Sta se bunis momcinoDANTES je napisao/la:yebi se
Sport i TV
Re: Sport i TV
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Samo da pozdravim ovog liga gore što navija Barcelonu a krivo mu kada raja slavi pobjede, da se više slavi a manje pljuje bili bi mi ekstra država.
A evo prijedlog ako Barcelona osvoji ovo nešto sada što su ispušili 4-0 od Baska, nek se skupe ti Barca Balkan Fans 4ever pa nek se voze ulicama Sarajeva
A evo prijedlog ako Barcelona osvoji ovo nešto sada što su ispušili 4-0 od Baska, nek se skupe ti Barca Balkan Fans 4ever pa nek se voze ulicama Sarajeva
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
joj joj... nije samo zvezda već i FKS... u sezoni kupanjamessilla je napisao/la:Sta se bunis momcinoDANTES je napisao/la:yebi se, Zvezda je ispala davno.
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jel' ovo veceras nema prenosa EL,ne vidim u rasporedu da neko od domacih prenosi?
Koliko ja znam da prenosi EL pocinju od grupne faze, dok oni LP od play-offa. Vidiš da ni Arena ne prenosi.ElTigre9 je napisao/la:Jel' ovo veceras nema prenosa EL,ne vidim u rasporedu da neko od domacih prenosi?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nista onda,gleda se Hajduk od 19 na HRT 2 pa Vosa na RTS/RTV-u od 20:50,a ima i Dortmund FTA na Das Erste od 20:30.
Ne mogu da vjerujem da debili zatamne i Hajduka i Vojvodinu. Pa koji će vam onda **** regionalni kanali, najbolje ih izbacite iz liste programa. Mislim okej ako neki naš kanal prenosi ili ako prenose neku utakmicu u sklopu istog takmičenja, ali zatamnjivanje u ovakvim slučajevima je ogromna glupost.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- JoseMourinho
- Kontakt:
Kanali 3 i 4, Dortmund u HD-u, njemačka televizija kec samo desno gore stoji, milina gledat ko hoće
Kanali 3 i 4, Dortmund u HD-u, njemačka televizija kec samo desno gore stoji, milina gledat ko hoće
Bio je RTS otvoren 15-ak minuta i zatamniše ga 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Taman kad sam ja prebacio da vidim jesu li i oni zatamnili kao Telecom.FaraonTM je napisao/la:Bio je RTS otvoren 15-ak minuta i zatamniše ga
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Loš tajming yebigamessilla je napisao/la:Taman kad sam ja prebacio da vidim jesu li i oni zatamnili kao Telecom.FaraonTM je napisao/la:Bio je RTS otvoren 15-ak minuta i zatamniše ga
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!

NFL na SK-u.(slika sa SK foruma)
Trazim i pitam Arenu vec 3.4 puta! Ali nema odgovora i evo ga napokon! Imam i arenu i SK, ali ne vjeurujem da su im uzeli i NFL ! Strasnooo!
Max Allegri
- akisarajevo92
- Kontakt:
NFL opet na SK
I to se napokon vraca komentator koji je nekad bas rado NFL na SK, pa otisao u SAD na usavrsavanje. 
Don't believe the hype.
Al ste digli frku oko NFL-a jbt, kao da je to nešto plaho gledano. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Valjda Arena nije bila zadovoljna gledanoscu, te su nudili manje novca za samo jednu utakmicu po kolu. Sad, da li je SK ponudio nesto vise i odnio tu jednu tekmu po kolu, ne znam, no vjerovatno će i taj broj susreta procuriti uskoro ( a i samo ćemo vidjeti kad počne liga).
Imam osjećaj da će SK zayebati s ovim i da ga neće uspjeti često uglaviti na prva tri kanala u ranijim terminima.
Imam osjećaj da će SK zayebati s ovim i da ga neće uspjeti često uglaviti na prva tri kanala u ranijim terminima.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ti termini od 19 i 22:00 su bas nezgodni za njih
a ne isplati im se prenositi one tekme poslije ponoci
nadam se da nece skrtariti sa 1 tekmom sedmicno pa tek od playoffa poceti intenzivnije, kao sto rade sa NBA
a ne isplati im se prenositi one tekme poslije ponoci
nadam se da nece skrtariti sa 1 tekmom sedmicno pa tek od playoffa poceti intenzivnije, kao sto rade sa NBA
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Za vrijeme Tukine utrke pustili pjesmu "Zemljo Moja"
Maki, Baho, Sef i Vedo 
100% sportski i krajnje opušten potpis
Jel vedo presao na arenu sport ili radi i na face-u i na areni?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Hvala Bogu pa gledam na Njemačkom Eurosportu, da moram na FACE ne znam kako bih, ne želim ni pokušavati.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.