Francuska - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
mexes,diaby,benzema,ribery,mathieu, su izvan terenu to su jos abidal,evra mozda i rami
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kao sto rekoh imaju puno dobrih igraca, tako da im nece tesko pasti odsustvo svih nabrojanih, ali kao da gledam da ce do utorka vecina ovih biti spremno.svabo94 je napisao/la:mexes,diaby,benzema,ribery,mathieu, su izvan terenu to su jos abidal,evra mozda i rami
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:

"E moj Kaboule, cetiri komada ti je Dzeko zabio..." *
* citajte ovo sa glasom Marjana Mijajlovica

- Goalgetter
- Kontakt:
--------------Lloris---------------
Evra--Kaboul--Rami--Debuchy
-------Cabaye------M'Vila-------
Malouda--------------------Nasri
------Remy----------Gomis------
Klupa: D.Cisse, A. Dirra. Koscielny, Mandanda (GK), Martin, Menez, Revelliere
Dakle ovako su juce nastupili protiv Albanije.
Zbog povreda su upitni: Evra, Cabaye, Rami, sve trojica prvotimci u ovom mimentu.
U tim bi se mogli vratiti: Abidal i Gameiro, ali je njihov nastup takodje upitan kao od ove trojice gore navedenih.
Ako bi ova trojica propustila utakmicu protiv BiH, onda bi mogli ocekivati Koscielny-a i Revelliera u prvoj postavi.
Zbog povreda su upitni: Evra, Cabaye, Rami, sve trojica prvotimci u ovom mimentu.
U tim bi se mogli vratiti: Abidal i Gameiro, ali je njihov nastup takodje upitan kao od ove trojice gore navedenih.
Ako bi ova trojica propustila utakmicu protiv BiH, onda bi mogli ocekivati Koscielny-a i Revelliera u prvoj postavi.
Ako je neko gled'o Francuska - Albanija da mi kaže kako je Gomis odigr'o... Njega se bojim strašno!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma opet ima istu zamjenu!Goalgetter je napisao/la:--------------Lloris---------------

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo je samo jedan dokaz da strasno napadamo u skoro svakoj utakmici.
Samo mi nije jasno kako je ovaj iz San Marina napravio ovoliko ofsajd pozicija, haman da je spavao pred protivnickim golom.

Samo mi nije jasno kako je ovaj iz San Marina napravio ovoliko ofsajd pozicija, haman da je spavao pred protivnickim golom.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja se opet najviše bojim Samira... 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
ja bgm samira i gomisa podjednako...*p!p!t@* je napisao/la:Ja se opet najviše bojim Samira...
onaj crna životinja puca ko luda

poludiću do tekme sa francuzima!
ne nadam se nešto pobjedi, Francuska je Francuska, Platini je Platini, al za takvih 90 minuta se živi..
AKO POBJEDIMO FRANCUZE SVI NA ULICE!
ne nadam se nešto pobjedi, Francuska je Francuska, Platini je Platini, al za takvih 90 minuta se živi..
AKO POBJEDIMO FRANCUZE SVI NA ULICE!
Nil Satis Nisi Optimum
Razumijem šta želiš reći, kartoni se prenose u baraž. Opet kažem svi protivnici u baražu su lakši od Francuza. Nije potrebno igrati previše grubo da bi sudija dijelio kartone, lakše je dobiti žuti protiv Francuske nego protiv recimo Crne Gore. Primjera radi: da si samo vidio za kakve bezazlene startove je sinoć Srbija dobijala žute protiv Italije, nidje veze.mozak je napisao/la:
Moram priznati da ti je razmišljanje pomalo loše!
Ko ti može garantovati da ćemo u obje utakmice baraža biti kompletni!
Negine nam koji karton u prvoj utakmici gdje god da se igra!
Francuzi nisu u nekoj extra formi, niti izgledaju nepobjedivo!
Uz čvrstu obranu kakvu sada imamo , vezni red te brze bokove možemo napraviti rezultat bez neke grube igre!
Ako se ukaže prilika da ih stisnemo, ja bi je pokušao iskoristiti taman zijanili koji karton!
Bitno je da je spahić čist!
Šta je tu je, ipak mislim da je baraž puno realnija opcija.
YNWA!
Njega će Spaha i Papac džep da stavePlivadon je napisao/la:ja bgm samira i gomisa podjednako...*p!p!t@* je napisao/la:Ja se opet najviše bojim Samira...
onaj crna životinja puca ko luda

Dok mi je Samir opasniji po strani,jbg nisu nam bekovi sigurni...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
sinoc onaj rumunski komentator govori za mujdzu*p!p!t@* je napisao/la:Njega će Spaha i Papac džep da stavePlivadon je napisao/la:ja bgm samira i gomisa podjednako...*p!p!t@* je napisao/la:Ja se opet najviše bojim Samira...
onaj crna životinja puca ko luda![]()
Dok mi je Samir opasniji po strani,jbg nisu nam bekovi sigurni...
Mindža mindža xD a njega me i strah, da ne kiksa momak pa belaj :S
@hmlet
Pratio sam Fr-Alb. Moje licno misljenje, bili su Fr bolje al nisu nadigrali Al.
Realisticno je neko 2:0. Ovo 3:0 ko nije gledo, mogo bi misliti da su razbili Al, al nije bas tako.
Al su puno i brzo trcali, i tako su ipak bili dobar protivnik Fr. Da su Al imali goal-gettera bilo je vise moguce.
Gomis, dobar i jak napadac. Bitno je protiv njega ne izgubiti zivce, jer mi se nekako cini ko da ce on pokusati izvuci penal.
Imaju brze igrace, koji mogu za cas proci otvorenu rupu u odbrani ako spava.
Sve u svemu, absolutno realisticno je dobiti Fr nije do Spanija...
Pratio sam Fr-Alb. Moje licno misljenje, bili su Fr bolje al nisu nadigrali Al.
Realisticno je neko 2:0. Ovo 3:0 ko nije gledo, mogo bi misliti da su razbili Al, al nije bas tako.
Al su puno i brzo trcali, i tako su ipak bili dobar protivnik Fr. Da su Al imali goal-gettera bilo je vise moguce.
Gomis, dobar i jak napadac. Bitno je protiv njega ne izgubiti zivce, jer mi se nekako cini ko da ce on pokusati izvuci penal.
Imaju brze igrace, koji mogu za cas proci otvorenu rupu u odbrani ako spava.
Sve u svemu, absolutno realisticno je dobiti Fr nije do Spanija...
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo da nasi od pritiska pred tekmu ne dobiju proljev kad izadju na teren, sve ce biti dobro
. Nevjerujem da ce, jer imamo mi iskustva sa ovim historijskim utakmicama .
Btw. jos 80 sati do utakmice

Btw. jos 80 sati do utakmice

Al' sto me nervira sto se stalno govori o nekakvom cudu, kao bit ce cudo ako dobijemo Francusku
Nije to nikakvo cudo mi smo top 30 reprezentacija na svijetu i mi mozemo igrati sa svakim, pa nismo Luxemburg pa da je cudo ako nekog dobijemo.

Nije to nikakvo cudo mi smo top 30 reprezentacija na svijetu i mi mozemo igrati sa svakim, pa nismo Luxemburg pa da je cudo ako nekog dobijemo.
Mislim da nece , ipak je tu pepe psihologGoalgetter je napisao/la:Samo da nasi od pritiska pred tekmu ne dobiju proljev kad izadju na teren, sve ce biti dobro. Nevjerujem da ce, jer imamo mi iskustva sa ovim historijskim utakmicama .
Btw. jos 80 sati do utakmice![]()

Imam stvarno povjerenje u Safeta , sprema im iznenadjenje , pazite sta sam rekao
Sa istim sastavom kao i sinoc treba da pocnemo...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
O tome ti i pričam...Al' eto na selektoru je da odluči ko će početi protiv Francuza,odnosno ko će im se najbolje suprostaviti...Plivadon je napisao/la: sinoc onaj rumunski komentator govori za mujdzu
EDIT : Blanc najavljuje pobjedu protiv Zmajeva, naglasivši kako njegova ekipa ne zna igrati na bod.
"Naša fudbalska filozofija je da u svakom susretu idemo na pobjedu, pa ne vidim razloga zašto tako ne bi bilo i u utorak. Nismo naučili da igramo na bod, jer kada igrate na bod to je najbolji način da izgubite utakmicu", kaže Blanc.
Drugim riječima,sve ili ništa...
Nadajmo se ovo drugo !

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ma ne vjerujem , da je Mravac u pitanju onda bih se zamislio*p!p!t@* je napisao/la:O tome ti i pričam...Al' eto na selektoru je da odluči ko će početi protiv Francuza,odnosno ko će im se najbolje suprostaviti...Plivadon je napisao/la: sinoc onaj rumunski komentator govori za mujdzu
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.