Vecerasnji X-FACTOR za Heat.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

sve je ok, ali nije potrebe za trolovanjem i tolikom zezancijom (ako je uopšte bila zezancija kako on tvrdi). ako jeste onda je prelazila granice jer je čovjek bez razloga provocirao. mislim, napisati na temi heata "carmelo mvp :lol "... bez ikakvog povoda jer rijetko da je ko od navijača NYa prvi počeo s provokacijama.Titova-Juga je napisao/la:Carlo je napisao/la:kakvo ba pomaganje? sad glumiš neko nevinašće, a gledaj koliko si provocirao. provokacija do provokacije i onda se usudiš reći da nikad nisi prvi počeo?
Haha, ofirnosti one, mislim na lika iznad
NEZALAGANJE je napisao/la:Nije ni pocelo,Hill vec uzasan!Koji mu je...?![]()
Ma znam,ali on je PG,a pravi pocetnicke greske kao sto je ona da ne zna koliko je ostalo vremena za napad...Nedopustivo da se tako prodaju lopte...lumani je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Nije ni pocelo,Hill vec uzasan!Koji mu je...?![]()
nije gori od Bosha
Pa on je jedan od iskusnijih,on mora ton postaviti,a ne onako...lumani je napisao/la:malo su zbunjeni,ipak je match lopta.
Opet ne koriste svoje prilike,nevjerovatno...MIA je u knock down-u,a oni ne znaju...Tuga...Carlo je napisao/la:Indiana promašuje toliko polaganja da to nije humano.
Eto ti HillaNEZALAGANJE je napisao/la:Sut za 3p drzi MIA...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.