Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Svaka čast na postz, meni se nije dalo. Pa ja ovaj preporučujem kineze iako inam Samsung, a njega uze jer me je izasao jako povoljno.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
lumia 920 je trenutno best buy iz telekoma, pocetkom godine dolazi black update koji ce stosta toga dobra donijeti, pa nakon toga windows phone blue tj wp8.1LenBias je napisao/la:ma nemoj mi reci, nije valjda? savjetujem momka jer lumia 920 ima u telecomu a bolji je od ta oba garantovano i provjereno, sve sto ima android ima i windows samo je ovaj mobitel masina jos plus na sve to, o tome se radi, da li ti je sada malo jasnije advokat?Elegant je napisao/la:Pitao je za Sony ili HTC, a ne za treci uređaj. Ova dva su android a Nokia je window-phone.LenBias je napisao/la: lumia 920, ne razmisljaj previse, ako ima u ponudi gdje planiras uzeti to neka ti bude izbor
Moja preporuka android, Xperia L mnogo bolja od HTC-a.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4951
znaci wp platforma napreduje
a o samom telefonu ne treba trositi rijeci, sve vrhunsko, hardver, izrada
samo mi nece biti jasni zasto neki i pored tako dobrog telefona s odlicnom cijenom neki se odluce za midrange android
razumijem to ako striktno zelis android os, ali kad vamo trazi sto bolji telefon za pare sto kupije pa eto odluci se tamo za neki osrednji android telefon, to mi nece bito jasno
naravno ne zelim sad reci da je android los a wp daleko bolji, cinjenica je to da je wp daleko bolje optimizovan, nema laga, pici ko lud
Sent from space
-
- Kontakt:
Pozdrav ljudi.imam jednu molbu.imam samsung y duos i u njemu sd karticu od 2 mb.non stop mi dolazi do toga da mi je puna memorija pa u zadnje vrijeme nemogu ni sms primati.ne mogu ni jednu aplikaciju da prebacim na sd karticu osim fb.nemam nijednu sliku, ni jedan klip ali opet problem.jel zna neko korak po korak da mi objasni kako da rjesim probem.hvala unaprijed
Pitao je za Sony ili HTC, a ne za treci uređaj. Ova dva su android a Nokia je window-phone.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4951[/quote]
ma nemoj mi reci, nije valjda? savjetujem momka jer lumia 920 ima u telecomu a bolji je od ta oba garantovano i provjereno, sve sto ima android ima i windows samo je ovaj mobitel masina jos plus na sve to, o tome se radi, da li ti je sada malo jasnije advokat?[/quote]
lumia 920 je trenutno best buy iz telekoma, pocetkom godine dolazi black update koji ce stosta toga dobra donijeti, pa nakon toga windows phone blue tj wp8.1
samo mi nece biti jasni zasto neki i pored tako dobrog telefona s odlicnom cijenom neki se odluce za midrange android
razumijem to ako striktno zelis android os, ali kad vamo trazi sto bolji telefon za pare sto kupije pa eto odluci se tamo za neki osrednji android telefon, to mi nece bito jasno
naravno ne zelim sad reci da je android los a wp daleko bolji, cinjenica je to da je wp daleko bolje optimizovan, nema laga, pici ko lud
Sent from space[/quote]
Odlucio sam se za Xperiu L, nadam se da nisam pogrijesio
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4951[/quote]
ma nemoj mi reci, nije valjda? savjetujem momka jer lumia 920 ima u telecomu a bolji je od ta oba garantovano i provjereno, sve sto ima android ima i windows samo je ovaj mobitel masina jos plus na sve to, o tome se radi, da li ti je sada malo jasnije advokat?[/quote]
lumia 920 je trenutno best buy iz telekoma, pocetkom godine dolazi black update koji ce stosta toga dobra donijeti, pa nakon toga windows phone blue tj wp8.1
Sent from space[/quote]
Odlucio sam se za Xperiu L, nadam se da nisam pogrijesio

-
- Kontakt:
sta je ljudi i poznavaoci ovih androida.jel zna neko kako da rijesil problem
Ovu Motorolu Moto G odma sebi uzet kad izadje. 4 jezgre, 1 gb memorije, android najnoviji za 130 eura.
A nije kinez.

A nije kinez.

pi.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
+ ne dobijes punjac uz njega 

- schweinsteiger
- Kontakt:
dusseldorf je napisao/la:Pozdrav ljudi.imam jednu molbu.imam samsung y duos i u njemu sd karticu od 2 mb.non stop mi dolazi do toga da mi je puna memorija pa u zadnje vrijeme nemogu ni sms primati.ne mogu ni jednu aplikaciju da prebacim na sd karticu osim fb.nemam nijednu sliku, ni jedan klip ali opet problem.jel zna neko korak po korak da mi objasni kako da rjesim probem.hvala unaprijed
Gdje si nas'o karticu od 2 mb da kupis?dusseldorf je napisao/la:sta je ljudi i poznavaoci ovih androida.jel zna neko kako da rijesil problem
#miasanmia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa da, neces dobiti punjac uz njega vec samo USB kabal
ali dobra strana je to da podrzava USB OTG
ali dobra strana je to da podrzava USB OTG
-
- Kontakt:
mislio sam na 2 gb.kazem ti da na telefonu nemam nista slika,pjesama,klipova ama bas nista.od aplikacija je skinuto fb,viber,wats app i to je to.stim da je fb prebacen na sd karticu.vidim da je i neko gore iznad imao isti problem i da je neki lik odgovorio ali nekontam kako to uraditi pa ako neko zna onako sto se kaze po naski da objasni.hvalaschweinsteiger je napisao/la:dusseldorf je napisao/la:Pozdrav ljudi.imam jednu molbu.imam samsung y duos i u njemu sd karticu od 2 mb.non stop mi dolazi do toga da mi je puna memorija pa u zadnje vrijeme nemogu ni sms primati.ne mogu ni jednu aplikaciju da prebacim na sd karticu osim fb.nemam nijednu sliku, ni jedan klip ali opet problem.jel zna neko korak po korak da mi objasni kako da rjesim probem.hvala unaprijedGdje si nas'o karticu od 2 mb da kupis?dusseldorf je napisao/la:sta je ljudi i poznavaoci ovih androida.jel zna neko kako da rijesil problem
Mozda taj mobitel nema puno pamcenja a poznato je da mnoge aplikacije ne trose to pamcenje sa kartice nego bas to sa telefona. Pogledaj sta ti jede toliku memoriju. To se bar moze vidjeti.
Mora da imas neke vece aplikacije ili igrice koje zauzimaju toliki prostor na mobitelu. Meni mobitel nije na nasem jeziku a ni na nekom slicnom nasem, pa je tesko objasniti.
Valjda znas otici tamo u postavke pa Aplikacije i vidjeti koja jede toliko pamcenja?
Mora da imas neke vece aplikacije ili igrice koje zauzimaju toliki prostor na mobitelu. Meni mobitel nije na nasem jeziku a ni na nekom slicnom nasem, pa je tesko objasniti.
Valjda znas otici tamo u postavke pa Aplikacije i vidjeti koja jede toliko pamcenja?
-
- Kontakt:
ma nemam pojma.odem ja tamo gdje pise upravljanje aplikacijama i skoro sve obrisem ali se one same ponovo instaliraju.ovo je zadnji puta da cu uzeti samsungSamoZeljo je napisao/la:Mozda taj mobitel nema puno pamcenja a poznato je da mnoge aplikacije ne trose to pamcenje sa kartice nego bas to sa telefona. Pogledaj sta ti jede toliku memoriju. To se bar moze vidjeti.
Nije to do Samsunga nego do neke aplikacije ili vise njih. Ti vjerovatno ispraznis onu temp momeroiju aplikacije i cim pokrenes tu aplikaciju, ona to naravno opet dopuni.
Pogledaj prije nego obrises koja od tih aplikacija jede previse. Rijesi je se. Ili uzmi mobitel sa vise pamcenja, ako vec koristis puno aplikacija. Moguce je da previse zahtjevas od tog mobitela? Nisu oni svi napravljeni da mozes desetine aplikacija instairati i da sve radi kao na Galaxy S4. Zato neki kostaju 100 a neki 500 eura.
Pogledaj prije nego obrises koja od tih aplikacija jede previse. Rijesi je se. Ili uzmi mobitel sa vise pamcenja, ako vec koristis puno aplikacija. Moguce je da previse zahtjevas od tog mobitela? Nisu oni svi napravljeni da mozes desetine aplikacija instairati i da sve radi kao na Galaxy S4. Zato neki kostaju 100 a neki 500 eura.
- alan_kardec
- Kontakt:
može li neko da preporuči neku dobru aplikaciju za čitanje knjiga?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Posto ne znam gdje da postavim pitanje,ovde cu jer mislim da ce neko znat.
(nije neko mudro slovo)
Ovu Moju TV sam nedavno prikacio,i sad mi rece jaran da se moze ono snimat neka emisija,i cak vratit neki sadrzaj koji se propustio.
Eh,sad ja imam sve te opcije na daljinskom,i nadjem ih u meniju,al' npr.stavim da se "snima",al' u onom folderu snimci nema nista,dok ovu opciju "vracanja" uopce ne mogu skontat.
Hvala unaprijed

Ovu Moju TV sam nedavno prikacio,i sad mi rece jaran da se moze ono snimat neka emisija,i cak vratit neki sadrzaj koji se propustio.
Eh,sad ja imam sve te opcije na daljinskom,i nadjem ih u meniju,al' npr.stavim da se "snima",al' u onom folderu snimci nema nista,dok ovu opciju "vracanja" uopce ne mogu skontat.

Hvala unaprijed
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Bhr ftv i Hayat. Na tim Kanalima radi.
"It's one of premier league's oldest lessons .
nema više lumie 920 u telekomu, samo luma 925 koja je daleko skuplja.
naprijed rejal
na daljinskom imas desno tipku na kojoj pise EPG (electronic program guide) kliknes na to a da ti je na tv-u jedan od ova tri programa i onda imas "timeline" na kojem vracas sadrzaj do tri dana unazad tj 72 sata od momenta u kojem to radis.KiaKaha je napisao/la:Posto ne znam gdje da postavim pitanje,ovde cu jer mislim da ce neko znat.(nije neko mudro slovo)
Eh,sad ja imam sve te opcije na daljinskom,i nadjem ih u meniju,al' npr.stavim da se "snima",al' u onom folderu snimci nema nista,dok ovu opciju "vracanja" uopce ne mogu skontat.![]()
Hvala unaprijed
Semper Fidelis
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ko je jamio jamioSveti je napisao/la:nema više lumie 920 u telekomu, samo luma 925 koja je daleko skuplja.

jedva cekam da dodje Lumia 1020, najavljuju je u decembru, u februaru kupujem novi phone pa valjda ce biti prostojna cijena, uz to ce uskoro i Note 3 u ponudu pa budemo vidil

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.