NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
I pored silnih pehova opet smo na kraju uspijeli izvuci pobjedu...
Ocito je da je povreda Garoppola poremetila cijelu ekipu i nadam se da ce BB i McDaniels znati spremiti napad za Billse kako bi eventualno bili 3-1 pred povratak Brady-ja.
Ocito je da je povreda Garoppola poremetila cijelu ekipu i nadam se da ce BB i McDaniels znati spremiti napad za Billse kako bi eventualno bili 3-1 pred povratak Brady-ja.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije collarbone, kažu da su X zrake bile negativne.superfreak je napisao/la:Sto se ljudi popisase po nama u drugom poluvremenu.![]()
Ili je collarbone ili sprained AC joint, ne treba se nadati ničemu osim Brissetta protiv Texansa i Billsa.
Peytona uzeti kao rezervu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- superfreak
- Kontakt:
Vidio sam i ja tweet, to se može isključiti sad. Sad jos da dodje vijest da su tetive i soft tissue okej i onda spremanje za Texanse.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nije collarbone, kažu da su X zrake bile negativne.superfreak je napisao/la:Sto se ljudi popisase po nama u drugom poluvremenu.![]()
Ili je collarbone ili sprained AC joint, ne treba se nadati ničemu osim Brissetta protiv Texansa i Billsa.
3-0 start nije lose, moze nam se
Zivim za dan kada ce neko onog cigana Warda slomiti...Kako prljav udarac ka Moncriefu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- superfreak
- Kontakt:
Navijaj bolan da nuklearka padne, sta te briga i za jedne i za druge?amerosm je napisao/la:Zivim za dan kada ce neko onog cigana Warda slomiti...Kako prljav udarac ka Moncriefu.
- superfreak
- Kontakt:
Očekivano, Brissett time.The early indication on Garoppolo's injury is it will take 6 weeks to heal, per ****. But still undergoing full battery of tests.
Napravis 300-ak yardi i opet samo jedan posjed prednosti. 
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Winston ima horor od utakmice, 4 interceptiona zasad.Colts now down FIVE cornerbacks after losing Butler and Melvin in this game.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Odbrana konstanta, napad se mora popraviti, pogotovo u RZ. Cinci ce biti veliki ispit.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kakva tekma na fantasy izmedju mene i NYG odnosno tuzlaka ..gotot ce do kraja izjednaceno citavo vrijeme tunu 5 bodova 
edit:
mislim da sma tu blizu pobjede osim ako Jeffereyu hamstring ne bude opet problem, a nikad ne znas sa njim
..imam prednost od 4-5 poena tulaku je ostao kicker , a meni Jefferey za sutra
..mogao bi biti dobar pocetak sezone 2-0 , ali tako sam poceo i prosle godine 6-1 i pnda povrede i td pa tako da treba biti oprezan
edit:
mislim da sma tu blizu pobjede osim ako Jeffereyu hamstring ne bude opet problem, a nikad ne znas sa njim
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bravo za Vikingse nicas..ponovo se pokazalo koliko je bitno kad imas prednost u odnosu na Rodgersa da se tesko vraca i da ga jos natjeras da rizikuje.
Piterson nadam se da nije kraj sezone
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:Bravo za Vikingse nicas..ponovo se pokazalo koliko je bitno kad imas prednost u odnosu na Rodgersa da se tesko vraca i da ga jos natjeras da rizikuje.
rodgers ne igra dobro kada nema wideout-a, to je odavno poznato. jordi još nije sposoban pobjeći, povrede nisu skroz prošle, a adams je preglup da bi skontao gdje da trči, a i kad istrči rutu onda mu lopta ispadne
nego grozna sedmica u NFL-u, poslije vrhunske prve hefte ova druga je za podvoz. skoro pa loše ko naša fudbalska liga
rio_Ferdy88 je napisao/la:Nije collarbone, kažu da su X zrake bile negativne.superfreak je napisao/la:Sto se ljudi popisase po nama u drugom poluvremenu.![]()
šta radi brett favre?
uzmeš wilsonu mobilnost i on postaje rex grossmanLillard je napisao/la:Postala je patnja gledat Sihokse
pitanje je kada će i hoće li uopšte izliječiti taj zglob da opet počne igrati svoju igru
winston i aguayo se samo prilagodili florida state-u ove sedmice, samo ih benjamin iznevjerioWinters je napisao/la: Winston ima horor od utakmice, 4 interceptiona zasad.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobio siSaltCityAttack je napisao/la:Kakva tekma na fantasy izmedju mene i NYG odnosno tuzlaka ..gotot ce do kraja izjednaceno citavo vrijeme tunu 5 bodova
edit:
mislim da sma tu blizu pobjede osim ako Jeffereyu hamstring ne bude opet problem, a nikad ne znas sa njim..imam prednost od 4-5 poena tulaku je ostao kicker , a meni Jefferey za sutra
..mogao bi biti dobar pocetak sezone 2-0 , ali tako sam poceo i prosle godine 6-1 i pnda povrede i td pa tako da treba biti oprezan
Imam previse problema, nikako da docekam Gronkowskog, a Willson isto igra pod inekcijama. Cekam da mi se iskristalise ko je za startati ko ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.