Kontakt:
Neces se pokajat',sigurno!Gusar1995 je napisao/la: ja se hoću da skinem sebi Mafiu II ,ali nikad' se nakanit'... znači dobra,aa ?
Bolje prekini download odmah,totalni promasaj od igrice.Otelo je napisao/la:Jel ko igrao Driver:San Francisco ?
Ja skidam pa da probam
#miasanmia
Skinuo je i nisam mogao instalirat.Izbacivalo mi nesto za GUI

@schweinsteiger imaš li kakav link za Mafiu 
Nebih rekao,nagradu za najbolji MMO 2012 i 2013 sportski je dobio http://en.onlinefootballmanager.com/" onclick="window.open(this.href);return false;ibish1995 je napisao/la:Sa izmisljenim igracima trophymanager.com, a pravi fudbalskimenadzer.comvendeta1921 je napisao/la:Koji je najbolji online fudbalski menadzer
Imaju dva servera,na 2. serveru su uradili BiH Ligu
A aktivnih igraca ima i previse,pa na njemackom serveru,samo u njihovoj ligi ima preko 12.000 ekipa ( ukupno oko 22.000 u svim ligama) ..a unapredjuje se svakodnevno
-
gojzerica
- Kontakt:
goalunitedvendeta1921 je napisao/la:Koji je najbolji online fudbalski menadzer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.