FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

bilino polje
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la bilino polje » 26 mar 2010, 19:20

slani grad je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:Ide mi vise na zivce sve ovo sa Torpedom odnosno Sarajevom, ako se to vise i moze reci, zbog saveza sa Olimpikom kojim su upravo kovali planove i zavjere protiv Slobode. Ne zelim da Sloboda i Sarajevo imaju lose odnose jer to nije dobro niti za jedan od ova dva kluba. Slucaj "Gavaric" se previse vuce po medijima sto nikako nije dobro po atmosferu u svlacionicama oba tima. To mora prestati.

Btw. Evidentno je da se u Tuzli lagano podize adrenalin i euforija nakon pa pobjeda i sve bolje igre. Jos ako pobjedimo Siroki, atmosfera ce biti vrh, a sto je najvaznije, opstanak je osiguran.
brate...nista mi jos nismo osigurali :? ..bit ce tu jos borbe lavovske...vidjeces..jedan kiks te gurne na samo dno...a mi imamo bruku preteskih utakmica
i to kod kuce cekate siroki zelkju zrinski borac moras kiksati kod nekoga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
samo celik ale samo celik ale

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 mar 2010, 19:21

Tema Gavaric je zavrsena u srijedu,na nasu srecu pobjedom Slobode.Sad protiv ŠB uzeti 3 boda,idemo bez Grade i Joguncica,bice malo teze,jer u ŠB imaju dobre juznoamerikance,jedno 3:1 za nas,ocekujem da napadaci prorade tj.Mostarlic,Smajlovic i Mujic,Okanovica od prve minute na terenu,jer dosta moze dati sa svojim asistencijama,Zoletic je moguc od prve minute,odbrana da bude na nivou sa Milosevicem i Karadzom na celu.I ocekujem veliki broj FUKARA.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 mar 2010, 20:34

bilino polje je napisao/la:
slani grad je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:Ide mi vise na zivce sve ovo sa Torpedom odnosno Sarajevom, ako se to vise i moze reci, zbog saveza sa Olimpikom kojim su upravo kovali planove i zavjere protiv Slobode. Ne zelim da Sloboda i Sarajevo imaju lose odnose jer to nije dobro niti za jedan od ova dva kluba. Slucaj "Gavaric" se previse vuce po medijima sto nikako nije dobro po atmosferu u svlacionicama oba tima. To mora prestati.

Btw. Evidentno je da se u Tuzli lagano podize adrenalin i euforija nakon pa pobjeda i sve bolje igre. Jos ako pobjedimo Siroki, atmosfera ce biti vrh, a sto je najvaznije, opstanak je osiguran.
brate...nista mi jos nismo osigurali :? ..bit ce tu jos borbe lavovske...vidjeces..jedan kiks te gurne na samo dno...a mi imamo bruku preteskih utakmica
i to kod kuce cekate siroki zelkju zrinski borac moras kiksati kod nekoga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bolje je sto te utakmice igramo kuci, u suprotnom tesko da bi racunali na bodove.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 mar 2010, 22:54

Uprava Slobode ce dati snimak ss.ba portalu da vidimo ko je mesar,a ko ne :D 4 zuta i 1 crveni dovoljno govori.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 26 mar 2010, 23:07

kako mi je drago sto ce portal objavit snimak utakmice...pa ce lagano cijela Bosna da vidi kako lome mesari i seljacine iz udbaskog kluba...nadam se da ce vedete torpeda poslije snimka da se p.o.s.e.r.u sebi u usta zbog price o masakru na Tusnju....zajedno sa onom dvojicom cobana sa one smijene hayat televizije sto dovode goste iz OLIMPIKA da brani interese torpeda :o :o ..drzava apsurda :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 26 mar 2010, 23:11

ovo ce stvarno biti zanimljivo vidjeti...ovo je ja mislim prvi put da ce neko ovako priloziti snimak i ako je uprava slobode spremna za taj potez onda stvarno nevidim razloga za laz...ali opet, sacekacu snimak da vidim pa prosudjivat...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 mar 2010, 23:12

slani grad je napisao/la:kako mi je drago sto ce portal objavit snimak utakmice...pa ce lagano cijela Bosna da vidi kako lome mesari i seljacine iz udbaskog kluba...nadam se da ce vedete torpeda poslije snimka da se p.o.s.e.r.u sebi u usta zbog price o masakru na Tusnju....zajedno sa onom dvojicom cobana sa one smijene hayat televizije sto dovode goste iz OLIMPIKA da brani interese torpeda :o :o ..drzava apsurda :D
Sad ce sumar reci da je lazan snimak,ili ce molit ss.ba isjeku neke momente faula ;) al dobar je jedan tekst u tuzlanskom portalu prije neki dan nakon tekme.

FK SARAJEVO IZGUBILO BODOVE,DOSTOJANSTVO I OREOL.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 26 mar 2010, 23:22

harry_90 je napisao/la:
slani grad je napisao/la:kako mi je drago sto ce portal objavit snimak utakmice...pa ce lagano cijela Bosna da vidi kako lome mesari i seljacine iz udbaskog kluba...nadam se da ce vedete torpeda poslije snimka da se p.o.s.e.r.u sebi u usta zbog price o masakru na Tusnju....zajedno sa onom dvojicom cobana sa one smijene hayat televizije sto dovode goste iz OLIMPIKA da brani interese torpeda :o :o ..drzava apsurda :D
Sad ce sumar reci da je lazan snimak,ili ce molit ss.ba isjeku neke momente faula ;) al dobar je jedan tekst u tuzlanskom portalu prije neki dan nakon tekme.

al najjace..OREOL :D :D ..cega :D ..udbaskog kluba nastalog na potpis CK cetres i neke :mrgreen: :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 mar 2010, 23:25

@ slani grad
jedva cekam da vidim snimak tih beba kako udaraju igrace Slobode :) sta ti onaj napisa,dal je dobio ban zbog onog ?? Samo jedva cekam izjavu janjos,sumara,alaim(covjek iz stranke),ma nije moguce,moji su igraci samo vracali itd. :D :D :D samo da znam kad ce dobit snimak,mozda sutra ??? :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 mar 2010, 23:29

Na kraju svima koji na sve moguće načine pokušavaju Slobodu gurnuti u rang niže poručujemo, da smo jači mnogo više nego što su to u FK Sarajevo i njima sličnim klubovima mogli i pretpostaviti kada su kovali svoje planove, u koje se uklapaju i posljednje laži o navodnom „masakru“ sa Tušnja."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 23:31

Nije Sloboda Orašje pa da gube snimke. Ovaj potez, mislim na slanje video snimke cijele utakmice pokazuje da ljudi nemaju ništa kriti. Neka se detaljno pregleda snimka, pa da vidimo ko je bio u pravu, a ko nije.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 26 mar 2010, 23:35

harry_90 je napisao/la:

znate li ko potpisuje taj tekst, ako već pljujete po hayatovom čobanskom lokalpatriotizmu? treba prvo pomesti u svojoj bašći pa onda druge osuđivati.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 mar 2010, 23:37

Hm...

Treba ipak više vjerovati Alaimu, nego svojim očima... :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 27 mar 2010, 00:08

cikac je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:

znate li ko potpisuje taj tekst, ako već pljujete po hayatovom čobanskom lokalpatriotizmu? treba prvo pomesti u svojoj bašći pa onda druge osuđivati.
nemamo mi sta nake basce cistit jer TZ mediji najdalje sto dobace je granica kantona....dok se o hayatu i avazu ko imalo prati natpise po novinama nema sta dodat..i budali je jasno za koga oni pisu i govore

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 27 mar 2010, 00:28

AYAN je napisao/la:Hm...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Inace moj dobar kolega iz stranke! :mrgreen: :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 27 mar 2010, 00:31

Babilon je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Hm...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Inace moj dobar kolega iz stranke! :mrgreen: :mrgreen:

Onaj uhljup Alaim iz stranke :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 27 mar 2010, 00:46

HAHA ko da ste Real pobjedili pa ste vise isfrustrirani,drago vam je cvjetate,vidjecemo i snimak da vide ljudi kostolomce na djelu!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 27 mar 2010, 00:51

no limit je napisao/la:HAHA ko da ste Real pobjedili pa ste vise isfrustrirani,drago vam je cvjetate,vidjecemo i snimak da vide ljudi kostolomce na djelu!
I boksere :mrgreen:

Jebote samo u Bosni za 5 Km dobijes K.O. i Fudbalsku utakmicu 8-)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 27 mar 2010, 00:54

no limit je napisao/la:HAHA ko da ste Real pobjedili pa ste vise isfrustrirani,drago vam je cvjetate,vidjecemo i snimak da vide ljudi kostolomce na djelu!
tebi bas nije dobro,izgleda :D :D
fataj se teme svog miki maus kluba pa se tamo glodzite kako nas u 3 utakmice niste mogli dobit :D :D

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 27 mar 2010, 00:55

Ja Željovac poštenu ću reći da je odigravanje druge utakmice nepošteno po FK Sarajevo a glede drugog meča nešto ne vjerujem pitarima...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.