FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Kralj Ali Daei imao udes u Iranu. NA intenzivnoj je , kazu da je stanje sada stabilno al opet ima opasnosti po zdravlje

Thomas Müller - Fußballgott
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nastavio je poslije igrati tako da nema vece opasnosti.proFCB je napisao/la:je li se ribery povrijedio prilikom onog zadnjeg penala?
Kako se suska bacili smo oko na Barcinog Adriana, doduse to i nije nesto strano jer smo za istog igraca bili zainteresovani prije dvije godine ali je on odabrao Kataloniju umjesto Bavarske.
S obzirom da nemaju Abidala sumnjam da ce pustiti Brazilca, ali nikad se ne zna.
Osim toga ponovo smo povezani sa Barbatovom, koji je na izlaznim vratima Uniteda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Svi smo prizeljkivali povratak Schweinsteigera na teren , no pitanje je koliko je pametno njega sada vracati u prvu postavu s obzirom kako Bayern igra
On je covjek za velike utakmice , tako da nadam se da ce se do bitnijih duela potpuno oporaviti i uhvatiti par utakmica i vratiti staru formu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Koliko god stvari bilo sto se zamjeriti moze treneru,siguran sam da nece praviti gresku sa Svajnijem!Bundesliga je napisao/la:Svi smo prizeljkivali povratak Schweinsteigera na teren , no pitanje je koliko je pametno njega sada vracati u prvu postavu s obzirom kako Bayern igraOn je covjek za velike utakmice , tako da nadam se da ce se do bitnijih duela potpuno oporaviti i uhvatiti par utakmica i vratiti staru formu.
Stern des Südens
ko ce da prenosi utakmicu zdf se odlucio za BVB, arena sport bi trebala da prenosi ,ili ce mo ponovo preko dobrih starih stremova, malo mrljavo malo steka ali se gleda 
VOLIM BAYERN
ARD ce prenositi u srijedu nase Bavarce!!! A ZDF Dortmund u utorak,kao sto si i napisao!!!
Kako stoje stvari klub je blizu produženje ugovora sa Robbenom bar je tako Nerlinger izjavio za Bild.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sutra pravi test, pravi izazov i prilika da jednoj tituli priđemo jako blizu.....Inače 5 puta smo se sastajali sa Gladbachom u Kupu i svih 5 puta prošli.....To je već dobra stvar...Naravno da se sutra očekuje teža utakmica nego protekle 3, ali ko kaže da su baš i ove 3 prošle bile lagane. Ako budemo onako igrali onda bar moramo pobijedit, minimalno, minimalno.....
Inače Mathaus će sutra držat palčeve Gladbachu (igrao je za oba kluba), a kaže nek Bayern osvoji prvenstvo i Ligu prvaka. On smatra da ako neko može pobijediti u Ligi prvaka Barcu i Real onda je to Bayern.

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 45353.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Inače Mathaus će sutra držat palčeve Gladbachu (igrao je za oba kluba), a kaže nek Bayern osvoji prvenstvo i Ligu prvaka. On smatra da ako neko može pobijediti u Ligi prvaka Barcu i Real onda je to Bayern.

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 45353.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
Pale_Companion
- Kontakt:
jedva čekam sutrašnji okršaj, očekujem jednu odličnu i neizvjesnu utakmicu do samoga kraja...
ne znam treba li napomenuti da već skoro godinu dana nismo poraženi na domaćem terenu , nadam se da se to niti sutra neće promijeniti
.... bit će teško, jako teško, ali uvijek postoji nada.... 
ne znam treba li napomenuti da već skoro godinu dana nismo poraženi na domaćem terenu , nadam se da se to niti sutra neće promijeniti
Agieren statt reagieren
Ima jedna sitnica vrijedna spomena... Ako nas Borussia Minhengladbah pobijedi sutra, postaće druga ekipa koja je pobijedila Bayern 3 puta u sezoni
Jedan tim je to vec uspio. Eintracht Frankfurt je u sezoni 1977/78 u samo 15 dana odigrao 3 utakmice s Bavarcima i upisali sve tri pobjede (4-0, 4-0, 2-1)...
Gluho bilo, ne ponovilo se

Jedan tim je to vec uspio. Eintracht Frankfurt je u sezoni 1977/78 u samo 15 dana odigrao 3 utakmice s Bavarcima i upisali sve tri pobjede (4-0, 4-0, 2-1)...
Gluho bilo, ne ponovilo se
Sent from my Philips Smart TV.
aj na penale da vas prodjemo,ne moramo vas pobijediti!Pale_Companion je napisao/la:jedva čekam sutrašnji okršaj, očekujem jednu odličnu i neizvjesnu utakmicu do samoga kraja...
ne znam treba li napomenuti da već skoro godinu dana nismo poraženi na domaćem terenu , nadam se da se to niti sutra neće promijeniti.... bit će teško, jako teško, ali uvijek postoji nada....
hehe
ev citam Ola je deff odlucio napustiti Bayern,kaze kako mu je zelja za igranjem na terenu veca od zelje za igranje za neki veliki klub. i kao sto se nagadjalo prvi kandidat je Wolfsburg.
Pa ako je tako,neka mu je sretan put!
Stern des Südens
Da li ce pored televizije ARD jos neko da prenosi?
effe, de mi to provjeri, a dosta Marianu polovina od tih 10, mada se ne bih bunio ni kada bi postao prvi covjek sa sesticom u jednnoj utakmici, a i ovih 10 dosadasnjih je za svaku pohvalu.
Drzite temu, nedajte se ovim vjetrovima sa strane..., pisem sa neobicnog mjesta, haha.
effe, de mi to provjeri, a dosta Marianu polovina od tih 10, mada se ne bih bunio ni kada bi postao prvi covjek sa sesticom u jednnoj utakmici, a i ovih 10 dosadasnjih je za svaku pohvalu.
Drzite temu, nedajte se ovim vjetrovima sa strane..., pisem sa neobicnog mjesta, haha.
http://liveonsat.com/LJ_foot_e_germany.php#" onclick="window.open(this.href);return false;
svi kanali koji ce da prenose tekmu
svi kanali koji ce da prenose tekmu
VOLIM BAYERN
- bavaraccccc
- Kontakt:
Gladbach ce da bude pravi ispit,mislim normala sve to nije sasa dati 7 golova ili 6 protivniku ali ipak rijec je o herthi hoffi i baselu a oni su ipak trenutno po formi ispod gladbacha tako da cemo veceras saznati vecim dijelom je li ovo prolazna forma ili je ovo zaista nasa prava igra koju mozemo zadrzati prilicno dugo,nadam se da je ovo drugo! 
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- el-fighter
- Kontakt:
Veceras pokazati da ovo sto radimo nije prolazno i da ovu igru mozemo zadrzati jos dugo. Slazem se sa konstatacijom da ne mozemo svakom protivniku zabiti 6 ili 7 golova, ali 2 ili 3 sigurno mozemo. Robbery je ponovo onaj stari i mislim da su oni i najveci razlog zasto trenutno igramo veoma dobro. Ribery i Robben preuzimaju sve vise odgovornosti i to donosi rezultat. Jos bi izdvojio Alabu, koji zaista u zadnje vrijeme igra fantasticno. Momak je stalno u pokretu, borben je i ima precizna dodavanja i centarsuteve. Idemo ovo odraditi kako treba i onda poceti razmisljati o Bundesligi i tekmi sa veoma dobrim Hannoverom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- schweinsteiger
- Kontakt:
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html#" onclick="window.open(this.href);return false;
imate ovde,samo odaberite arenasport2 i komentator prica na naški
imate ovde,samo odaberite arenasport2 i komentator prica na naški
#miasanmia
Stativa Kroos ,bit ce ovo odlicna utakmica
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Sviran nepostojeci ofsajd za Gomeza 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Malo je rec' da je sudija debil.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.