Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Belgija - BiH / BiH - Andora
Sudija daj ibisevicu crveni da ga vise negledam u repci...jedino tako se njega tarasiti "toliko nas je zaduzio"
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 06 sep 2015, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Humanitarna utakmica " Da Ibišević da gol " kako ih nije sramota
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
Ebo mater ako im chifuti nisu platili da nam izvuku sto vise kartona i suspenzija. Koji jbni razlog oni imaju da nas provociraju od samog pocetka. Tek pocela utakmica onaj stipa Spahica.
mi forumasi bi bolje igrali xD
to je to ljudi nasa realnost boze moj
imam osjecaj da cemo i mi uskoro kad ne bude Dzeke cuvati rezultat i kad gubimo

to je to ljudi nasa realnost boze moj

imam osjecaj da cemo i mi uskoro kad ne bude Dzeke cuvati rezultat i kad gubimo

Konacno.
Vrancic ulazi. Hajde Mario pokazi nesto

Vrancic ulazi. Hajde Mario pokazi nesto

- Nerminovic
- Kontakt:
Sramota, daj ba gol vise
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Spahic mu idol.Halo nemozemo mi dobit Vels a Kipar pogotovo.Ljudi ginu za svaku loptu.
@emirtm87 to sam i ja mislio...
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
A dobro **** mi ne znamo bunker igrat, ove reprezentacije nižeg ranga samo to furaju.BosnaSTL je napisao/la:Fudbalska sila Belgija nemoze kipru da zabije gola a nama glat sprci 3 .Igramo brate ko picke .Nemamo mi muda za eura ni za baraza.Mi gubio utakmicu koja nije pocela jer nemamo sta trazit protiv jakih ekipa.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 06 sep 2015, 22:23, ukupno mijenjano 2 puta.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- NoName
- Kontakt:
Re: RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Stativa nije prilika?r3m1 je napisao/la:Pa mi ljudi nismo napravili priliku u drugom poluvremenu, protiv Andore.....
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ibišević je budućnost naše reprezentacije,.ebo Hodžića starca 

Pa Vedo na svakom pasu se oklizne **** više.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Nemoj tako zaduzio nas jemomirpeh je napisao/la:Ibišević je budućnost naše reprezentacije,.ebo Hodžića starca
Neznamo mi igrat bunker vjeruj mi !JonSnow je napisao/la:A dobro **** mi ne znamo bunker igrat, ove reprezentacije nižeg ranga samo to furaju.BosnaSTL je napisao/la:Fudbalska sila Belgija nemoze kipru da zabije gola a nama glat sprci 3 .Igramo brate ko picke .Nemamo mi muda za eura ni za baraza.Mi gubio utakmicu koja nije pocela jer nemamo sta trazit protiv jakih ekipa.
nismo mi Bayern i Barca pa da ne znamo..naučit obavezno i izvlačit vako ikseve protiv jačih repkiBosnaSTL je napisao/la: Neznamo mi igrat bunker vjeruj mi !
Mi smo nekako jaci sa taktikom "Zatvoreno naprijed a otvoreno u odbrani"BosnaSTL je napisao/la:Neznamo mi igrat bunker vjeruj mi !JonSnow je napisao/la:A dobro **** mi ne znamo bunker igrat, ove reprezentacije nižeg ranga samo to furaju.BosnaSTL je napisao/la:Fudbalska sila Belgija nemoze kipru da zabije gola a nama glat sprci 3 .Igramo brate ko picke .Nemamo mi muda za eura ni za baraza.Mi gubio utakmicu koja nije pocela jer nemamo sta trazit protiv jakih ekipa.
Re: RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Pa skontaj kako je doslo do te stative, napravi razliku izmedju pravljenja prilike i da ti ona dodje sama, uostalom ti od citavog drugog poluvremena si se sjetio samo te stative, dosta to govori.NoName je napisao/la:Stativa nije prilika?r3m1 je napisao/la:Pa mi ljudi nismo napravili priliku u drugom poluvremenu, protiv Andore.....

Biti srcem vezan, u tome leži snaga
A sta mi to trenutno znamo, ni bunker, ni kontru ni pas igru, samo ho ruk znamo pa sta budeBosnaSTL je napisao/la:Neznamo mi igrat bunker vjeruj mi !JonSnow je napisao/la:A dobro **** mi ne znamo bunker igrat, ove reprezentacije nižeg ranga samo to furaju.BosnaSTL je napisao/la:Fudbalska sila Belgija nemoze kipru da zabije gola a nama glat sprci 3 .Igramo brate ko picke .Nemamo mi muda za eura ni za baraza.Mi gubio utakmicu koja nije pocela jer nemamo sta trazit protiv jakih ekipa.
Zec cisti kec.
Hadzić neki dan dao slobodnjak i sad je svaki prekid njegov.
Salihovića treba zvat samo zbog slobodnjaka.
Evo Belgije
Salihovića treba zvat samo zbog slobodnjaka.
Evo Belgije
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 06 sep 2015, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.