uh, danas sam gledao sazetak, i bila je ta situacija, bespotreban sut, a Lula mu utrcava u prazan prostor..Rizah je napisao/la:Meni je krivo što je ošutao sinoć sa 30 metara, a na lijevoj strani je bio Lulić sam a na desnoj Pjanić i Ibišević.Ta se akcija mogla i morala bolje završiti.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Volim te Bosno!!!
tako je poglavice, nije dzeki problem pepe, nego u zenici je bio usamljen naprijed, uvijek okruzen dvojicom trojicom, i opet se sjajno snalazi, primao je nekako lopte, samo nije ima kome da gurne hehgeronimo je napisao/la:Ma nije problem Pepe (bar toliki) već što su na njemu konstanto po 2-3 igrača. Izdrži Edin sve to, ali fali u napadu još neko da bi to markiranje iskoristio. Vidjelo se sa Vedinim ulaskom.Edin TM87 je napisao/la: Drugo je Adil Rami, drugo je Pepe...Meni je krivo što nije imao više prilika za šuteve sa distance.Rizah je napisao/la:Meni je krivo što je ošutao sinoć sa 30 metara
Kažu da je danas Džeko odmarao i da se žalio na lakše bolove u mišićima.
u lisabonu mozda ne mora biti ibisevica, al trebali bi naprijed se ubacivati lulic, miske i pjanic, i onda je to druga prica, pep jeste jak odbrambeni igrac, ali poznato je i to da je tanak na zivicima, zna on itekako ukopati svoju ekipu s nekom gluposcu
dzeko je jos jednom pokazao koja je klasa, a u lisabonu ce akobogda imati i vise prostora i pomoci i pokazat ce oept koja je to klasa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Naravno Rizo. Zato i nisam replicirao na taj detalj utakmice, nego sam (svojevoljnoRizah je napisao/la:Gero, uredu je da je svaki pu šutao, ali ona akcija se nije morala završiti onako. Ne znam koliko si primjetio, ali tada smo bili 4 na 3. Mogli smo bolje.
Nije Edo sebičan, neke stvare se u sekundi odluče, ova njegova je haman bila pogrešna.
Vom Jäger zum Gejagten
Pjanić i Džeko nisu trenirali. Pjanić od ranije ima problema sa ložom, dok se Džeko žalio na bol u mišiću jedne noge”, kazao je doktor Karabeg, uz naglasak da bi i njih dvojica trebali biti spremni za utorak.
Reprezentativci BiH u Hrasnici će trenirati i sutra ujutro (10.30 sati), a u 15 sati predviđen je čarter let za Lisabon. Posljednji trening naši reprezentativci odradit će u ponedjeljak u 18 sati na stadionu Luž u Lisabonu.
Sad nadje na sportskoj stranici
Reprezentativci BiH u Hrasnici će trenirati i sutra ujutro (10.30 sati), a u 15 sati predviđen je čarter let za Lisabon. Posljednji trening naši reprezentativci odradit će u ponedjeljak u 18 sati na stadionu Luž u Lisabonu.
Samo jedan klub Velež Mostar
Jos je Papac bio u bolnici radi temperature, ali ne sumnjam da ce sva troica biti spremna.Adnel je napisao/la:Pjanić i Džeko nisu trenirali. Pjanić od ranije ima problema sa ložom, dok se Džeko žalio na bol u mišiću jedne noge”, kazao je doktor Karabeg, uz naglasak da bi i njih dvojica trebali biti spremni za utorak.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- NoName
- Kontakt:

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- BH Patriot
- Kontakt:
Edinov status na njegovom FB profilu:
"Odigrali smo jako tešku utakmicu na još težem terenu. Ipak, na kraju je 0:0 možda i najrealniji rezulat, pa ne možemo i ne smijemo biti nezadovoljni.
I ranije sam govorio kako će odluka pasti u Lisabonu, te da nakon prvog susreta niko neće biti u prednosti. Šanse su podjednake i vjerujem da u Lisabonu možemo odigrati još kvalitetnije i otići na Euro."
"Odigrali smo jako tešku utakmicu na još težem terenu. Ipak, na kraju je 0:0 možda i najrealniji rezulat, pa ne možemo i ne smijemo biti nezadovoljni.
I ranije sam govorio kako će odluka pasti u Lisabonu, te da nakon prvog susreta niko neće biti u prednosti. Šanse su podjednake i vjerujem da u Lisabonu možemo odigrati još kvalitetnije i otići na Euro."
Livin' La Vida Loca ;)
Pozelimo Edinu srecu veceras, da nas svojim golom odvede na EURO 2012!!!
- miralem444
- Kontakt:
Niko sretniji od mene !!!sanji je napisao/la:Pozelimo Edinu srecu veceras, da nas svojim golom odvede na EURO 2012!!!
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Hajde majstore uzmi to danas u svoje ruke...znamo svi da to mozes...Sretno golgeteru 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ajde Dzeksone, probaci im koju kroz noge !
Dzeko ce im veceras vratiti sa kamatama za onu precku iz 2010.
Obraduj nas Edine.
Obraduj nas Edine.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Principatus
- Kontakt:
Idemo vitezu nas. 
Morate sliko otvoriti posebno.

Morate sliko otvoriti posebno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Idolu !!!
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Nakon one gestikulacije navijačima, svaka mu čast!
Jedini clan ove reprezentacije koji je u stanju primiti loptu,poceti se kretati sa njom a da se ne odbije 2 metra od prvog Portugalca na kojeg naidje.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Kralju i Boze fudbala hvala ti na svemu, zasluzio si da ti se ljudi klanjaju.
Ovakvu klasu nikad nismo ni imali a bojim se i da zadugo necemo i imati.
Ovakvu klasu nikad nismo ni imali a bojim se i da zadugo necemo i imati.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Klasa od igraca.Prvo sto primi 60% lopti i doda tacno nekom na krilu ili u sredini. JEst od ovo 60% se cini malo ali s obzirom da su 3 na njegovim ledjima to je ODLICNO.
Onda dribling uz aut liniju kad je proso kroz trojicu, doduse pogresno dodo, pa onda na kraju tekmu strasan prodor.Klasa covjek, samo da ga zdravlje i sreca posluze.
Onda dribling uz aut liniju kad je proso kroz trojicu, doduse pogresno dodo, pa onda na kraju tekmu strasan prodor.Klasa covjek, samo da ga zdravlje i sreca posluze.
Edinu se večeras nema šta zamjeriti čitavu utakmicu je vodio rat sa Alvesom i Pepeom jednostavno ništa nije mogao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kakva je ovo sila od Bošnjaka i igraca.
Bravo Big ED !
Bravo Big ED !
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Trenutno korisnika/ca: Drum, Goalgetter, HariTz, sagitarius, Tihi i 47 gostiju.