zmaj348 je napisao/la:Što se mene tiče, ja sam da Šegrt ostane,jer dok se novi trener upozna sa igračima ode voz..Iskreno nemamo neke kombinatorike u igri,sve se svodi: nabij prema Stojanovu pa ako on šta napravi,tu je po meni velika zamjerka prema treneru.Dobra stvar kod Šegrta,ekipa nam nikada nije bila fizički jača,sjetite se samo prvog dijela sezone kada su nam igrači oko 60 min kao pilići izgledali..E sada da li je do trenera oko pojačanja,to mi ne znamo,pitanje je da li je njemu uprava uopšte mogla priskrbiti kvalitetne igrače
ili je on mislio da sa ovim kadrom možemo obezbijediti opstanak 
prije ce biti da je do ovog

i jos je rano da se Segrt otpise, jeste precijenio ekipu, prije svega fali iskustva, a i kup mu nije isao na ruku, i nije on trebao Zvijezdi, ali bilo i proslo, i realno gledajuci jedini kiks je Celik, ostalo je sve manje vise ocekivano.
A ima jos da se igra, Vitez bjezi samo tri boda, poslije utakmica u subotu ce biti manja razlika

. Samo mi nije jasno odakle tolika razlika u igri na domacem terenu i u gostima, ekipa u Gradaccu uopste ne izgleda toliko lose, a u gostima ni igrac vise ne pomaze, znas da ce pasti i primiti neki glup gol, pa Siroki je nadigran, istina bilo je tu 10 hiljada razloga vise za ono zalaganje

ali slicna situacija je bila i u Travniku, malo manje razloga ali i dalje dovoljno dobri da se makar bod uzme, jos igraca vise imas
A s druge strane, ako Zvijezda ovu sezonu prezivi, sledecu nece 99 % , pa nije smak svijeta ispasti, pa se vratiti u ligu 12, Fadil je tu da pomogne

...jedino ce biti tesko zadrzati neke igrace kojima ugovor istice na kraju sezone, ali ne vidim da nesto zalite sto ce oni otici