Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Shvatam ja tebe ,ali prica o 3 prsta je laz radi se o dlanu i u to sam siguran jer sam bas obratio paznju na to ali kad 10 igraca stavi dlan ili 3 prsta na grudi sta bi on trebao da uradi
ja ga licno ni ne simpatisem bas iz tog razloga sto igra za Srbiju ali trebate shvatiti realnost da ne postoji druga opcija ,da je kojim slucajem doveden u neki sarajevski klub ili rodjen na zapadu siguran sam da bi njegova ili bilo cija odluka bila drugacija
zaboravih i golmana Ramovica kojem su roditelji iz Sandzaka
ja ga licno ni ne simpatisem bas iz tog razloga sto igra za Srbiju ali trebate shvatiti realnost da ne postoji druga opcija ,da je kojim slucajem doveden u neki sarajevski klub ili rodjen na zapadu siguran sam da bi njegova ili bilo cija odluka bila drugacija
zaboravih i golmana Ramovica kojem su roditelji iz Sandzaka
Piso sam pola sata post, i izbriso sam ga, da ne bi Pazarac, ili pak neko drugi drugacije shvatili bit onog zbog cega mi se gadi Adem.
Jos ako je u nekom rodu sa Rasimom, tek onda...
Jos ako je u nekom rodu sa Rasimom, tek onda...
93,4 % " !!!
Ovo je totalni OT, i ne zelim vise pricat o Ljajicu, ali samo da odgovorim Harisu jer je pito gdje sam vidio. Vidio sam kad su igrali protiv Norveske u Norveskoj. Gledo sam tekmu na stadionu jer znam jednog od igraca Norveske i dao mi slobodan ulaz, na semaforu tokom himna prikazuje sve igrace Srbije i sve do jedan su imali 3 prsta na srcu. Medju njima i siptar i bosnjak. Zalosno, ali istinito. Sad dosta o njemu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nemaju nikakve rodbinske veze to je mali par puta izjavio.
Mada su im postupci u nekim stvarima slicne.
Kao sto@ambrozija rece napisao bih nesto,ja barem u vezi tih deset igraca a on eto sam.Ali nekad je bolje i prezvakati neke stvari.
Mada su im postupci u nekim stvarima slicne.
Kao sto@ambrozija rece napisao bih nesto,ja barem u vezi tih deset igraca a on eto sam.Ali nekad je bolje i prezvakati neke stvari.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kad vec idemo u OT,
pogledajte ova dva videa u toku novembra u kojima se vidi intoniranje himne
pogledajte ova dva videa u toku novembra u kojima se vidi intoniranje himne
ljudi evo citam ovog pazarca i moram reci da je covjek upravu
pa shvatite vec jednom da (ako u BiH ima 4mill stanovnika) od tih 4, 2mill navija/bodri/ ili dozivljava BiH kao svoju drzavu
i ne mogu se porediti odlasci nekih igraca iz bih u druge reprezentativce sa tim ademom
oni nikad bih nisu dozivljavali kao nasu drzavu niti ce
za njih ce biti ili srbija ili hrvatska prva u njihovim srcima
ako vec tako razmisljate odakle je onda mladic? ili drugi ratni zlocinci?
poenta: trebamo **** svakoga ko ne smatra BiH kao svoju drzavu, treba **** svakoga ko ne velica nasu drzavu...bio on iz beograda, zagreba, sarajeva, splita, cazina, pizde materine...
takvi nam ljudi ne trebaju
popisam se na pola reprezentacije hrvatske u rukometu/fudbalu i na par pojedinaca iz repr. srbije
oni nisu Bosanci i Hercegovci niti ce ikad biti
oni zive u nekoj zabludi i ne shvataju da ime i vjera nema nikakve veze sa porijeklom
eto toliko
PS: da malo uredim post
covjek iz sandzaka nikad nece biti Bosanac i Hercegovac ikad, ikad i nikad
samo srbin ili crnogorac
pa shvatite vec jednom da (ako u BiH ima 4mill stanovnika) od tih 4, 2mill navija/bodri/ ili dozivljava BiH kao svoju drzavu
i ne mogu se porediti odlasci nekih igraca iz bih u druge reprezentativce sa tim ademom
oni nikad bih nisu dozivljavali kao nasu drzavu niti ce
za njih ce biti ili srbija ili hrvatska prva u njihovim srcima
ako vec tako razmisljate odakle je onda mladic? ili drugi ratni zlocinci?
poenta: trebamo **** svakoga ko ne smatra BiH kao svoju drzavu, treba **** svakoga ko ne velica nasu drzavu...bio on iz beograda, zagreba, sarajeva, splita, cazina, pizde materine...
takvi nam ljudi ne trebaju
popisam se na pola reprezentacije hrvatske u rukometu/fudbalu i na par pojedinaca iz repr. srbije
oni nisu Bosanci i Hercegovci niti ce ikad biti
oni zive u nekoj zabludi i ne shvataju da ime i vjera nema nikakve veze sa porijeklom
eto toliko
PS: da malo uredim post
covjek iz sandzaka nikad nece biti Bosanac i Hercegovac ikad, ikad i nikad

samo srbin ili crnogorac
Zadnja izmjena: blablabla, dana/u 06 dec 2009, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.
Pazarac, nemaju ba ta tri prsta nikakve veze, stipu to. Nek mu je sretno ili ti ga srecno u nastavku karijere.
93,4 % " !!!
A šta ti ga je Bosanac i Hercegovac, osim geografske odrednice ?!čovjek iz sandzaka nikad nece biti Bosanac i Hercegovac ikad, ikad i nikad
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Stipu ba, urbani papanluk. Samo opušteno.pazzarac je napisao/la:Samo tvoje procenjivanje ljudi na osnovu dijalekta vise kazuje o tebi
Kad sam ono citirao napisao mislio sam na postratni period i pomoc koji Hrvati i Srbi imaju u svim aspektima zivota sportu, kulturi,ekonomiji...
Nama ne treba od vas nikakva finansijska pomoc ali je za zaljenje odnos ljudi slicnih tebi i to cesto procitam na nekom od BH portala koji nas vise mrze mozda i vise nego ljudi u Srbiji
i kad se desi neki negativan slucaj vrsi se generalizacija nad svima jer 'svi su oni takvi'
Nazalost ovo je jedan od razloga koji ce sigurno udaljiti Bosnjake iz Sandzaka u odnosu na BIH i onda se ne treba cuditi na ravnodusnost u odnosu na maticu
Osudjivati Adema koji je odrastao i postao igrac u Partizanu zbog igranja za Srbiju a istovremeno traziti da Mismovic,Bilbija ,Sunjic,Pandza,... igraju za BIH je licem(j)erno
glupost za hrabre je sebičan lijek
Ja ne znam sta ste vi ograniceni toliko, bitno je da je momak talenat i da je dobar igrac, a pri tom postoje realne sanse da bi zaigrao za nasu repku, zasto to ne iskoristit? Ne znam je l tacno, al' kako su neki mediji prenosili sam se zvjezdan nudio srbijanskoj repki, pa su ga odbili te je dosao kod nas, a i potpuno je logicno da ce izjavit da zeli da igra za srbijansku repku sve dok je igrac partizana, pa niko ne zeli da sebi sjebe karijeru, a moze izgubit i mnogo vishe.
Pa imamo primjer Asmira Begovica, kada su bili pregovori u 16 da uzme nase sportsko drzavljanstvo, kada je parkticno bilo sve gotovo, on je gostovao u jednoj live emisji na radiu i pitali su ga o tome, on je rekao da o toga nista nema, te da ostaje da brani za kanadu. Zasto ne pozvati Mehmedovica, koliko znam jos nije ubiljezio ni jedan nastup za Srbijansku repku, mozda cak i ne zeli, a lik je defanzivac, gdje smo najtanji.
Pa imamo primjer Asmira Begovica, kada su bili pregovori u 16 da uzme nase sportsko drzavljanstvo, kada je parkticno bilo sve gotovo, on je gostovao u jednoj live emisji na radiu i pitali su ga o tome, on je rekao da o toga nista nema, te da ostaje da brani za kanadu. Zasto ne pozvati Mehmedovica, koliko znam jos nije ubiljezio ni jedan nastup za Srbijansku repku, mozda cak i ne zeli, a lik je defanzivac, gdje smo najtanji.
Har3 je napisao/la:Ja ne znam sta ste vi ograniceni toliko, bitno je da je momak talenat i da je dobar igrac, a pri tom postoje realne sanse da bi zaigrao za nasu repku, zasto to ne iskoristit? Ne znam je l tacno, al' kako su neki mediji prenosili sam se zvjezdan nudio srbijanskoj repki, pa su ga odbili te je dosao kod nas, a i potpuno je logicno da ce izjavit da zeli da igra za srbijansku repku sve dok je igrac partizana, pa niko ne zeli da sebi sjebe karijeru, a moze izgubit i mnogo vishe.
Nemoj vise Zlate ti.
93,4 % " !!!
Nisi shvatio poentu, slijedeci put da prilozim i slike?
BLACKBURN have agreed a £3million fee to sign Hajduk Split midfielder Senijad Ibricic.
The goalscoring midfielder had a buy-out clause in his contract with the Croatian side and Rovers have matched the figure. The Bosnia star, 24, has already scored 10 goals this season in 19 starts.
Blackburn boss Sam Allardyce watched Ibricic during Bosnia-Herzegovina's World Cup play-off with Portugal and was impressed.
Ibricic will move to Ewood Park when the transfer window opens at the start of January.
http://www.newsoftheworld.co.uk/sport/b ... -STAR.html
The goalscoring midfielder had a buy-out clause in his contract with the Croatian side and Rovers have matched the figure. The Bosnia star, 24, has already scored 10 goals this season in 19 starts.
Blackburn boss Sam Allardyce watched Ibricic during Bosnia-Herzegovina's World Cup play-off with Portugal and was impressed.
Ibricic will move to Ewood Park when the transfer window opens at the start of January.
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Galatasaray
Leo Franco
Servet
Mehmet Topal
Hakan Balta
Uğur
Mustafa
Barış
Kewell
Arda
Elano
Nonda
İstanbul B. Bld.
Hasagiç
Rızvan
Marcus
Barbosa
Ekrem
Sylla
Serhat
Gökhan
Efe
İskender
Mahmut
Ako Bog da neprimio gol i extra branio, i ides nam u bolji klub u zimi.
Leo Franco
Servet
Mehmet Topal
Hakan Balta
Uğur
Mustafa
Barış
Kewell
Arda
Elano
Nonda
İstanbul B. Bld.
Hasagiç
Rızvan
Marcus
Barbosa
Ekrem
Sylla
Serhat
Gökhan
Efe
İskender
Mahmut
Ako Bog da neprimio gol i extra branio, i ides nam u bolji klub u zimi.
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Nadam se da je tačno, na Blackburnovom sajtu nema ništa o tome.emiros je napisao/la:BLACKBURN have agreed a £3million fee to sign Hajduk Split midfielder Senijad Ibricic.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Vezano za Hasagica, neki genijalac sa sajta napiso da je izvrstan i zasluzan za remi sa Galatom. Pogled na video prilog pokazuje da je ujedno kriv za primljeni pogodak.
Apsolutno ,bas sam to htio napisati...to sto je primio samo jedan gol nemora znaciti da je dobro branio,prema prikazanom klipu je imao samo jednu odbranu,i taj gol za koji je on 100% kriv,imao je jos par losih procjena ,imao je puno puno srece pa je primio samo jedan gol...jel su ovi iz Galte pogadjali i precke,stativeHalim je napisao/la:Vezano za Hasagica, neki genijalac sa sajta napiso da je izvrstan i zasluzan za remi sa Galatom. Pogled na video prilog pokazuje da je ujedno kriv za primljeni pogodak.
Al valjda se ovaj sto je pisao text vodio onim ma nas je mora da je dobar

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
@ambrozija: svaka cast za avatar!
Ko je ovaj lik na avataru?
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
blaz kraljevic...Brane je napisao/la:Ko je ovaj lik na avataru?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.