Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 avg 2009, 19:20

ZELJO DO GROBA je napisao/la:slika

a na ovoj slici ga Miske ganja da ga dokrajci...hehehhe
Miske: stani malo mater ti tvoju alzirsku
Zijani: aaa picko jedna nemozes mi nista...
Miske:vidi ga Edine mamu hebo, jos se zajebava, drzi ga da mu pokazem ko mu nista ne moze
Dzeko: ma hebat njega, popio je vec dvije sake, dosta za danas
Miske ma sta mu je dosta mamu mu on naso da se kujci
Miske:ma stani hebem ti mater
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 avg 2009, 19:22

dzenidm je napisao/la:
The Game je napisao/la:
Dado je napisao/la:Cuo sam da je Dzeko popio batina na treningu

slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Al je dobra ova slika pravo.
joj smijesne slike,
Halo Ziani, Mojne mi ba Kofrćenja, Jes čuo?!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 avg 2009, 19:28

ma nista, desava se....... sutra ce se pomiriti i bice sve kao i ranije.
bolje bi im bilo da se cuvaju za Bayern pa se na njima istresu :lol:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 avg 2009, 19:30

Željoman je napisao/la:ma joj pusti priče čuj na klupu smiješno uostalom već je dao jedan gol u tri kola ko grafite pa nek ide grafite na klupu
iako bih ja postavio formaciju da igraju sva trojica :D :D :D
Džeko i Grafite jesu dali po jedan gol, ali pogledajte ovu tuču, zar se zbog ovoga nekažnjava neigranjem sa nekoliko utakmica. Pa i u našoj ligi je tako.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 avg 2009, 19:33

el-fighter je napisao/la:
Željoman je napisao/la:ma joj pusti priče čuj na klupu smiješno uostalom već je dao jedan gol u tri kola ko grafite pa nek ide grafite na klupu
Džeko i Grafite jesu dali po jedan gol, ali pogledajte ovu tuču, zar se zbog ovoga nekažnjava neigranjem sa nekoliko utakmica. Pa i u našoj ligi je tako.
i ja sam za to da se obojica kazne...samo za primjer drugima...pa Edine sine ako te on udario ti fino odes kod cika Veha i kazes...tatice Zijani mi 2 puta uso s ledja, pazi da se ne povrijedim i Veh odma to rijesi , a ne ovako...ovo je neprofesijonalno...ovdje trebaju dobiti po 2-3 utakmice ne igranja obojica i vozdra....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 avg 2009, 19:35

el-fighter je napisao/la:
da gubi ekipa bodove radi ove gluposti? kaznice ih novcano i to je to.
nema sanse da Dzeko ode na klupu. ovaj alzirac mozda hoce jer nije im tako bitan kao Edin

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 25 avg 2009, 19:59

jeb'o ovo,bitno je da se Dzeko nije povrijedio...ovo ce se zaboravit' za 2 dana!Mozda je ovaj pikavac i imao namjeru da povrijedi dijamanta,jer bi na taj nacin igrao vise,a i mozda su mu turci keshirali da ga samelje..oni ne prezaju ni od cega!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 avg 2009, 20:18

Jah vala mogao je Dzeko vrlo lagano popusiti povredu.Pa bi nam se sav belaj na vrat natakario.
Drugi put nek klepi dvije tri vaspitne,nece mu garant niko vise startovati.
Kako je to Miske sredio na brzinu onomad
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 25 avg 2009, 20:21

velez_mostar je napisao/la:jeb'o ovo,bitno je da se Dzeko nije povrijedio...ovo ce se zaboravit' za 2 dana!Mozda je ovaj pikavac i imao namjeru da povrijedi dijamanta,jer bi na taj nacin igrao vise,a i mozda su mu turci keshirali da ga samelje..oni ne prezaju ni od cega!
ma da je ga povrijedio kojim slucajem...ljudi vjerujte mi kolika sam budala sto se nasih igraca tice ja bih licno se pobrinuo za ziania....kad bi u misijoj rupi bio nasi bih ga...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 25 avg 2009, 20:22

velez_mostar je napisao/la:jeb'o ovo,bitno je da se Dzeko nije povrijedio...ovo ce se zaboravit' za 2 dana!Mozda je ovaj pikavac i imao namjeru da povrijedi dijamanta,jer bi na taj nacin igrao vise,a i mozda su mu turci keshirali da ga samelje..oni ne prezaju ni od cega!
Ej moj boze ... i ti se pod hitno umij ... kao prvo ljudi ne igraju istu poziciju, a za to drugo nemam rijeci ... sta svasta ovdje neces procitati ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 25 avg 2009, 20:24

a sta vi mislite dali je moguce da je ovo neki scenarijo od veha a uoci utakmice sa bajernom,jer sjecateli se onog desavanja misimovic i onaj alvim poslije poraza od kotbusa a uoci utakmice sa bajernom pa im wolfsburg odera guzove

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 25 avg 2009, 20:24

Niste normalni !
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 25 avg 2009, 20:31

turci platili da povrijedi dzeku..100%
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 25 avg 2009, 20:42

edo_malesak je napisao/la:turci platili da povrijedi dzeku..100%
hahhahaha...daa!!!:D

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 25 avg 2009, 20:58

ZELJO DO GROBA je napisao/la:i ja sam za to da se obojica kazne...samo za primjer drugima...pa Edine sine ako te on udario ti fino odes kod cika Veha i kazes...tatice Zijani mi 2 puta uso s ledja, pazi da se ne povrijedim i Veh odma to rijesi , a ne ovako...ovo je neprofesijonalno...ovdje trebaju dobiti po 2-3 utakmice ne igranja obojica i vozdra....
u pravu si , to je cisto neprofesionalno, gdje je onaj stari Dzeko, sjecate sa kad je se zamjerio sa golmanom Koelna, i sad vi meni molim vas recite kad se Dzeko prosle godine tukao, ja se ne sjecam a mozda sam neku utakmicu propustio

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 25 avg 2009, 21:11

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:i ja sam za to da se obojica kazne...samo za primjer drugima...pa Edine sine ako te on udario ti fino odes kod cika Veha i kazes...tatice Zijani mi 2 puta uso s ledja, pazi da se ne povrijedim i Veh odma to rijesi , a ne ovako...ovo je neprofesijonalno...ovdje trebaju dobiti po 2-3 utakmice ne igranja obojica i vozdra....
u pravu si , to je cisto neprofesionalno, gdje je onaj stari Dzeko, sjecate sa kad je se zamjerio sa golmanom Koelna, i sad vi meni molim vas recite kad se Dzeko prosle godine tukao, ja se ne sjecam a mozda sam neku utakmicu propustio
Sa Omanom, doduse repka je bila u pitanju...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 25 avg 2009, 21:19

nek tuče nema zaje.ancije pa neće ga svak jeb-t kako hoce nek ovo bude opomena svim koji se hoce zezat sa dijamantom,pa shvata i Džeko da ako se povrijedi sje.a sezonu,reprezentaciju sve neka ga je majku mu cigansku
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 25 avg 2009, 21:20

Genghis je napisao/la:
Ej moj boze ... i ti se pod hitno umij ... kao prvo ljudi ne igraju istu poziciju, a za to drugo nemam rijeci ... sta svasta ovdje neces procitati ...
Hahaha,nek' si mi ,vala rek'o...sto se nasmija,drama..pogotovo kad skontam da si se uspio konektirat na net,kako si to uspio?Nemoj se jadnice javljat,jesi cuo..pogotovo pokusavat bit' bistar,jer je to jako tesko!A,sad cu ti malo nacrtat...Edin Dzeko igra centarfora,ta ti se uloga daje kurpulentnom igracu koji je dobar u skoku,jak u duelima,i igrac koji zavrsava sve sto ide iz veznog reda.Karim Ziani je amli ,brzonogi krilni napadac,vise je linijski ,i dosta je povuceniji od Dzeke...ALI,u sitaciji kada bi u njihovoj ekipi falio Dzeko,formacijski bi se dosta toga promijenilo,i Ziani bi imao vise prilike za igru...tako da bi te molio jos jednom da ne pokusavas biti pametan,jer cu te u nogometnom smislu tako oprat' iduci put ,da ces se zapitati jesi li ikad u zivotu pogledao ijednu utakmicu!pozdrav!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 avg 2009, 21:39

dajet baljudi koji vam je kulinac...smirite malo...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2009, 21:39

ubi dzekoooo nogamaaa!! kae veh na pres konferenciji. et bio je nesretan slucaj moje saucesce familiji zijani momak je bio stvarno fin al jbg sta ces. na dzenazu cemo mu otic odklanjat i onda svak svojoj kuci!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 16 gostiju.