Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Igracinaa!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako kazu Englezi:
World Class !!
World Class !!
-
- Kontakt:
Samo za Dzeku, nova Himna;)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ovo mi se stvarno svidja.Elegant je napisao/la:Ima Edo da im se osveti za onu precku iz 2010 u 88-om minutu, osjecam da ce prosto da poludi u Lisabonu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kako samo prima lopte koje deganžira Begović.
U trenutku štopanja lopte, barem je jedan Portugalac na njegovim leđima. A on? Smiri je k'o na treningu, zadrži i onda pokuša razigrati Misketa & Pjanića. Sinoć je pokaz'o koliko je fizički jak i dominantan. No, mora se pohvaliti i igra Pepea. Jednostavno je odigr'o doktorski. Nije ispuštao Džeka iz vida ni na jedan jedini trenutak.
U Portugalu će i Edin imati više prostora, a svi znamo kako to on umije iskoristiti. Mogli bismo ga slaviti nakon tih 90 minuta. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- miralem444
- Kontakt:
tako je !!sinoc edin da je vedu pored sebe imao da se malo oslobodi onih portugalskih gorila vjerujte da bi ih samljeo bez obzira na teren,..@NoName brate svaka ti cast za ovo napisano mi nismo ni svjeti kakvog igraca imamo !!rogeRF je napisao/la:+1! Kad vidim komentare (a ima ih podosta), tipa, Dzeko veceras medju slabijim, nije mogao nista protiv Pepea... ne mogu da povjerujem kakve sve gluposti pricamo. Pa, Edin je odigrao, mogu reci i vise nego sto je mogao. Jednostavno, ne znamo cijeniti ono sto nam on daje, a daje puno toga!NoName je napisao/la:Ne znam da na svijetu ima močniji igrač od Edina, možda još Zlatan. Onako nosati po 2-3 igrača na leđima i još uvijek u dosta slučajeva sačuvati loptu malo ko može. Mislim da ne znamo cijeniti ovog momka koliko on zapravo vrijedi, osim što dobro igra za reprezentaciju, on i igrama za klub promoviše ime BiH, protivnici nas respektuju zbog njega, ma sve u svemu baš dijamant. Edo, svaka čast.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
ljudi moji pa ja sinoc gledao u kaficu utakmicu kad cujem sta ljudi pricaju koje gluposti , samo kazem otvori vrata da ove gluposti izadju... pa jedan lik u jednom trenutku kaze nije ovaj kristiano neki igrac
di ces to reci i ostati ziv
mozemo pricati sta hocemo al covjek je najbolji igrac svijeta uz messija ... eto nema sta neces cuti od nas bosanaca sve , tako da me i necudi za dzeku oko njega vazda 3 4 igraca da vidim ko ce sta napraviti ha ja ...

>>No body likes us but we dont care<<
- miralem444
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Samo budala ovakvu gol masinu moze osporavat!!!
Samo budala ovakvu gol masinu moze osporavat!!!
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
- Kontakt:
Dzeko ce u lisabonu sam odlucit utakmicu u nasu korist...jednostavno je masina i njega nemoze niko na ovom svijetu cuvati svih 90minuta,u lisabonu ce imat vise prostora nego juce !!! mislim da cemo otic na evropsko
konacno...

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Dobar je bio Dzeko, ali totalno odsjecen od ostatka ekipe. Jos ga cuvaju dva monstruma Alves i Pepe. Miske i Pjanic mu se moraju priblizit kad idu duge lopte od Begovica ili odbrane. Steta sto se nije nasao u nekoj velikoj prilici sinoc, jer u formi je i sigurno se ne bi usro kao pojedini.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Evo jos jedne u prilog mojoj tvrdnjiDylan Dog je napisao/la:Vazda je bio sam protiv svih.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
JohnnyDinamitas je napisao/la:Samo za Dzeku, nova Himna;)
[youtube][/youtube]
Ovo ide kao svirka u Automobil....

Upravo ovo je ono što me najviše živciralo sinoć, znači Džeko sam vodi loptu na njihovoj polovini, nigdje nikoga sa njim od naših, nema je kome dodat', nego da je vrati nazad, pustite te priče Pjanić, Miske ofanzivni, priključuju se Džeki, nema od toga ništa, njemu u napadu treba još jedan napadač, nemože sam on ništa da uradi, sinoć smo svi bili svjedoci toga, kad je ušao Vedo koliko smo bili bolji, opasniji...
pa i nije....to je i sinoć pokazao...ni driblinga, ni neke minijature....bio je puno bolji i zanimljviji prije 3-4 godine....sad se samo muva oko šesnesterca, i čeka neku šansu..koji mu je? da li se boji da dribla jer ga neko može slomiti ne znam...D€LUX je napisao/la:ljudi moji pa ja sinoc gledao u kaficu utakmicu kad cujem sta ljudi pricaju koje gluposti , samo kazem otvori vrata da ove gluposti izadju... pa jedan lik u jednom trenutku kaze nije ovaj kristiano neki igrac![]()
di ces to reci i ostati ziv
mozemo pricati sta hocemo al covjek je najbolji igrac svijeta uz messija ... eto nema sta neces cuti od nas bosanaca sve , tako da me i necudi za dzeku oko njega vazda 3 4 igraca da vidim ko ce sta napraviti ha ja ...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Meni je krivo što je ošutao sinoć sa 30 metara, a na lijevoj strani je bio Lulić sam a na desnoj Pjanić i Ibišević.Ta se akcija mogla i morala bolje završiti.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
to se ugleda na jednog i jedinog (ne sam) safeta susicaRizah je napisao/la:Meni je krivo što je ošutao sinoć sa 30 metara, a na lijevoj strani je bio Lulić sam a na desnoj Pjanić i Ibišević.Ta se akcija mogla i morala bolje završiti.

cudi me ovo jer u cityju je redovno asistent.
...
Za Ibisevica vrijedi ona parola ne znaju oni koliko ti ne znas
i upravo cim je usao on malo ih je poremetio i odma smo imali vise lufta u napadu tako da smo igrali 2pol Dzeko bi jos vise dosao do izrazaja..Ne moze covjek predriblat cijelu njihovu odbranu sam i dat go,prikljucka nikakvog nije imo u prvom poluvremenu..Par lopti dubinskih odlicno primio i izborio,aut korner ili vrati nazad..sto neko rece WORLD CLASS u odnosu na onog djecaka iz 2009

Vidi se da odskače tamo na terenu sinoć,forsirali ga ,sam ne može sve,malo duge lopte,nervoza,ali rastrčan,borben,dao dosta malo sreće drugi put u Portugalu.
Da je imo još pomoć jednog napadača pred kraj kad je Vedo došo vidio se njihov tempo napada ali hvala Edine ljepo te je gledat!!!

obzirom da je bio sam ,pored dvojice gorila ...
bolje nije mogao ,ali borio se kao i svi nasi ...
za svaku pohvalu
mislim da mu u portugalu neche moci nista...
kao ni francuzi u francuskoj
za svaku pohvalu

Drugo je Adil Rami, drugo je Pepe...Anoniman je napisao/la:obzirom da je bio sam ,pored dvojice gorila ...
za svaku pohvalu![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nebeskasila i 6 gostiju.