Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ma Arne idi više. Jebote svaki meč sve gore i gore igramo.
Leeds ti se kući lagano brani.
Leeds ti se kući lagano brani.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Koliko mi ide na zivce ovo ulijetanje Bradleya u vrh napada ko da je Adriano
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Leeds te kući dominira 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kako smarački fudbal igramo...
Od heavy metala do ovoga...
Od heavy metala do ovoga...
Joj koliko me Gakpo nervira...
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
15 utakmica zaredom ljudi primaju gol,mi nismo ni zaprijetili golmanu,sramota.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Football with Arne is nothing.
Kad se više ni ne nerviram znam koliko je sati. Nemam povezanost sa ovim klubom kao što sam imao dok je Klopp bio tu ili bilo ko drugi.
Kad skontam da ovaj ćelavi i dalje ima neku podršku kluba nije mi dobro.
Kad skontam da ovaj ćelavi i dalje ima neku podršku kluba nije mi dobro.
Jest fkt nesto sve postalo sterilno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne vrijedi spomena.
Auu da ti Daniel Farke uzme bodove na bunker kuci 
de opet ovog italijanskog bogalja trazite **** te hljeb i fudbaler
usro sto je dotako
usro sto je dotako
Sramota.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Mrtva trka za LP do kraja sezone.
S celavim autisticarem bi se moglo desit sa zavrsimo 6ti iza Uniteda
S celavim autisticarem bi se moglo desit sa zavrsimo 6ti iza Uniteda
Svi plaču za stoperom a mi jbenog krila nemamo u ekipi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Arne vrijeme je, hoce li i on ko BR otpustiti citav staff i na njih prebaciti krivicu samo da dobije koji mjesec vise
- SoloControTutti
- Kontakt:
Odvratno losa igra bez ideje i totalno predvidiva, nije tesko sacuvati mrezu protiv ovakvog Liverpula. I ovaj niz bez poraza je sve na tankoj zici, generalno uzasno za gledati. Remi protiv Sunderlanda i dva remija protiv Leedsa su veliki gubitak bodova ali mene vise brine sto ekipa igra odvratno lose i sad vec u drugoj polovini sezone nema naznaka za ulazak u bilo kakvu formu, ne postoje automatizmi, energija je na nuli, sve na silu se forsira.
Salah je kriv
Cirkis fudbal , obradujem se šutu po golu.Borba za 4 mjesto žestoko , 19 kolo bez igre.
Cirkis fudbal , obradujem se šutu po golu.Borba za 4 mjesto žestoko , 19 kolo bez igre.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Treba da ljubi pod kud Salah prodje za titulu od prosle sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.