BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

bosnas_
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la bosnas_ » 20 maj 2011, 21:25

Drago mi je sto Susic nije zaboravio na Begovica i Papca,mislio ih je pozvati,ali oni za ovo okupljanje nisu spremni,ok,znaci nije do selektora i to mi je drago! Papac i Begovic ce nam trebati u septembru kada BIH igrala odlucujuce utakmice za plasman na Euro,i oni ce nam sigurno biti od koristi,pogotovo ako bude kartona u ekipi ili povreda... Realno protiv Rumunije nam treba bod,ali treba pokusati osvojiti sva tri! jaci smo za Salihovica,i ako on bude spreman bice nam veliko pojacanje!

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 20 maj 2011, 21:30

bosnas_ je napisao/la:Drago mi je sto Susic nije zaboravio na Begovica i Papca,mislio ih je pozvati,ali oni za ovo okupljanje nisu spremni,ok,znaci nije do selektora i to mi je drago! Papac i Begovic ce nam trebati u septembru kada BIH igrala odlucujuce utakmice za plasman na Euro,i oni ce nam sigurno biti od koristi,pogotovo ako bude kartona u ekipi ili povreda... Realno protiv Rumunije nam treba bod,ali treba pokusati osvojiti sva tri! jaci smo za Salihovica,i ako on bude spreman bice nam veliko pojacanje!
alin upravo jednu stvar ne kuzim svi protiv Safeta sto ne zove Papca i Begovica ,,ovaj ih pozove i oni kao nisu spremni??? hm?? a Papac proslu sedmicu vec bio u pocetni 11!!! cuda jada od ********************************

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 maj 2011, 21:32

bosnas_ je napisao/la:Drago mi je sto Susic nije zaboravio na Begovica i Papca,mislio ih je pozvati,ali oni za ovo okupljanje nisu spremni,ok,znaci nije do selektora i to mi je drago! Papac i Begovic ce nam trebati u septembru kada BIH igrala odlucujuce utakmice za plasman na Euro,i oni ce nam sigurno biti od koristi,pogotovo ako bude kartona u ekipi ili povreda... Realno protiv Rumunije nam treba bod,ali treba pokusati osvojiti sva tri! jaci smo za Salihovica,i ako on bude spreman bice nam veliko pojacanje!
:lol: :lol: :lol: :o :o :o :o
Zabi vam ga Papak, samo tako...cuj nije spreman. PAPAK PONOVO ODBIO DA IGRA ZA BIH, ko bajagi nije skupstina usvojila statut, a prije ugovora statut nije ne u magli bio. E jadnici...
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 maj 2011, 21:33

Vrebac je napisao/la:
alin upravo jednu stvar ne kuzim svi protiv Safeta sto ne zove Papca i Begovica ,,ovaj ih pozove i oni kao nisu spremni??? hm?? a Papac proslu sedmicu vec bio u pocetni 11!!! cuda jada od ********************************
Potpis legao, i odmah stanje u savezu zik i tako dalje i tako blize.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 maj 2011, 21:36

PostPostao/la Saban dana 18 maj 2011, 00:56
Jos jedna stvar: Ako stvarno istina da je Papak potpisao ugovor nudim opkladu od 500 eura da ce povuci pristanak da igra za BiH. Bujrum.

Pape o Papku: "Lijepo je što se ogrnuo zastavom BiH, kao i Džeko nakon osvojenog FA kupa sa Sitijem, ali to me neće smekšati" :)
Nije da se falim, ali kako citam ove levatine i papcine, komotno bi mogao u FBI...a hajvani ce i dalje dizati graju o Ppapcu "koji nije pogazio rijec, o olicenju morala i postenja..." :lol: :lol:
Evo editujem ovu poruku samo iz razloga da kazem da mi nekad naleti pa mi vas je zao, Boga mi moga - posebno ako ste Bosanci onda pogotovo se sjetim kako nas voza ko male majmune zedne preko vode ko stigne. U pamet se ba, imate li imalo karaktera i ponosa?
Zadnja izmjena: Saban, dana/u 20 maj 2011, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 maj 2011, 21:38

harry_90 je napisao/la:
Diino_10 je napisao/la:
soko je napisao/la:Ja stvarno ne znam sto je Safet pozvao Maletica, Mravca, Avdukica i Subasica.
Koji moron, mogao je pozvati Robbena umjesto Maletica, Vidica umjesto Mravaca a i Evru umjesto Subasica.
PAPE ODLAZI
Trenutno ni nemamo boljih igrača na toj poziciji, Safet je objasnio zašto nije pozvao Papca i Begovića. ;)
A Nadarevic,to hoces reci da je Mravac bolji od njega ? Muratovic jest star,ali sa svojim znanjem i iskustvom moze pomoci reprezentaciji,ne vidim zasto i on ne bi bio pozvan u koji mec.
Mravac nista nije slabiji od Nadarevica. Visi, mladji i brzi. Mravac je bio u timu kola Belgije u zadnje vrijeme. Trenutno je u dobroj formi. Protiv Rumunije bio vise nego dobar, takodjer protiv Meksika a i Slovacke. Tek je poceo igrati protiv Albanije a tu je sigurno bila trema.
Nadarevic, takodjer nije htio da dodje u SAD da igra protiv Meksika, kaze bolestan a onda igra u ekinsporu slijedeci vikend.
Kao sto sam ja gore napisao vi samo bezze pljujete k'o da mi imamo Vidica pa da nije pozvan.
Ovaj neki spominje Bunozu a lik slomio nogu pre nekoliko mjeseci.
Onda ovaj drugi pise kako Lulic nece moci igrati protiv ozbiljne ekipe, izgledao je dobro protiv Rumuna. Pa Mr. Einstein mi igramo opet protiv Rumuna pa onda Albanaca. Te Bjelorusa i Luksemburga.
Zadnja izmjena: soko, dana/u 20 maj 2011, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 20 maj 2011, 21:39

ko je tebi levat i papcina :roll:
15.10 - 15.06 ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 maj 2011, 21:40

Saban je napisao/la:
Jos jedna stvar: Ako stvarno istina da je Papak potpisao ugovor nudim opkladu od 500 eura da ce povuci pristanak da igra za BiH. Bujrum.

Pape o Papku: "Lijepo je što se ogrnuo zastavom BiH, kao i Džeko nakon osvojenog FA kupa sa Sitijem, ali to me neće smekšati" :)
Nije da se falim, ali kako citam ove levatine i papcine, komotno bi mogao u FBI...a hajvani ce i dalje dizati graju o Ppapcu "koji nije pogazio rijec, o olicenju morala i postenja..." :lol: :lol:
E @sabane znas ti......koliko to Corona kupiti mozes.Usrat se do baraza mozes od pivi. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 maj 2011, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2011, 21:41

skyisthelimit je napisao/la:ko je tebi levat i papcina :roll:
To ti je Saban, jedan od onih koji su pokupili svu pamet svijeta 8-) Nisi se do sada susretao sa takvima?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 maj 2011, 21:48

U konkretnom slucaju sam mislio na Papca, valjda je jasno...a inace sada mislim, u stvari nemam sta da mislim - pokazalo ste sto posto, da je levat i papcina bio svako onaj ko je vjerovao u bajku o "najboljem, najpostenijem, jedinim koji drzi rijec, najdrazem...." Ako primjetis upotrebio sam glago bio sto je proslo vrijeme jer ne vjerujem da ima jos neko...da ce nastviti po starom (pravilno bi bilo da se nakloni Sabanu do zemlje i kaze "aferim care"). Ako pak i dalje ima neko takav onda da te upoznam da tekve smatram za levate i papcine, ne na kvadrat nego na million milliona. Ima li jos pitanja?

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 maj 2011, 21:51

Virtu4l je napisao/la:
To ti je Saban, jedan od onih koji su pokupili svu pamet svijeta 8-) Nisi se do sada susretao sa takvima?
Mogu bi ti da diskutujes argumentima umjesto sto vrijedas. Cinjenice na sunce - sta, kako, ko...da svoju ocjenu potkrijepis bilo cime...ovako je isto kada bi ja rekoa Virtual je majmun, idiot, konj koji misli da je napmatenije. Yebiga, necemo se vrijedjati.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 maj 2011, 21:53

harishp je napisao/la:
Saban je napisao/la:

E @sabane znas ti......koliko to Corona kupiti mozes.Usrat se do baraza mozes od pivi. :mrgreen:
Ma slaba fajde, ovi samo baljezgaju a kada treba stati iza svojih reijeci i stavova, nema ih nigdje. Samo jedan se javio i to hoce da igramo u nepisanja na forumu :D :D :D
Jedino sam jednom dilberu ovdje kod mene izvukao veceru u naskupljem restoranu (uz 5 korona)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 maj 2011, 21:54

Bilal je napisao/la: A koji si to ti qrac u fudbalu pa da dajes sebi za pravo da znas bolje od Safeta? Pokrij se jorganom, balavce. :x
Nisu ni tebi sve na broju haman :roll: vidis ja nikog ne vrijedjam,samo sa ljudim diskutujem,nema potrebe za vrijedjanjem,al eto ima i takvih kao ti,ciji je jedino sredstvo rasprave vrijedjat drugog.. kiss :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2011, 21:56

Zar ti prije par minuta ne nazva neke papcima, levatima, papčinama. Šta ako Saša već u septembru protiv Bjelorusije bude u kombinacijama za meč?

Mislim, sasvim je logično bilo da Papac ne dođe na ovo okupljanje.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 maj 2011, 22:01

Virtu4l je napisao/la:Zar ti prije par minuta ne nazva neke papcima, levatima, papčinama. Šta ako Saša već u septembru protiv Bjelorusije bude u kombinacijama za meč?

Mislim, sasvim je logično bilo da Papac ne dođe na ovo okupljanje.
Ako i u septembru bude Iljo u ''vidokrugu''saveza.Onda je isto tako logicno da Papcev odgovor bude isti kao i sad.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2011, 22:05

Da, pa šta? Znači komotno možemo vrijeđati sve one koji se nadaju, koji žele Papca u timu, koji misle da bi nam on dosta pomogao u zadnjoj liniji, i sl.?

Možda ljudi ne vjeruju u njega, možda on prodaje maglu, ali ja bih prvi volio da se on vrati u tim... ali sigurno da neću vrijeđati one koji misle da su ga provalili...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 maj 2011, 22:10

Pa nista.
Vecinom na forumu se neistomisljenici vrijedjaju.Zavisno sa koje strane se posmatra.
Ovo u vezi Papca je samo logican tok dogadjanja ,nista vise.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2011, 22:11

Virtu4l je napisao/la:Mislim, sasvim je logično bilo da Papac ne dođe na ovo okupljanje.
harishp je napisao/la:Ovo u vezi Papca je samo logican tok dogadjanja ,nista vise.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 maj 2011, 22:13

Fakat, koji klinac ste se uhvatili Papca. Pogotovo što u ovom konkretnom slučaju nema potrebe za diskreditacijom insana da se opravda njegov izostanak - ako postoji slučaj u kojem je takav način argumentacije i primjeren.
Selektor je lijepo rekao, da "objektivno" i on i Begović trebaju biti na spisku. Ali da nakon razgovora, njegov poziv je prolongiran za drugo okupljanje - valjda do tada će se završiti sapunica u Savezu.

Papac za razliku od Begovića je uvijek bio jasan po pitanju reprezentacije i svog odnosa spram iste. Čovjek je rekao "zbogom" iz tog i tog razloga, nije nikog pravio budalom za razliku od Asmira. Mislim da je pogrešno porediti uopšta ta dva "slučaja". Fakat, ne stoje mnoge stvari koje se ovom čovjeku pokušavaju inputirati ovdje.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 maj 2011, 22:15

Virtu4l je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Mislim, sasvim je logično bilo da Papac ne dođe na ovo okupljanje.
harishp je napisao/la:Ovo u vezi Papca je samo logican tok dogadjanja ,nista vise.
Zaboravio si na onu staru'' tamo gdje prestaje logika,pocinje Bosna''.
Dobro Papac je Hercegovac pa se njega to ne tice ili makar do pola.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []