FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 02 apr 2011, 18:07

U BL bar po bod jer ne bi bilo fino mi njima damo sva 3 oni nama nijedan :P

Igra je katastrofa blago receno .

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 02 apr 2011, 19:49

Znate sta vam je cinit u BL :mrgreen:

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 02 apr 2011, 20:56

**** igra ! :evil:
Jedini vrijedni spomena su Cipelić i Limun !
Sa ovakvom igrom nam u BL ne gine trica .

I da, MIRZA ODLAZI !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 apr 2011, 20:59

Danas je bilo dosta parola al' najjaca je ona Neigrajte se sa nasim strpljenjem igrajte fudbal

Sejo sa istoka u svom fazonu :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 02 apr 2011, 21:08

Jes da nam je falilo dosta igraca ali opet slaba igra.... :oops: :oops:
Posjet losa ali nam milion stvari nije islo u prilog.Rezultati,stanje u Savezu,stanje u klubu,termin,TV prenos,neatraktivan protivnik....
Jedini vrjedni pomena Limun i Obuca. Ni Nuhic nije bio los. Ostalo lose....
Svi u BL!!!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 02 apr 2011, 21:38

Kakav je ono cirkus opet sa dresovima,sad legea 2 tekme,pa opet stari dresovi nike. Vidi se i na tome da smo neozbiljan klub....

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 02 apr 2011, 21:41

Megamon je napisao/la:Pobjedi se ne gleda u zube al' ono sto sam ja vidio(ako sam sta mog'o od sunca) nije nikako dobro.Posjeta losa a navijanje po meni dobro,bolje je ovako kad ne dodju "furaci" nego samo "bolesnici" Saraj'va.

U BL po tri boda.

Jaca,ako Bog da ;)
Hajde lazare,hajde Lazare..

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 02 apr 2011, 21:41

samosarajvo je napisao/la:Jes da nam je falilo dosta igraca ali opet slaba igra.... :oops: :oops:
Posjet losa ali nam milion stvari nije islo u prilog.Rezultati,stanje u Savezu,stanje u klubu,termin,TV prenos,neatraktivan protivnik....
Jedini vrjedni pomena Limun i Obuca. Ni Nuhic nije bio los. Ostalo lose....
Svi u BL!!!
sta si ti gledao?koji nuhic gluho bilo,taj nezna da hoda on i fudbal-sacuvaj me boze...tuzno je gledati ovakvo sarajevo,pa fudbal nam je poslije rata za klasu bio bolji,tribine pune,danas ono zalsono vidjeti...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 apr 2011, 21:49

Popović Lazar je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Pobjedi se ne gleda u zube al' ono sto sam ja vidio(ako sam sta mog'o od sunca) nije nikako dobro.Posjeta losa a navijanje po meni dobro,bolje je ovako kad ne dodju "furaci" nego samo "bolesnici" Saraj'va.

U BL po tri boda.

Jaca,ako Bog da ;)
E ne mogu da vjerujem,ho's to "navijati" za nas :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 02 apr 2011, 21:53

Megamon je napisao/la:
Popović Lazar je napisao/la:

U BL po tri boda.

Jaca,ako Bog da ;)
E ne mogu da vjerujem,ho's to "navijati" za nas :lol:
Hahahahaha,protiv Borca da,prvo što su u borbi sa nama za titulu i bod kada bih otkinuli dosta.Kada bih željezničar dobio kući mnogo bi bolje izgledalo,drugo mogu ti reći da su mi se "leševi" nepismeni zgadili al' u potpunosti .
"AJ boJac" :lol:
Hajde lazare,hajde Lazare..

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 02 apr 2011, 21:54

pa kad cemo ako necemo sad, zajedno do pobjede! :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 02 apr 2011, 21:55

Posjeta ne da je losa nego katastrofalna :oops: pa jbe bote vise nas bilo u banovicima al ipak slazem se sa postom samosarajevo ima puno uzroka od stanja u klubu do stvari van kluba :roll:
I definitivno stvarno kakav je ono cirkus s dresovima (ako ko ima objasnjenje zamolio bi ga da prezentuje) svako kolo u drugim dresovima ,malo legea malo nike :x
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 apr 2011, 22:00

Neko ce ga primiti u dupe u subotu,ostaje da vidimo ko ce biti :lol:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 02 apr 2011, 22:13

Megamon je napisao/la:Neko ce ga primiti u dupe u subotu,ostaje da vidimo ko ce biti :lol:
Budućnost iz Podgorice :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 apr 2011, 12:57

..u ovom trenutku,vazna su tri boda,horde na nivou,bravo!

............................VEDRAN PULJIC.............................
F.K.SARAJEVO

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 03 apr 2011, 13:03

U BL po tri boda.
Navijanje Hordi citavu utakmicu. Juce dva najjaca igraca Sarajeva Pehlic i Kojasevic,svi ostali ispod prosjeka. Vlado Jagodic bio na tribinama i po mom misljenje nije imao sta vidjeti od svoja dva naredna protivnika(Sarajevo i Buducnost). Mi nismo stvorili nijednu sansu kako treba iako smo zadnjih dvadesetak minuta igrali sa cak pet napadaca. Sarajevo je igralo kolko im je trebalo,nista posebno. Najgora utakmica od pet proljetnih ekipe Buducnosti. Kad bi nam dosao Chuck Norris mozda bismo ostali u ligi. vama cestitke na zasluzenoj pobjedi i sretno u nastavku prvenstva...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 03 apr 2011, 21:44

Na prvenstvenoj utakmici 20. kola Premijer lige BiH Sarajevo - Budućnost koja je odigrana u subotu, slavio je bordo tim rezultatom 2-0, a najvatreniji navijači domaćih su sa sjeverne tribine poručili igračima i Upravi da se ne igraju sa njihovim strpljenjem.

Ovaj dvoboj ostat će upamćen po suspenziji prvobitno osam igrača od kojih je kasnije Upravni odbor FK Sarajevo istu ukinuo trojici (Torlaku, Muharemoviću i Kojaševiću).

Sankcije su ostale na snazi za Arsenijevića, Šćepanovića, Gutića, Jahovića i Hamzagića.

Treba istaći da je za posljednju dvojicu suspenziju izrekao prvi šef struke Mirza Varešanović. Kako je naglasio, Jahović i Hamzagić nisu se dovoljno zalagali na treninzima i utakmicama. I većina pristalica bordo boje smatra da pomenuti dvojac već duži period djeluje nezainteresovano na terenu.

Recimo, Jahović je do sada nekoliko puta napuštao bordo svlačionicu i isticao kako karijeru nastavlja u Italiji, Turskoj, Češkoj i Kazahstanu. Ipak, na finalnim pregovorima nije uspio doći do dogovora na obostrano zadovoljstvo. Vidjet ćemo kako će se završiti ova priča.Osim toga, Makedonac je prije nekoliko mjeseci imao istup u medijima koji je izazvao bijes navijača, tako da nema njihovu naklonost.

S druge strane, Hamzagić je u zimskoj pauzi želio napustiti FK Sarajevo i preseliti u mađarski Debrecen. No, čelnici kluba nisu mu dali "čiste papire“. Bio je primoran na "come back", a sve se odrazilo na njegove nastupe.

Ipak, ostaje je najesano kako je Upravni odbor suspendovao Arsenijevića, Šćepanovića i Gutića ,kako su istakli, zbog nezalaganja i loših rezultata u posljednim utakmicama.

Naročito se to odnosi na Arsenijevića koji je, bez ikakve dvojbe, jedan od najborbenijih igrača tima sa Koševa. Bolji poznavaoci prilika reći će kako je to nelogičan potez.

Ostaje da vidimo da li će Upravni odbor ukinuti suspenziju na sastanku u utorak. Ekipa koja se u subotu suprotstavila Banovićanima ne nudi previše optimizma pred gostovanje u Banjaluci.

Najvatreniji navijači sa sjeverne tribine nezadovoljni posljednjim rezultatima sa gostovanja (od mogućih devet osvojen jedan bod) jasno su poručili igračima i stručnom štabu: "Ne igrajte se s našim strpljenjem, igrajte fudbal“.
sa-x

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 03 apr 2011, 22:37

ako može odgovor na 2 pitanja?zašto nije bio udarni na ogradi?i ko su ovi sad što su vodili navijanje?hvala
Einigkeit und Recht und Freiheit

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 03 apr 2011, 22:39

domorocki je napisao/la:ako može odgovor na 2 pitanja?zašto nije bio udarni na ogradi?i ko su ovi sad što su vodili navijanje?hvala
sto se ti zanimas ko nama vodi navijanje

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 apr 2011, 22:42

Kolege sa Koseva :) kako bi bilo ljepo da u narednom kolu protiv Borca pobjedite ili makar nerjeseno odigrate u Banja Luci !

Da olaksate Zelji put ka vrhu. :D
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, boki86, bvsic, keli, Lecler, mosarajvosa83 i 59 gostiju.