Eurobasket 2015
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Eurobasket 2015
E moj Djentile
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Toliko o nezaustavljivim i mocnim Italijanima.. nadao sam se njima u polufinalu, ali sta je tu je.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Na kraju ispada nerealno velika razlika u korist Litvanije..Prvi put na prvenstvu su pruzili svoj maximum u napadu,dobro sutirali,Valanciunas doktorski u reketu i to je bilo dovoljno za ove Talijane kojima jos uvijek fali cvrstine..Bargnani trosi previse lopti u napadu pucajuci trice i neke suteve sa poludistance a istu stvar mogu raditi i bekovi jos i bolje..Gentile preuzeo odgovornost,nije islo sta covjek da radi,na kraju raspad u produzetku jer citavu utakmicu nisu imali nikakav ritam..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ubacicemo 15 trojki Litvancima.dscile je napisao/la:Toliko o nezaustavljivim i mocnim Italijanima.. nadao sam se njima u polufinalu, ali sta je tu je.
Zadnja izmjena: Tribalian, dana/u 16 sep 2015, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Jedva cekam kad ih srbi razguze.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Kad Litvance prosere šut , a Talijane neće. 
Nabijam Gentile-a i njegovu sebičnost na kraju regularnog dijela.
Nabijam Gentile-a i njegovu sebičnost na kraju regularnog dijela.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Jeste, al kad bi mogo onaj sa klupe da sutiraTribalian je napisao/la:Ubacicemo 15 trojki Litvancima.dscile je napisao/la:Toliko o nezaustavljivim i mocnim Italijanima.. nadao sam se njima u polufinalu, ali sta je tu je.Da se setimo neki starih vremena.
YNWA!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
BernardBarnjak je napisao/la:Navijat cu za Italiju. Na žalost, imam nekakav osjecaj da ce bas veceras Litva odigrati utakmicu prventstva (a polufinale izgubiti). Nadam se da grijesim...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Za Litvaniju. Jer je "nezvanično" Kulin Ban prije nekoliko vijekova oplodio neku iz Kaunasa.ppppp je napisao/la:Za koga sad navijati ?
![]()
![]()
Još jedna potvrda da tim pobjeđuje. Da odbrana osvaja titulu, ne napad.
Litvanci zasluženo. Četiri najbolje ekipe u polufinalu i obe utakmice će biti odlične.
hahahahahaHOPLIT je napisao/la: Jeste, al kad bi mogo onaj sa klupe da sutira
Nista nisi pogresio, sve si rekao kako ce biti.BernardBarnjak je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Navijat cu za Italiju. Na žalost, imam nekakav osjecaj da ce bas veceras Litva odigrati utakmicu prventstva (a polufinale izgubiti). Nadam se da grijesim...
![]()
![]()
Sunarodnik, nemoj da se ljutis , ali prozivka je glupa.NeshaFCB je napisao/la:
Za Litvaniju. Jer je "nezvanično" Kulin Ban prije nekoliko vijekova oplodio neku iz Kaunasa.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Sta uradi Gentile
,11 sekundi imas za pobjedu momak ide u korner neki prodor da radi
.Najlosiji igrac danas na parketu,iako niko nije odigrao na nivou za Italiju,ali i pored toga su mogli proci dalje
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jbg ode još jedna ekipa za koju navijam. Sad za Špance navijat, za ovo drugo 1/2 finale mi je svejedno. Meni ovo miriše da će se ponovit finale sa prošlog EP.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kakvi ste vi pacenici Boze me sacuvaj.NeshaFCB je napisao/la:Za Litvaniju. Jer je "nezvanično" Kulin Ban prije nekoliko vijekova oplodio neku iz Kaunasa.ppppp je napisao/la:Za koga sad navijati ?
![]()
![]()
Gentile moronu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Navijamo sada za najmanje nesimpaticnu ekipu. Idemo dalje 
Tesko je navijati za Ercega i Simonovica osim ako im nisi familija, Batuma i ljigavog Lovrenja, hibrida iz Jazza, sve iz Spanije ili za potomke nacista
Tesko je navijati za Ercega i Simonovica osim ako im nisi familija, Batuma i ljigavog Lovrenja, hibrida iz Jazza, sve iz Spanije ili za potomke nacista
Stvarno odlična utakmica, drago mi je što sam propustio ligu prvaka... 
Drago mi je posebno jer ćemo sigurno imati odličnu atmosferu u dvorani.Nije to-to kad na tribinama nije dobra atmosfera, odmah se to odrazi i na parket, a vjerujem da uvijek fanatični Srbi i Litvanci mogu napraviti spektakl...

Drago mi je posebno jer ćemo sigurno imati odličnu atmosferu u dvorani.Nije to-to kad na tribinama nije dobra atmosfera, odmah se to odrazi i na parket, a vjerujem da uvijek fanatični Srbi i Litvanci mogu napraviti spektakl...
Zadnja izmjena: johnnyyK, dana/u 16 sep 2015, 22:59, ukupno mijenjano 2 puta.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Francuska.tuzlak1987 je napisao/la:Navijamo sada za najmanje nesimpaticnu ekipu. Idemo dalje
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
sad za litvaniju? hahahaUnofficialpage je napisao/la:Jbg ode još jedna ekipa za koju navijam. Sad za Špance navijat, za ovo drugo 1/2 finale mi je svejedno. Meni ovo miriše da će se ponovit finale sa prošlog EP.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne znam samo je li joj lijepa himnaNeshaFCB je napisao/la:Za Litvaniju. Jer je "nezvanično" Kulin Ban prije nekoliko vijekova oplodio neku iz Kaunasa.ppppp je napisao/la:Za koga sad navijati ?
![]()
![]()
Još jedna potvrda da tim pobjeđuje. Da odbrana osvaja titulu, ne napad.
Litvanci zasluženo. Četiri najbolje ekipe u polufinalu i obe utakmice će biti odlične.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako cete navijati za Litvaniju, ljudi kada vode imaju namrstene face. Kakvi su tek kada im ne ide
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.