LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Lakersi ovo okreću, preokreću i idu u konferencijsko finale. Igra nije sjajna, puno puta iskazane slabosti ove sezone, ali valjda je vrijeme da se ovdje napravi neka vrsta prekretnice. Zasad Mavse služi šut, ali to mora stati.

pa sta vam rade ljudi

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ovo su nam zadnji put uradili Boston 2008 u 6 toj utkamici , znaci ove nista ali sljedece dvije godine titula   

jbg , stace ljudi se opustli , vode 3-0 i pustili ruku i sut i ulazi im sve ,a mi igramo pod grcem

jbg , stace ljudi se opustli , vode 3-0 i pustili ruku i sut i ulazi im sve ,a mi igramo pod grcem

Joj i sudije peglaju oko beznacajnih desetinki pri ovolikom vodstvu.

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
						- Kobe Bryant
- Kontakt:
KLUPA DALLASA 40 P   
    UZ SHUT OD 80%
  UZ SHUT OD 80%   

UZ SHUT OD 80%
  UZ SHUT OD 80%   
 Jbt koje razvaljivanje ne znam ejsam li ikad ovo gledao u PO
 Jbt koje razvaljivanje ne znam ejsam li ikad ovo gledao u PO 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
						- 
				amardelic1
- Kontakt:
razvalise vas ljudi uuuuuuuu metla je napomolu dobro ljudi igraju nema sta opusteni su i ova odbrana sto dalas igra izgleda donosi rezultate ali sto jest ide ih sut

- Ponos Torina
- Kontakt:
Lakersi su propali ko kauc a to ce se desiti i Bostonu ako vec nije  

Kad nece da ulazu,misle ako su prosle godine osvojili da ce i ove godine sa istim igrackim kadrom da osvoje... 

Bryant me razocarao totalno....

Kad nece da ulazu,misle ako su prosle godine osvojili da ce i ove godine sa istim igrackim kadrom da osvoje...

Bryant me razocarao totalno....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
I izjednacen rekord po broju trojki za poluvrijeme u play offu...ukupno trojka 11/15...Kobe Bryant je napisao/la:KLUPA DALLASA 40 P
UZ SHUT OD 80%

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Očaj.Klupa Dallas razvaljuje Lakerse konstantno u seriji.Bez klupe se ne može dobiti ovako jak tim.Ovu ekipu je potrebno osvježiti kvalitetnom razmjenom igrača.Neki su poprilično istrošeni bez motivacije.O drugoj četvrtini je suvišno govoriti.Mislim da su kojim slučajem igrali Jack Nicholson i još 4 čovjeka iz publike da Dallas ne bi dobio 20 razlike.Kao da ni sami igrači nisu vjerovali u preokret u seriji pa su se predali od samog starta.Mislim da je ovo kraj jedne sjajne generacije sobzirom da je većina prešla tridesetu.

Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 08 maj 2011, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
						- 
				amardelic1
- Kontakt:
bryant samo suta nista ulazi gore ga manji igraci cuvaju moze ih ugurati i kad ovo pomognu na njemu on dalje to produzi i bice vise svega u lakersim prije svega suteva otvorenih i bice laganih poena ali kobe nista to ma ovako igra cjeli zivot sam,sam,sam i sam ali godine su ga uzele pod svoje to stoji

pa Terry se po sekundu do 2 namjesta nikog da ga cuva po nekoj logici Kobe bi trebao da ga cuva,ja nisam gore Lakerse gledao racunajuc onaj period od prve titule s Shaq-Kobe

- Kobe Bryant
- Kontakt:
HAHAHHAHAHAHHAHA
ovo je presjemsno od strane Fishera i Artesta sta rade 

, oni vise nisu za NBA
  , oni vise nisu za NBA   

Udvajaju Bryaanta , a on da je pametan loptu bi samo trebao davati Baynumu i NIKOM VISE 

Gasola necu da spominjem tip je od sebe napravio vic

ovo je presjemsno od strane Fishera i Artesta sta rade

, oni vise nisu za NBA
  , oni vise nisu za NBA   
 Udvajaju Bryaanta , a on da je pametan loptu bi samo trebao davati Baynumu i NIKOM VISE

Gasola necu da spominjem tip je od sebe napravio vic

bruka i sramota, nigdje odbrane nigdje nicega ostaviti Odoma, Bynuma i Kobe-a svi ostali se mogu zamjeniti

Prespori smo za njih(da ne kazem prestari)...Artest promasi polaganje  
   i onda mu treba dodati loptu

Terry 9 trojki...rekord play offa

Terry 9 trojki...rekord play offa

- 
				amardelic1
- Kontakt:
igrate za udzbenike majke mi kobe prosjek sad ko i svi

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ovo je već igranje sa ugledom kluba.

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
						- Ponos Torina
- Kontakt:
Bynam nemoze sam igrati!!!Mislim da su mu  Bryant i Ko  vise dodavali,nebi sada bilo ovako i nebi bio ovakav rezultat.....
Jack Nicholson bi vise asistirao da igra,treba ih sve prebiti koliko zaradjuju a igraju kao da igraju djeca iz nasih srednjih skola....

Jack Nicholson bi vise asistirao da igra,treba ih sve prebiti koliko zaradjuju a igraju kao da igraju djeca iz nasih srednjih skola....
					Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 08 maj 2011, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
A sta je ovo  Dodjem iz grada upalim SK kad 30 razlike za Dallas
 Dodjem iz grada upalim SK kad 30 razlike za Dallas  
   E moji Lakersi....
 E moji Lakersi....

E moji Lakersi....
 E moji Lakersi....Re: LA Lakers
SRAMOTA!! Nazalost, ali gotovo je.. nema se vise sta gledat!

Izdržati, to je temelj vrline!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.