NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Zamajevac ti si poglup covjek ili dijete, kad se utakmica ponistila zbog neregularnog gola. Ajdi matereti reci. Moze se kaznit ali sta mi imamo id toga. Al dobro je sve ovo. Dobro al za prve lige. Jedino su piska i segrt i fadil jos sigurni da necemo ispasti. A bodova sve manje u igri..
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
To Piska genijalac reko da su nudjeni igraci i sad to treba uzet zdravo za gotovo, tako je Piska u pravu on sve zna, yebo vas Piska vise i on i njegove '' provjerene'' informacije. Citavo vrijeme se govorilo kad je bio prelazni rok da jednostavno nema para da se dovode igraci, pa nije niko lud ne dovest ako ima para da ih placa, pusti ti Pisku i njegove price sa kafe.BiberBiber je napisao/la:Izgleda sve što ne valja je došlo nama od trenera do igrača onako dobri igrači su mu nuđeni i on to nije htio uzetvatreni je napisao/la:Da,al niko nista ne preuzimaBiberBiber je napisao/la:Analiza kaže u proljetni 6 kola samo smo 1 gol dali a 12 primili i 1 bod osvojili.......sto neko reče,rastjerati sve,ostaviti nasu djecu neka se kale za Prvu ligu,vjerujem da bi oni do kraja bar vise golava dali i manje primili.Koji apsurd imati tolike internacionalce koji gola ne znaju zabiti a predstavljaju nas grad
![]()
![]()
Druga stvar, da smo mi imali para da platimo ko sto Piska kaze Vladavica,Osmanagica i sta ja znam koga sve ne, pa onda bi sigurno imali para i da Jakovljevic ostane a ne da zbog vecih para ode u Radnik...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
J.baji ga,neko mora ispasti.Kada sve saberes i oduzmes po prikazanom do sada u svakom smislu u drugom dijelu najzreliji smo kandidat za nizi rang.Treba imati na umu da će biti sve teze i teze na ovaj ili onaj način osvijiti bod ili bodove.Mi nismo sposobni bili u laksem dijelu obezbijediti bodovni saldo,pa ne vidim ni kroz ovaj zešći dio koji slijedi da napravimo neku senzaciju.Nazalost, nismo daleko od ove istine. 

- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma ne, mislim uopsteno.Pappy je napisao/la:Zali se na sudjenje jer je sporan prvi pogodak Slavije. Zurio sam, pa nisam stigao otici na presicu da vidim sta ce reci. Uglavnom Spasojevic drzao loptu rukama iza ledja na centru igralista, i sudija to nije vidio dopustio da se izvede aut, i kada je Slavija usla u izglednu sansu za pogodak, on kao ispustio loptu ( a nju odmah fudbaler pored gurnuo van terena).theboss_RD07 je napisao/la:Nesto se zali na sudjenje, kao ovoliki kartoni Zvijezdi nisu slucajnost. Jest nas sudija znao povalit u par navrata, ali druze moj, ako se nisam preracunao, ti si ispušio 3 utakmice u kojim si imao igraca vise.
Zvijezda je imala cini mi se četiri žuta, a Slavija pet. A Mehmedalija je zasluzio drugi zuti, kada u dva napada zaredom ulijece sa dvije noge sa ledja, a onda laktom udara igraca. A Spasojevic na kraju poluvremena hoce da se tuce sa obezbjednjem.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/segrt-na ... ost/158371" onclick="window.open(this.href);return false;
⭐
Ovo za Jakovljevića.Jakovljević je trazio nekoliko puta vise nego sto će ko zna kada dobiti u Radniku.Sigurno znam da je pred Novu godinu bilo da im od proslog ljeta duguju plate.
Ma što se tiče kartona, mislim da tu nema šta se buni. I generalno gledajući koliko su bili nervozni vaši igrači ovo je i mali broj. Naročito pod tim mislim na Čovića, koji je zaslužio još u prvom poluvremenu crveni. I logičnije mi je bilo da se buni na gol Slavije, a ne na kartone, kojih je usput Slavija imala i više.theboss_RD07 je napisao/la:Ma ne, mislim uopsteno.Pappy je napisao/la:Zali se na sudjenje jer je sporan prvi pogodak Slavije. Zurio sam, pa nisam stigao otici na presicu da vidim sta ce reci. Uglavnom Spasojevic drzao loptu rukama iza ledja na centru igralista, i sudija to nije vidio dopustio da se izvede aut, i kada je Slavija usla u izglednu sansu za pogodak, on kao ispustio loptu ( a nju odmah fudbaler pored gurnuo van terena).theboss_RD07 je napisao/la:Nesto se zali na sudjenje, kao ovoliki kartoni Zvijezdi nisu slucajnost. Jest nas sudija znao povalit u par navrata, ali druze moj, ako se nisam preracunao, ti si ispušio 3 utakmice u kojim si imao igraca vise.
Zvijezda je imala cini mi se četiri žuta, a Slavija pet. A Mehmedalija je zasluzio drugi zuti, kada u dva napada zaredom ulijece sa dvije noge sa ledja, a onda laktom udara igraca. A Spasojevic na kraju poluvremena hoce da se tuce sa obezbjednjem.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/segrt-na ... ost/158371" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni je ovaj gol Slavije cirkus. Petrović uvijek tako nešto izrežira ovdje, ne znam kako mu više ne dosadi.

iako kao navijac slobode,ucesnik nekih desavanja prije ispadanja slobode,nemogu prezaliti onu pobjedu zvijezde protiv slobode,hinjsku,namjernu,sa 150 posto od sebe su vasi igraci dali,,znalo se ko ispada,
i td nebi da vas gusim,bilo pa proslo,nemogu se pomiriti sa ovim sto vam rade,ovo je sramota,drzite se momci,glavu gore

i td nebi da vas gusim,bilo pa proslo,nemogu se pomiriti sa ovim sto vam rade,ovo je sramota,drzite se momci,glavu gore

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
ko je bre zapeo,pa covjek vam dao go sa 35 metara,,,opalio po golu i ona usla,svako ko je gledo tu utakmicu vidio je da niste suta po golu spacnog imali,i sta je trebalo da mi sami sebi damo 2 gola...solinas je napisao/la:iako kao navijac slobode,ucesnik nekih desavanja prije ispadanja slobode,nemogu prezaliti onu pobjedu zvijezde protiv slobode,hinjsku,namjernu,sa 150 posto od sebe su vasi igraci dali,,znalo se ko ispada,
i td nebi da vas gusim,bilo pa proslo,nemogu se pomiriti sa ovim sto vam rade,ovo je sramota,drzite se momci,glavu gore![]()
" onclick="window.open(this.href);return false; na 0.45 je taj go pogledaj....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
da te pitam za priče sa kafe jeli znaš da je brazilac najplaceniji igrač kluba... pa ti sad u pored i njega sa Vladavicem, Jakovljevicem... Drugi Kontinent avio karta koliko to sve košta pripreme antalija da se ide kurcit uz to vodi 5 golmana itd. Treba aplaudirati kad je dobro ali ocu da imam slobodu da kažem kad nije ok. Ja nisam podkupljiv.. tako da ovo što pišem j sto sam piSao je istina jer me i šegrt bojkotuje neće izjave da. Huseinbasica plaća Gracanica a nama ne valja... Itd itd... Lično sam se posvadjao za slučaj savic sa njim to zna i benjo i svi... prvu polusezonu dok je radio bio je ok u drugoj je polupo loncice jer je vjerovao pogrešnim ljudima i treba dati ostavku. Doveo je Haracicq, Imamovicq, brazilca to je isto da sutra mene sarajevo predstavi za pojačanje. A ko god ne vjeruje da su trebali doći pravo igrači nek priča sa ljudima iz uprave. Ima milion stvari koje nisu za forum. LIJEP POZDRAV....
Tu mi sine Piska dođi, čim si malo z....o sa njima počinješ iznosit istinu, a dok sam ja to cijelo vrijeme pričao ti si se kleo u njih i pričao kako imaš informcije kako je sve OK i kako sigurno ostajemo.Talenat je napisao/la:da te pitam za priče sa kafe jeli znaš da je brazilac najplaceniji igrač kluba... pa ti sad u pored i njega sa Vladavicem, Jakovljevicem... Drugi Kontinent avio karta koliko to sve košta pripreme antalija da se ide kurcit uz to vodi 5 golmana itd. Treba aplaudirati kad je dobro ali ocu da imam slobodu da kažem kad nije ok. Ja nisam podkupljiv.. tako da ovo što pišem j sto sam piSao je istina jer me i šegrt bojkotuje neće izjave da. Huseinbasica plaća Gracanica a nama ne valja... Itd itd... Lično sam se posvadjao za slučaj savic sa njim to zna i benjo i svi... prvu polusezonu dok je radio bio je ok u drugoj je polupo loncice jer je vjerovao pogrešnim ljudima i treba dati ostavku. Doveo je Haracicq, Imamovicq, brazilca to je isto da sutra mene sarajevo predstavi za pojačanje. A ko god ne vjeruje da su trebali doći pravo igrači nek priča sa ljudima iz uprave. Ima milion stvari koje nisu za forum. LIJEP POZDRAV....
Upravu si combe, piska sad pise ono sto mi pojedeini od pocetka pisemo. A dragi piska kakve si ti sebi ovlasti umislio da covjeku govoris da dovodi savica itd itd, cuj ti se snjim posvadio radi igraca, e majko mila da i ovo cujem... Covjek sa kamerom i mikrofonom da aludira jednom treneru kakva pojacanja da dovodi hehehe. nemam rijeci...
-
- Kontakt:
Znam da pojedinci vole Segrta i ja nemam nista protiv njega ali On je iskljucivi krivac ima on dobrih stvari koje je uradio ali rezultati su nula. Prosli sam post napisao kako bi Islamagica stavio da igra stopera umjesto onog hobera Colica, ja neznam jeli to niko nevidi ali zbog njega smo izgubili 20 bodova.
Ipak imamo jos jednu sansu a to je Vitez . Ja da se pitam ja bi danas jos napravio krizni sastanak pozvao sve koji mogu pomoci (al sve) napravio neki plan sta gdje kako. Ako se to nedesi bojim se da smo zadnju sezonu u PL.
Sudijske greske vise niti mogu niti smiju biti opravdanje jebu nas kuci sta ocekujes u gostima
Ipak imamo jos jednu sansu a to je Vitez . Ja da se pitam ja bi danas jos napravio krizni sastanak pozvao sve koji mogu pomoci (al sve) napravio neki plan sta gdje kako. Ako se to nedesi bojim se da smo zadnju sezonu u PL.
Sudijske greske vise niti mogu niti smiju biti opravdanje jebu nas kuci sta ocekujes u gostima
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Kao prvo nisam ja govorio da ga dovedu za tvoju informaciju a to može i savic potvrditi sa njim je sve bilo završeno čovjek doso ovaj reko ko te je doveo ti nama ne trebaš. Tako da da sam raspravljao, al ja i dalje vidim opstanak ali sigurno će biti lakše bez njega jer Šegrt sve manje radi ono što je pričao. A ti se ne brini za moj uticaj u klubu. Mi iako ispadnemo ja ću opet biti dole, vjeruj mi možda više nego sada čovjek je se prodo i meni i svima. Kao vi a foruma i on bih se mene riješio, ali ne može imaju ljudi koji podržavaju i dok sam ja bio svakodnevno dol3 ima li ste informacije ako nista ko je povredjen! To ne može niko osporiti. Krizni sastanak je već bio pred Slaviju, Mirso kula je prvi čovjek Zvijezde imenovan od Fadila N.
Kak bi rekel, u go*nima smo dubokim... 

Ljudi ako mogu i ja sa strane nesto da prokomentarisem vezano za vaseg trenera...nikome na stadionu nije bilo jasno sto se zviijezda povlaci poslije izjednacujuceg gola i malo zatim dvije bas izgledne sanse...umjesto da napadnu iz svih raspolozivih snaga oni nesto kruze ko kisa oko kragujevca....da niste igrali ko ckepi mogli ste dobiti juce...slavija igrala dobro,hrabro,borbeno ali ste mi djelovali sposobni da uzmete bodove ovde...plus igrac vise....a sto se tice prvog gola ta famozna druga lopta je bila oko centra a aut se izvodio oko korner zastavice tako da apsolutno nikako nije uticala na utakmicu i ta lopta je odmah izbacena napolje cim je vas igrac je izbacio iz ruke..ako cemo posteno tako je bilo a ima i snimak na sport1arena na youtub-u...previd sudije ocigledan ali jbg-a....puno srece u nastavku i po meni morate igrati sa sva tri spica Buba,Stojanov i onaj treci neznam kako se zove ona 9...nemate vise sta izgubiti i definitivno ste dobili simpatije ovde raje bar sto je bila gore na sjeveru juce na stadionu..
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Jedna stvar je sigurna a to da su barem dosad u upravi sjedili ljudi koji u nesposobni, koji nemaju uticaja 1% u savezu, al vidim da je Fadil interveniso kad je Mirsu postavio za glavnog odgovornog al ne bih da ulazim u to. Ocito ti isti ljudi koji tebi Piska donose te informacije zele da svoju krivicu prebace n Segrta sad kada se malo sreduje situacija u upravi, a 20 pressova je bilo o tome kako Zvijezda nema novaca da placa neke provjerene igrace i da se mora okrenut omladinskom pogonu. Pa nije Segrt Bog Allah da moze toliko dugo govoriti te stvari, a ovi ostali kao nista ne znaju pa nisu mogli rec ''Hej, nije tako, lazes, evo imaju pare, evo provjereni igraci'' mislim ti si se Piska umislio toliko i ne bi me cudilo da ti te informacije daje onaj debil Ensar kojeg niko ne **** 2% u klubu. Nema ti ta prica logike jednostavno, i druga stavr sta bi to matere ti Savic nama pomogo ? Pa covjek je taraba ziva to sto si ti mozda licno dobar s njim i sto se zauzimas za njega je totalno druga stvar. Stanceski je bio u Zvijezdi, nista pokazo nije, Vladavic da je pojacanje u Velezu bi makar klupu grijo a ne tribine dok nije napustio klub( a svi ti igraci kostaju debelo) Slazem se da Haracic,Imamovic pa i Radovanovic nisu pojacanja al su dovedeni da zakprpe rupe i sigurno ne kostaju klub puno para i to je cinjenica koju je Segrt 20 puta ponovio i eto protiv Slavije sta je on mogo uradit, primimo neregularan go i gol greskom nasih stopera, pa sta on tu moze kad nas **** i sudija i vjerovatno opet debil Covic, nece on igrat umjesto ovih nasih antitalenata.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
nakon ovako loseg starta gdje u 6 utakmica imamo 1 bod mi opet imamo odlicne sanse za opstanak.imamo gostovanja direktnim konkurentima vitezu radniku i mladosti imamo par utakmica kuci gtdje protivnici nemogu ni gore ni dole tako da nismo u izgubljenoj situaciji na kraju smo i dobro plasirani kako igramo. nas klub mora napraviti sa borcem utakmicu ,stid me je to i reci,uz naravno pobjede protiv zrinjskog i zelje kuci
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
samo kazem
zar nije lakse sad ispast iz lige pa se naredne godine vratiti kroz federalnu ligu u smanjenu PL..ili je lakse spasavati zivu glavu sad, pa spasavati i naredne sezone, eventualno i ispasti, kad bude ispadalo 4-6 timova, pa igrati ponovo ligu federacije ojacanu za te timove sto ce ispasti iz PL...samo kazem
zar nije lakse sad ispast iz lige pa se naredne godine vratiti kroz federalnu ligu u smanjenu PL..ili je lakse spasavati zivu glavu sad, pa spasavati i naredne sezone, eventualno i ispasti, kad bude ispadalo 4-6 timova, pa igrati ponovo ligu federacije ojacanu za te timove sto ce ispasti iz PL...samo kazem
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pa ko kaze da bi se mogli vratiti kada ispadnemo.Pa lakse se odrzati u financijskom smislu u PL.ove i sljedeće nego ući u nju.Duplo vise moras uložiti i pitanje je da li će i to biti dovoljno.Sam znas koliko je Sloboda uz pomoć Azmira uložila da bi se vratila i koliko je utakmica kupila bez obzira na igrački kvalitet i Ćiru.ultrasstyle_tz je napisao/la:samo kazem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.