Hvala jarane.Ali mi nije jasno da nije nasao klub u srbiji a smederevo je u haosu.lovcen16 je napisao/la:Ma nije druze glavna ali momak se bori ko pitbul!!!!Izdanak je poznate Partizanove skole,u Srbiji je igrao za Radnicki Kragujevac pa je na preporuku Spalevica dosao u Slaviju zajedeno sa Aleksicem,Krmarom,Karamaticem i Vidicem to ti je ona generacija sto je sa Capljicem spasila Slaviju od ispadanja!!!E tu je momak zasluzio postovanje jer je ginuo za svaku loptu,poslije toga je dobio dobru ponudu od Smedereva ali oni su ispali u drugu ligi i momak se vratio kod nas.pabizo je napisao/la:Mnogo se piše o OSMANU----izgleda da je on GLAVNA POLUGA u Slaviji-----KO JE ON I GDE JE IGRAO.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ako budu Osman i Mitrović imali pravo nastupa , biti ćete dosta pojačani u odnosu na tekmu sa Veležom
FK Slavija
Re: FK Slavija
Ma kazu da je njemu bilo ovde gotiva prava(trebice,izlasci) a regularno je isplacen,cak je tad dobio ponudu za dvogodisnji ugovor ali ponuda Smedereva je bila duplo unosnija pa su on i Krmar otisli gore.Sad se vratio jer mu je ovde sigurica kazu kad su ga zvali da je odmah pristao!!!!
Pa jel on došao zbog TREBICA,PROVODA.Nešto paša moj ne pije vodu u njegovom dolasku a Slavija je ozbiljan klub I ako nogometaši dolaze kod vas zbog provoda I trebica I uzivanja po Lukavici lose vam se piše.lovcen16 je napisao/la:Ma kazu da je njemu bilo ovde gotiva prava(trebice,izlasci) a regularno je isplacen,cak je tad dobio ponudu za dvogodisnji ugovor ali ponuda Smedereva je bila duplo unosnija pa su on i Krmar otisli gore.Sad se vratio jer mu je ovde sigurica kazu kad su ga zvali da je odmah pristao!!!!
Ma kralju u prijasnjim postovima sam ti pisao da se momak bori ko pitbul i da gine za svaku loptu to su mu glavne reference a sto je decko u privatnom zivotu faca to je drugi padez!!!!Ovde spojio ugodno sa korisnim i to je to.
Hvala paša I neka je sretno.lovcen16 je napisao/la:Ma kralju u prijasnjim postovima sam ti pisao da se momak bori ko pitbul i da gine za svaku loptu to su mu glavne reference a sto je decko u privatnom zivotu faca to je drugi padez!!!!Ovde spojio ugodno sa korisnim i to je to.
Kako me Rada nervira pa to je strasno ako si rekao da moraju igrati najbolji pa sto neigraju!!!!!!!!!!!Od pocetka nema Karamatica,Karica nema Osmana igramo kuci a igramo ko babe!!!!Ljudi su bili bolji mi se mozemo sve nogom u guzicu udarati sa ovim bodom.
Pa sta je ovo paša------nema OSMANA velicanstvenog,,,,,,,da nije zaglavio sa nekom trebom.lovcen16 je napisao/la:Kako me Rada nervira pa to je strasno ako si rekao da moraju igrati najbolji pa sto neigraju!!!!!!!!!!!Od pocetka nema Karamatica,Karica nema Osmana igramo kuci a igramo ko babe!!!!Ljudi su bili bolji mi se mozemo sve nogom u guzicu udarati sa ovim bodom.
Jarane,ja se malo raspitao I saznao da ti je taj Osman prosecan nogometas a ne kako ga ti bolan predstavljaš.Došao je za platicu od par stojaaaaa.lovcen16 je napisao/la:Ma kralju u prijasnjim postovima sam ti pisao da se momak bori ko pitbul i da gine za svaku loptu to su mu glavne reference a sto je decko u privatnom zivotu faca to je drugi padez!!!!Ovde spojio ugodno sa korisnim i to je to.
Biće to dobro, samo da se zahukćemo. 

Jarane a kako sam ja to predstavio Lucha,kazes da si se raspitivao i sta su ti rekli ja sam rekao da je borben i da gine za svaku loptu tu je mene licno kupio jer ja nevolim manekena na terenu a ovaj decko sigurno to nije!!!Gdje sam ja to napisao da je vrhunski znalac ili mozda da je top igrac pa da je extra klasa nebi ni bio ovde,Ja sam samo pisao da ce sredina terena biti sigurno bolja,brza,borbenija sa njim a kako si ti to svatio to je nesto trece!!!!pabizo je napisao/la:Jarane,ja se malo raspitao I saznao da ti je taj Osman prosecan nogometas a ne kako ga ti bolan predstavljaš.Došao je za platicu od par stojaaaaa.lovcen16 je napisao/la:Ma kralju u prijasnjim postovima sam ti pisao da se momak bori ko pitbul i da gine za svaku loptu to su mu glavne reference a sto je decko u privatnom zivotu faca to je drugi padez!!!!Ovde spojio ugodno sa korisnim i to je to.
Prvi put vas gledam juce i mogu reci da u prvih 11 sto je pocelo jedino valja Ivan ne znam kako se preziva super igrac, ostatak ekipe jako lose. Kasnije kad su usli Karamatic i Karic skroz su poboljsali ekipu i moraju igrati u prvih 11.
To je Ivan Mamic dosao iz Livna!!!!Kod nas je vec drugu godinu a kazu da je trener namjerno prepustio sredinu terena i pokusao sa kontrama da uradi nesto vise,ali po meni je Sarajevo juce bilo puno bolje i mi moramo biti zadovoljni sa ovim bodom!!!.
Sarajevo je bilo puno bolje prvo poluvrijeme Slavija mi je nekako izgledala pogubljeno ili kao da ih je bilo strah da krenu prema naprijed.
Drugo poluvrijeme skroz druga Slavija sa Karamaticem i Karicem i realno ste mogli doci do pobjede isto kao Sarajevo. Ako budete igrali kao drugo poluvrijeme mozete biti u sredini tabele..
Drugo poluvrijeme skroz druga Slavija sa Karamaticem i Karicem i realno ste mogli doci do pobjede isto kao Sarajevo. Ako budete igrali kao drugo poluvrijeme mozete biti u sredini tabele..
Samo par rijeci I kraj.Osman je obican,prosjecan nogometaš I nista vise od toga a to sto je tebe kupio sto uklizava I bori se-I OSTALI SE BORE I UKLIZAVAJU ali ne jure trebe po Lukavici I SPASOVDANSKOJ.Paša,daje on to sto ti pišes on bih po povratku u Srbiju nasao jači I bolji klub od Smedereva a tamo nije ni jednu jedinu platu primio.Takvih nogometasa kao njega ima MILION PO BOSNI.KRAJ,,,,,...........lovcen16 je napisao/la:To je Ivan Mamic dosao iz Livna!!!!Kod nas je vec drugu godinu a kazu da je trener namjerno prepustio sredinu terena i pokusao sa kontrama da uradi nesto vise,ali po meni je Sarajevo juce bilo puno bolje i mi moramo biti zadovoljni sa ovim bodom!!!.
Svako ima svoje misljenje ali eto poslucamo tebe ti si ekspert!!!!KRAJ!!!!!
KRAJ-VOZDRAlovcen16 je napisao/la:Svako ima svoje misljenje ali eto poslucamo tebe ti si ekspert!!!!KRAJ!!!!!
Svim nasim igracima Islamske vjeroispovjesti zelim da cestitam danasnji praznik za zeljom da imaju puno srece u privatnom zivotu i normalno na sportskom planu!!!!
Bravo momci evo sad sa svadbe se vracam i vidim rezultat!!! Svaka cast na novoj gostujucoj pobjedi!!!!!!
Samo tako. Idemo dalje, sledeća da potvrdimo ova tri boda.
Ako je ovaj Komazec iz Sarajava igrao protiv vas bez ljekarskog,eto bodova i za ,zelenim, stolom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.