haxball
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: haxball
Ma malo mi je bezveze to top 8, jer ko prvi zavrsi njemu to nece odgovarat, a ostalim hoce.
Ali je u suprotnom bezveze ovima sto nisu igrali od pocetka i nemaju nikkave sansevm22 je napisao/la:Ma malo mi je bezveze to top 8, jer ko prvi zavrsi njemu to nece odgovarat, a ostalim hoce.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- harebianconero
- Kontakt:
Šta mislite sljedeće sezone, 2. liga ? Ili Možda od nas 14 koliko nas ima, da podjelimo u 2 lige po 7 ? Ili 2 lige, 1. liga 14 timova i druga isto ?
@baja kakav je net, minimalno 5 kola zaostaješ
@baja kakav je net, minimalno 5 kola zaostaješ
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
igra se final eight, to smo se dogovorili prije možda tjedan dana. tako da neki tipa hanniz, s-y-l-a-r imaju šanse za naslov.
što se tiče druge lige, ima dosta zainteresiranih, stalno se javljaju, ali možda polovica njih je aktivna, a neću primati neaktivne pa da ih čekamo po mjesec dana. možda je najbolje formirati dvije lige sa 8 igrača, ovih 14 + još dvojica koji su aktivni na forumu. dakle oni koji se ne plasiraju na final 8 idu u drugu ligu. to je samo moj prijedlog, pa vi kako hoćete, meni je svejedno, niti ću osvojiti, a nadam se da neću u 2. ligu.
što se tiče druge lige, ima dosta zainteresiranih, stalno se javljaju, ali možda polovica njih je aktivna, a neću primati neaktivne pa da ih čekamo po mjesec dana. možda je najbolje formirati dvije lige sa 8 igrača, ovih 14 + još dvojica koji su aktivni na forumu. dakle oni koji se ne plasiraju na final 8 idu u drugu ligu. to je samo moj prijedlog, pa vi kako hoćete, meni je svejedno, niti ću osvojiti, a nadam se da neću u 2. ligu.
- harebianconero
- Kontakt:
Može.dzonvejn je napisao/la:igra se final eight, to smo se dogovorili prije možda tjedan dana. tako da neki tipa hanniz, s-y-l-a-r imaju šanse za naslov.![]()
hocu i ja da igram 
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
prijavljujem se i ja , ako ima kakva sema da se uguraju novi igraci 
ja sam prvi na listi cekanja 
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
mozda kad zavrsimo ovu ligu da pocnemo ponovo ali s 2 lige ? u prvoj 8 timova i u drugoj 8 ( moze i 10 ) sta mislite ?
pročitaj moj post. prva sa 8 i druga sa ovih 6 + novopridošli. znači ne mora 8, može i 10.vm22 je napisao/la:mozda kad zavrsimo ovu ligu da pocnemo ponovo ali s 2 lige ? u prvoj 8 timova i u drugoj 8 ( moze i 10 ) sta mislite ?
- harebianconero
- Kontakt:
Ne bi ja ponovo sve jer će da se bune neki koji budu u 2. ligu svrstani. Bolje onako kao što je @džonvejn rekao.vm22 je napisao/la:mozda kad zavrsimo ovu ligu da pocnemo ponovo ali s 2 lige ? u prvoj 8 timova i u drugoj 8 ( moze i 10 ) sta mislite ?
ok, nisam pratio, uglavnom bit ce zanimljivijedzonvejn je napisao/la:pročitaj moj post. prva sa 8 i druga sa ovih 6 + novopridošli. znači ne mora 8, može i 10.vm22 je napisao/la:mozda kad zavrsimo ovu ligu da pocnemo ponovo ali s 2 lige ? u prvoj 8 timova i u drugoj 8 ( moze i 10 ) sta mislite ?
Mjera!
Znaci il' final 8 il' druga liga
I onda svake sezone nek' ispadaju zadnja 3., a nek' ulaze prva 3. iz druge lige i nek' ovo predje u tradiji
Samo bi onda trebalo igrat final 4, od iduce sezone...
Znaci il' final 8 il' druga liga
I onda svake sezone nek' ispadaju zadnja 3., a nek' ulaze prva 3. iz druge lige i nek' ovo predje u tradiji
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- harebianconero
- Kontakt:
Ja mislim da će meni biti najzanimljivije
Tu sam baš na granici final 8 i druge lige. Gledajući moje toplo-hladno igre, bit će dosta zanimljivo. 
@dzonvejn hvala na odgovoru.
Možda smo trebali napraviti posebnu temu, za turnire haxballa nas, forumaša?
Možda smo trebali napraviti posebnu temu, za turnire haxballa nas, forumaša?
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
ili mozda jos bolje da ispadaju zadnja 2, ulaze prva 2, a 3. od pozadi iz 1. lige i 3. iz druge lige da igraju kvalifikacijeEdin TM87 je napisao/la:Mjera!
Znaci il' final 8 il' druga liga![]()
I onda svake sezone nek' ispadaju zadnja 3., a nek' ulaze prva 3. iz druge lige i nek' ovo predje u tradiji![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo da pozdravim one profesionalce
Ko opet bude htio protiv mene i one masine bujrum 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
sta ima,jedva ste nas jednu dobili,a nakon 7 tekmi morali smo i mi izgubiti jednu,i to imali smo 0:2 ,pad koncetracijeSarajlijc@ je napisao/la:Samo da pozdravim one profesionalce![]()
![]()
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hard Bass je napisao/la:sta ima,jedva ste nas jednu dobili,a nakon 7 tekmi morali smo i mi izgubiti jednu,i to imali smo 0:2 ,pad koncetracijeSarajlijc@ je napisao/la:Samo da pozdravim one profesionalce![]()
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Hajd, hajd. Samo požurite da završite ovu sezonu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.