EFSS - Ekipa forumaša sportsport.ba , ili SSF - sportsport.ba forum , ESSF - ekipa sportsport.ba foruma ; pa na ovu skraćenicu neki dodatak tipa F.C. , N.K. , C.F. i slično .
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: Browser igra: Football identity
Možda neka skraćenica tipa :
EFSS - Ekipa forumaša sportsport.ba , ili SSF - sportsport.ba forum , ESSF - ekipa sportsport.ba foruma ; pa na ovu skraćenicu neki dodatak tipa F.C. , N.K. , C.F. i slično .
E vidiš nešto bi bilo lijepo takobavarian_bk je napisao/la:Možda neka skraćenica tipa :
ESSF
Forster, Reformer, Evolution uđite nekad trenirajte. Što bi reko Sinan "Minut-dva" posla 

Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 10 jul 2014, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
ODLICNOBelminM23 je napisao/la:E vidiš nešto bi bilo lijepo takobavarian_bk je napisao/la:Možda neka skraćenica tipa :
ESSFBez FK, NK...
Zato si dovedi barem jednu zamjenu za svaku poziciju da umjesto ovih koji ne misle ozbiljno igrat odmah moze netko uskocit.A i desit ce se utakmice da i ovi aktivni iz nekog razloga nece moc doc.BelminM23 je napisao/la:Forster, Reformer, Evolution uđite nekad trenirajte. Što bi reko Sinan "Minut-dva" posla
Inace,zakuhalo se izgleda i tamo na forumu i to cak 10 dana prije pocetka
Nekako sam opet zaboravio, trening odrađen 
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Slažem seBelminM23 je napisao/la:E vidiš nešto bi bilo lijepo takobavarian_bk je napisao/la:Možda neka skraćenica tipa :
ESSFBez FK, NK...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Evolution87
- Kontakt:
Halalite sto ne treniram ovih dana, rijetko kad imam pristup netu pa mi ovo nije ni na kraj pameti. Za nekoliko dana cu biti redovan kao sto sam to i do sad bio.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Za 10tak dana počinje liga, a mi imamo 8-9 igrača koji su dolazili na utakmice, i ima ih još par koji se javljaju po forumu al nikad ih na utakmici. Još uvijek nemamo golmana, a iskreno malo je i 11 aktivnih igrača imati, jer neće uvijek neko biti online. Morat ćemo izgleda pokušati naći kakve strance, da nisu sa našeg foruma, samo nek su aktivni, naučit će se igrat kao i neki od vas.
ESSF
ESSF
ESSF konacno ime? koje su klupske boje? 
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Valjda je konačno, a jbg ne znamo boje. Kad budeš pravio grb probaj nešto skontat, koje ti boje se najbolje budu slagale sa grbom tako i uradi heheZahaKING je napisao/la:ESSF konacno ime? koje su klupske boje?
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Crveno crna valjda boje kluba ... 
P.S. Belmine ti si ujebo stvar oko igrača , kad se Belmin drugi nudio i još par igrača ti si ih odbio , sad će biti patnja ...
P.S. Belmine ti si ujebo stvar oko igrača , kad se Belmin drugi nudio i još par igrača ti si ih odbio , sad će biti patnja ...
Jesam, a jbg otkud sam ja znao da će raja biti ne aktivna, al ima nas i sad 10tak aktivnih, samo Golmana nafatat i nekog dobrog napadača i eto gabavarian_bk je napisao/la:Crveno crna valjda boje kluba ...
Zašto mi izbacuje ovo "red star" kad idem trenirat?
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Meni je samo par puta izbacivalo taj red star, ali uđem ponovo u igru i sve normalno, nego jesi prob'o sa drugim browseromAjsKjub je napisao/la:Zašto mi izbacuje ovo "red star" kad idem trenirat?
Pitanje za predstavnika SS.ba i Genijalci tima:
da li hoćete da igrate u prvoj ligi?
Imamo dosta koji hoće da igraju drugu ligu, a vaša dva tima mi se čine kao malo iskusniji (imate dosta FIDaša koji su već igrali ovo) pa vjerujem da se možete nositi sa timovima koji su izabrali prvu ligu?
Ajd mi javite što prije, tj. napišite tamo na forumu da znam šta da radim.
Imamo dosta koji hoće da igraju drugu ligu, a vaša dva tima mi se čine kao malo iskusniji (imate dosta FIDaša koji su već igrali ovo) pa vjerujem da se možete nositi sa timovima koji su izabrali prvu ligu?
Meni je na neki način svejedno, ali rado bi da budemo u istoj ligi i kao Genijalci da im pokažemo u startu odma šta znamo 
- elninho_resTO
- Kontakt:
Ne bih vam preporucio prvu ligu.Nije vrijeme da se tu ucite igrati,a bezveze ce te se raspasti brzo.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Igralo je nas dosta jake lige, ali ima i onih par ne iskusnih pa najbolje je da se njima prilagodimoelninho_resTO je napisao/la:Ne bih vam preporucio prvu ligu.Nije vrijeme da se tu ucite igrati,a bezveze ce te se raspasti brzo.
Genijalci će u 2. ligu. Ti žrtveno janje traži u nekom drugom.bosko2602 je napisao/la:Pitanje za predstavnika SS.ba i Genijalci tima:
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.