Kao druga opcija je Reus, što bi opet bilo fantastično jer iako nije klasični špic bolji je finisher od svih naših napadača.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Marsal je napisao/la:Toliko sam postova na ovoj temi prijavio kao OFFTOPIC da su me prsti zabolili od klikanja a miš mi je završio na respiratorima. Od sad cu svaki post koji nema veze sa temom "Arsenal-Transferi" prijavljivati i dovesti ću ove teme u red, pa da vidimo kome će prije dosaditi, vama ili meni.
Arsenal are getting more for Mathieu Flamini (£4M) than Manchester United got for Robin Van Persie (£3.84M)
Izgleda da je ipak 4mil eurarambo16 je napisao/la:Arsenal are getting more for Mathieu Flamini (£4M) than Manchester United got for Robin Van Persie (£3.84M)
Fernando Llorente's transfer to Real Madrid is 'almost certain'. (Sky Italia)
Trebalo bi ga dovest neovisno o ganjanju Martineza. Ide Wengera sa probiranjem mladića iz La masije. A ovaj mali je ionako trebao doći sa Bellerinom.Schneiderlin je napisao/la:Sampertaj bi nam sigurno donio fizičke snage u vezni red za kojom vapimo,za 25-30 Martineza dovesti
navodno Real hoće minimalno 50 milijuna eura za Benzemu
topnik1 je napisao/la:Trebalo bi ga dovest neovisno o ganjanju Martineza. Ide Wengera sa probiranjem mladića iz La masije. A ovaj mali je ionako trebao doći sa Bellerinom.Schneiderlin je napisao/la:Sampertaj bi nam sigurno donio fizičke snage u vezni red za kojom vapimo,za 25-30 Martineza dovesti
navodno Real hoće minimalno 50 milijuna eura za Benzemu
Gledam tamo u Barsi već polahko najavljuju da će ući u prvi tim, a pogledaj tim Barselone, pa valjda je jasno da momak posjeduje nešto posebno.
A 50 miliona za Benzemu uopšte nije puno, ali uopšte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.