RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

moRAja
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la moRAja » 24 jul 2013, 22:20

Ja najvece nade polazem u jusuf bega,sevkiju i raula ramona ramovica. Kao sto napisa vm22 minimalna pobjeda ali pametno odigrana. Forza
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 jul 2013, 22:23

Mene zanima taj momak, Ramović, jel on došao odnekud, kakve su mu reference, i slično ? Igra centralnog ili ofanzivnog veznog ? Nisam baš sa tim najbolje upoznat'.

Vidim da ga ti, @moRAja, solidno poznaješ, s obzirom na maloprije napisana očekivanja.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 24 jul 2013, 22:32

zizu1991 je napisao/la:Mene zanima taj momak, Ramović, jel on došao odnekud, kakve su mu reference, i slično ? Igra centralnog ili ofanzivnog veznog ? Nisam baš sa tim najbolje upoznat'.

Vidim da ga ti, @moRAja, solidno poznaješ, s obzirom na maloprije napisana očekivanja.
Druze ne poznajem ga ni ko je ni sta je ali sam ga gledao nekoliko puta. Igra ofanzivnog veznog i momak me odusevio svaki put. Brz,zna gurnut loptu,zabit,ono sto sam ja gledao pucao je s obadvije noge tako da jos neznam jeli ljevak ili desnjak. Sve u svemu po meni extra pojacanje. Samo neznam posto je pravo mlad kakav je sa psihom i hoce li uspjeti iznijeti teret odgovornosti

baloteli18
Kontakt:

Post Postao/la baloteli18 » 24 jul 2013, 23:17

zizu1991 je napisao/la:Mene zanima taj momak, Ramović, jel on došao odnekud, kakve su mu reference, i slično ? Igra centralnog ili ofanzivnog veznog ? Nisam baš sa tim najbolje upoznat'.

Rama je desnjak, došao je iz GOŠKA,inače je iz Gorazda,i moze da podnese sve :-) i prošlu sezonu VElež - GOŠK 1-3, Ramović je dao 2 gola a Jusufbašić 1 za GOŠK :-)

baloteli18
Kontakt:

Post Postao/la baloteli18 » 24 jul 2013, 23:25

LG97DM je napisao/la:
RodjeniiBrato je napisao/la:Momak je munja ;)
terabajt je napisao/la:Jusufbasic je mozda jedan od najboljih napadaca u ligi.
Neka, sve cete vidjeti, bit ce vam na jesen jedan od najboljih igraca a na proljece nece se trudit nikako (nemojte se zacudit ako i proda koju) i onda ce na kraju sezone reci u Velež se ne namjeravam vratiti, zabio sam toliko golova, u bolju ekipu bi jos vise, nisu place na vrijeme i sl. Covjek je najveci kockar bio na podrucju Capljine...
NE PRIČAJ GLUPOSTI,KAD GA NE POZNAJEŠ

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 24 jul 2013, 23:27

moRAja je napisao/la:

Druze ne poznajem ga ni ko je ni sta je ali sam ga gledao nekoliko puta. Igra ofanzivnog veznog i momak me odusevio svaki put. Brz,zna gurnut loptu,zabit,ono sto sam ja gledao pucao je s obadvije noge tako da jos neznam jeli ljevak ili desnjak. Sve u svemu po meni extra pojacanje. Samo neznam posto je pravo mlad kakav je sa psihom i hoce li uspjeti iznijeti teret odgovornosti
Slazem se za Ramovica(iz Gorazda je a igro za Gosk),mogo bi nam biti glavni igrac za organizovat napade,brz je sa loptom,dobro puca,lahko se krece,i agilan je,a zna odigrati dobar pas.Meni se puno bolje svidio od Jusufa.U ovom sastavu gore sto je neko postavio ,ono sam vidio najlosiji su Kodro i Zvonic,ostali su veoma dobri.Nadam se puno boljim izdanjima ove sezone.Nema price SVI U VRAPCICE ARENU,nema opravdanja ;)

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 jul 2013, 23:35

Što se tiče Zolja, vidim da ga pojedini stavljaju na štopera ... nije mi jasno. Zar on nije po vokaciji vezni igrač ?
Mislim da je to igrao i u Olimpicu.

Edit : evo vidim, momak je već pisao o tome.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 jul 2013, 15:42

SUTRA PRES KONFERENCIJA

Sutra (petak) u 11.00 sati održat će se press konferencija u press sali na stadionu FK Velež. Medijima će se uoči početka sezone obratiti Ibro Rahimić, šef stručnog štaba Veleža i igrači.

fkvelez.ba

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 jul 2013, 15:57

13. avgusta u 17,30 h mlada repka BiH, igra utakmicu kontra vršnjaka iz Crne Gore na stadionu rođeni... 8-)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 jul 2013, 16:08

Biće to veliki praznik za sve nas. 8-)

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 25 jul 2013, 17:39

slika

Svi iza gola,
Svi u CRVENOM!
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 26 jul 2013, 11:16

Otis'o Melunovic iz Sarajeva, sad ce ga Tana nakacit nama i to ce nam bit "extra" pojacanje :lol: :lol: :lol: :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 jul 2013, 11:19

pravnik1981 je napisao/la:Otis'o Melunovic iz Sarajeva, sad ce ga Tana nakacit nama i to ce nam bit "extra" pojacanje :lol: :lol: :lol: :lol:
ne, samo ne to, odmah bi se objesio na orahu, pored kuće.... :lol: :lol: :lol:

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 26 jul 2013, 11:20

AlemC85 je napisao/la:
pravnik1981 je napisao/la:Otis'o Melunovic iz Sarajeva, sad ce ga Tana nakacit nama i to ce nam bit "extra" pojacanje :lol: :lol: :lol: :lol:
Melun i Cemalovic u napadu, kakav bi to tandem bio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 jul 2013, 11:23

pravnik1981 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Melun i Cemalovic u napadu, kakav bi to tandem bio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mirzi fali discipline, sredit će to IBRO, ako već nije...

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 26 jul 2013, 12:13

Sta je bilo na press konferenciji, sta su govorili igrači i Ibro, pisalo je na oficijelnoj da će biti neke izjave, i valjda cemo znati jel Tanović ostao direktor i ko je predsjednik kluba (Trebao je biti onaj Čevra, ali je ipak samo član UO)
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 jul 2013, 12:18

RodjeniiBrato je napisao/la:Sta je bilo na press konferenciji, sta su govorili igrači i Ibro, pisalo je na oficijelnoj da će biti neke izjave, i valjda cemo znati jel Tanović ostao direktor i ko je predsjednik kluba (Trebao je biti onaj Čevra, ali je ipak samo član UO)
bit će na oficijelnoj stranici poslijepodne, tako da se moraš malo strpiti... ;)

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 26 jul 2013, 12:22

sto smo pali po melunovicu majko moja,,,covjeku dati nogu zbog promasenog penala je ipak malo previse jer nije on jedini krivac sto sarajevo nije proslo dalje,nije on jedini igrao sinoc,ako bi se tako gledalo i po tome onda bi kod nas u velezu trebalo da dati nogu polovici ekipe...

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 26 jul 2013, 12:43

RodjeniiBrato je napisao/la:Sta je bilo na press konferenciji, sta su govorili igrači i Ibro, pisalo je na oficijelnoj da će biti neke izjave, i valjda cemo znati jel Tanović ostao direktor i ko je predsjednik kluba (Trebao je biti onaj Čevra, ali je ipak samo član UO)
koliko sam ja upoznat uopste nije bio press sa tom tematikom..press se odrzao povodom zavrsetka priprema, tj. sutrasnjeg pocetka sezone i utakmice sa Slavijom...a sjednicu Upravnog Odbora treba ocekivati poslije godisnjih odmora..jer sada je malo teze da se okupe svi koji su clanovi istog..sto zbog njihovih privatnih/poslovnih obaveza, sto upravo zbog tih godisnjih odmora..osim ako se budu dogovarali telefonski :) ..a nije da bas taj UO ne radi nista..jer ako je to ikakav pokazatelj povecan je znatno broj sponzora kluba..sto se moze vidjeti i na dnu oficijelne stranice..

u svakom slucaju..valja nama sutra na utakmicu...nadam se da nece bas previse da upekne ovo nase mostarsko sunce..jer ce biti tesko i sjediti tamo..a mogu tek misliti kako ce biti igracima koji uz sve to jos moraju i da igraju lopte..a bez obzira kakvo vrijeme bude nadam se da ce Velez biti dovoljno bolji od Slavije i da cemo na pravi nacin, pobjedom, otvoriti ovu novu sezonu...a onda Siroki...pa Leotar....itd itd

FORZA VELEZ

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 26 jul 2013, 13:53

Sutra svi na stadion. Forza Velez

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []