NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

Pasha
Moderator
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la Pasha » 29 sep 2014, 17:45

pa mislim stvarno.

pa dajte više nam recite koja je to ćevabdžinica kod Rušana...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 29 sep 2014, 22:24

sarajlija je napisao/la:Gerile dolazite li u srijedu? :)
Ne vjerujem da ti ovdje ima navijaca iz Gerile.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 okt 2014, 21:39

Bile su i neke 2 trebe sa grupom navijaca iz Travnika. :D
1946

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 okt 2014, 14:26

Hvala vam na skandiranju za vedrana ;)
04.10.2009 !!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 okt 2014, 16:57

Gerilla :clap: :thumbup: ;) za obadva gostovanja na Hasetu momci izuzetno korektni, svaka čast i uvijek ste dobro došli na stadion AFH. Samo je problem što vam kvare reputaciju oni što dolaze na Pirotu iz okolnih sela oko Travnika praveći se velikim građanima na asfaltu i psujuči sve što je vezano za FKS kada se tekma igra na Piroti protiv FKS.
SRETAN BROJ - 1725

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 02 okt 2014, 17:24

Sto je fino vidjeti kad se navijaci medjusobno pohvale za korektnost a ne stvaranje bespotrebnih tenzija. :thumbup:

@pitic

Ja bi rekao da brkas pojmove.. Navijaci su navijaci... to je poseban pojam za mene.. i ako vas oni vrijedjaju onda je to drugo, ali ljudi koji gledaju utakmica 'kospicari' uvijek psuju i to je tako na svakom stadionu, njih se ne mozes rijesiti, ima ih kako u Travniku tako i u Sarajevu ali isto tako ih ne trebas ni uzimati za ozbiljno jer su to ljudi.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 02 okt 2014, 23:04

Pasha je napisao/la:pa mislim stvarno.

pa dajte više nam recite koja je to ćevabdžinica kod Rušana...
:D Jbg stari ja znam gdje je ako priznaš da je Travnik bolji od Čelika.Ja bih ti rekao ali me ti posla na put u Banoviće,ali nema veze,nisam ja zlopamtilo ;)

To ti stara čevabdjinica Bosna , koja je sad na ulazu u zelenu pijacu preko puta Konzuma -robne kuće,i ćevapi su stvarno vrh i po meni možda najjači u gradu i jedini koji su ostali po starom receptu.
Da si me skroz banovao izgleda da ih nikada nebi pojeo,ovako prijatno... ;) :D

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 04 okt 2014, 12:44

možeš vjerovati, a ako ti se sviđa tako i nemoraš.

niti sam te banovao, a niti smatram da te je zbog bilo čega trebalo banovati. pride kad si banovan ja bio na poslu. da bih ja imao nešto sa nečijim banom, baš moraš zaslužiti. znači teške uvrede na ličnoj osnovi. vrijeđanje na političkoj, rasnoj, vjerskoj osnovi itd. ovakva prepucavanja ("moj je babo jači") smatram u nekakvu normalu. pa i ja volim da zezam druge. i da, još vi pure morate pojesti da bi smo vas uzeli u ramatranje, pa tek nakon toga, kad se usaglasimo, onda možda kažemo da ste bolji... :lolno:

super da sad znam(o). znam gdje su ovi orjentiri Konzum i pijaca, naći ću ja tu "ćevaparu"... :D

svami vam želim BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN :!:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 04 okt 2014, 16:17

Pasha je napisao/la:možeš vjerovati, a ako ti se sviđa tako i nemoraš.

niti sam te banovao, a niti smatram da te je zbog bilo čega trebalo banovati. pride kad si banovan ja bio na poslu. da bih ja imao nešto sa nečijim banom, baš moraš zaslužiti. znači teške uvrede na ličnoj osnovi. vrijeđanje na političkoj, rasnoj, vjerskoj osnovi itd. ovakva prepucavanja ("moj je babo jači") smatram u nekakvu normalu. pa i ja volim da zezam druge. i da, još vi pure morate pojesti da bi smo vas uzeli u ramatranje, pa tek nakon toga, kad se usaglasimo, onda možda kažemo da ste bolji... :lolno:

super da sad znam(o). znam gdje su ovi orjentiri Konzum i pijaca, naći ću ja tu "ćevaparu"... :D

svami vam želim BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN :!:
Ma hajde yebo to,pa nije mi prvi put :D .Malo se zezam da si ti,ali ko je god nema veze ,mene inače kad neko povuče za jezik vratim duplo i onda ne znam prestati ima to i do mene znam ja .
što se te pure tiče mi ne jedemo puru nego ćevape :lol: ,tako da sa ishranom nemamo problema ,a nas itekako svi moraju uzeti u razmatranje,jer su puno puta osjetiti na svojoj koži šta znači Travnik potcjenjivati.

Svim navijačima Travnika i ostalih klubova BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 06 okt 2014, 15:28

1-0. Bravo za Travnik i Gerilu :thumbup: :thumbup: :thumbup:
1946

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 06 okt 2014, 16:16

Dudic majstorski
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 okt 2014, 17:05

Hvala Dudiću što nas je opet ubacio u borbu za titulu. Gerilla :clap: :clap: :clap: :thumbup:. Ali komentator Igor Kristić šta kaže poslije što je Travnik gol primio. Sada će domaći fudbaleri zadržavat i krasti vrijeme ipak su poznati po tome :lol: . Pa kaže evo i ova djeca što dohvaćaju lopte učestvuju u taktičkoj krađi vremena :lol:
SRETAN BROJ - 1725

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 06 okt 2014, 17:33

Hvala momci, dug i sretan život imali. :salut:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 06 okt 2014, 18:23

Prvo cestitke na pobjedi :clap: , a drugo za skandiranje vedrana! ;)
04.10.2009 !!

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 06 okt 2014, 19:03

Svaka vam čast momci.Dobiti najjaču ekipu lige je nešto ogromno.Može li iko u ovoj ligi trenutno dobiti Široki .Možda Sarajevo.Ovim je stoti put pokazano da je Travnik itekako važan klub u ovoj ligi iako ga mnogi potcjenjuju ,a samo sanjati mogu da njihovi klubovi urade ovakvo nešto.Ne izgubiti od Sarajeva na Koševu i dobiti Širokog moraju svi priznati malo ko može ,a može Travnik kada se niko ne nada .Za inat svima i za radost raje u ovoj staroj čaršiji.Vidjeće se na kraju koliko će znašiti ova tri boda koje Široki nije uzeo.Uostalom nije ni prošle godine i na Piroti je izgubio titulu.A sjećem se kada su poslije te tekme neki govorili da je naštimana i ta i ona s Čelikom.Pa šta bi jel i ove godine.Još će Travnik svima VELIKIM krv piti-godinama... ;)

Matemotika
Kontakt:

Post Postao/la Matemotika » 06 okt 2014, 19:14

Po meni je ovo bila najbolja partija Travnika ove sezone. Možda sam malo subjektivan ali mislim da smo dobro igrali. Još 3 boda i cilj od 15 bodova u polusezoni ostvaren.
Samo još nešto nevezano za utakmicu.
Koji debil stavi onaj j*beni semafor u Vitezu. Pa j*bena dva sata mi je trebalo od Travnika do Zenice. Kolona od FIS-a do Ahmića pa ko da sam na Doljanima pa čekanje sat vremena. Pozdrav svima
NAPRED TRAVNIK

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 06 okt 2014, 19:16

Čujem da je Sarajevo premiralo Travnik...... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz:

ManijakUSA
Kontakt:

Post Postao/la ManijakUSA » 06 okt 2014, 19:37

Travničani se nešto dižu a Široki dans neprepoznatljiv a svi znaju u kakvim ste odnosima sa Širokim pa uvjek vas guraju a i vi njih. Pa sjećam se sezona kad Travnik nije kući gubio ni bod i onda Širokom usfali i pukne vas 1:5 pa i imaju 5 pobjeda protiv vas. Vama sad više trebalo oni igrali preko q i tko je god imalo gledo utakmicu može to zaključiti. Čini se da Široki opet nije zaigrna za titulu :kafa:
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 06 okt 2014, 20:32

Svaka čast za transparent i naravno čestitke na pobjedi ;)
U novi boj ...

Matemotika
Kontakt:

Post Postao/la Matemotika » 06 okt 2014, 22:02

Halo ba manijačiću haj vidi imal me u Americi i nemoj se ni vraćat više. Imaš svoju temu a nas i Široki ti ostavi na miru. Kad ste vi eto toliko veliki što niste u kupu šta napravili. Ima te još jednu priliku pa bujrum. Budi pozdravljen
NAPRED TRAVNIK

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.