NK Zvijezda Gradačac

Talenat
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Talenat » 15 apr 2015, 19:37

DevilsAdvocate je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:
Talenat je napisao/la:Planirali trener ostavku dati
Pa mi smo kontali da ti imas te informacije :D
Pisku kako vise niko ne yebe ni 1% i kako ga je Segrt **** odma poceo 'govorit o ''prljavom vesu'' i tjerat trenera i kritikovat odluke haha :zviz: . Dok si se osjeco bitnim sve ti je bilo dobro, he moj Piskiću nikad od tebe insana :) :facepalm: :clap:
ne sikiraj se za pisku, molim te. Ja imam informacije iz prve ruke, Trener je ostao na insistiranje Alije Skahica bukvalno namoljeni su ljudi iz uprave da mu daju jos jednu sansu. Doslo je do drasticnih promjena u klubu, ali to nije nista sta ce tek biti nakon zavrsetka sezone. I usput pisko ima povjerenje ljudi iz uprave tako da se ne sikiras zamnom ja sam dole ite kako a Segrtu svaka cast na prici, nek osvoji koji bod i sve ce biti uredu. Prvu polu sezonu on je bio dobar trener i sve je stimalo, drugu sezonu radi ne uzimanja provjerenih pojacanja radi uticaja menadzera desilo mu je se to sto mu je se desilo i tacka. I jos jednom te devils napominjem ostavi se mene vidjet ces nakon sezone da cu ja i dalje biti u klubu. A za trenera je dosta to upitno.... :kafa: :kafa: :kafa:

vijestifriske
Kontakt:

Post Postao/la vijestifriske » 15 apr 2015, 20:26

cim ako bogda opstanemo,i dodju u klub ozbiljniji ljudi pisko ti odleti kao "tim raketa juri ko kometa" moj pisko prvi trener kojem ti budes predlagao transfere ima da te nabije neces smjeti priviriti u prostorije,moj pisko neozbiljan je klub u kojem ti voddis unutarnju politiku, radi bolan ono sto znas koji interviju i to je to, :salut: :salut:
sve za nasu zvijezdu !!!!!

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 15 apr 2015, 20:30

Ti il ne znaš čitati ili si glup nikom na nisam predlagao ne znam kako neko može biti glup i ljubomora sa Savićem je bilo sve završeno znaci čovjek se pojavio i ovaj ga otjerao onda sam mu kao čovjek koji poznaje ligu, a poznajem je bolje nego većina jer idem na sve utakmice sto domaće te gostujuće bez obzira gdje rekao da će napraviti grešku ako ne uzmemo savica to je sva moja priča. A ubuduće da znate vi glupani koji imate nešto protiv mene za transfere će biti zadužen sportski direktor i niko vise. A vi se ne brinite gdje ću ja da letim, ko god hoće svoje vrijeme da troši i pare bujrum odmah nek se javi i ja to napuštam. Svi su se otimali da to rade kad je bilo para, sjetite se.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 apr 2015, 21:23

bitno je samo da rezova bude dok nije kasno,yebajiga ako ispanemo pa onda mijenjamo upravu trenera ovo ono.
po meni ispadanje je nasa realnost a svjetlo na kraju tunela bi mogao biti fadil ako ostane i ako bude imao volju da bude uz klub i u prvoj ligi.jer onda bi bar neko vrijeme bili stabilan prvoligas.
sanse jos imamo i to dobre znaci samo treba poceti pobjedivati za pocetak u subotu tri boda i onda ce sve biti lakse u suprotnom bolje odma rastjerat sve i pustiti juniore
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 15 apr 2015, 23:00

Piska je meni VRH, pa gore karikature ova čaršija nije dugo imala. Vidite li vi šta on piše, do neki dan Šegrt je kralj a sad ga treba mijenjati. Prije par dana je imao provjerene informacije kako je sve uredu i kako sigurno ostajemo a sad se i on sprema za prvu ligu. A ovo zadnje što je napisao je za VJEROVALI ILI NE, dobro sam upoznat u ligu i igrače jer sam obišao dosta gostaovanja i pogledao dosta domaćih utakmica. Pa to znači svako ko sjedi na tribinama bi trebao da se miješa u rad kluba. Kako je krenulo on će još malo u menadžere ili za sportskog direktora. Ako se njemu i sličnim likovima dozvoli samo hodanje kroz prostorije kluba mi smo dno.

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 15 apr 2015, 23:52

odo ste vi predaleko, dok je covjek odvajo svoje vrijeme i pisao novosti, radio intervijue bio je dobar sad lafo ne valja...da budem jasan i ja sam istog misljenja da se niko ne treba mijesat u rad uprave jer osim tih ljudi niko ne zna stvarne probleme i stvari koje se dole desavaju, takodje se netreba mijesat u trenerov posao...i nije piska jedini koji je pisao da Segrt treba dat ostavku vecina vas je ovdje pisala, a sad se pravite budale...sto se tice informacija iz kluba i stranice dobar je piska jer nikad vise vijesti iz kluba nije bilo objavljeno nego dok je on vodio(samo treba malo poradit na pravopisu), a kako vidim vratit ce se opet...zato :shhh: ako se vi necete uhvatit nekog posla i biti lafo pametni, vazda je bilo lahko pametnovat...idemo protiv Zrinjskog po prvu pobjedu u ovoj polusezoni :mrgreen:

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 16 apr 2015, 09:43

Ja niti sam se mjesao niti ću se miješati radim ono što mi se samo naredi od strane kluba. A treneru sam rekao svoje mišljenje za savica i do sada sam 100% bio uprqvu. I dalje mislim da je Šegrt ok ali ne kao trener više bih dao klubu kao direktor ili neka druga opcija. Jer slušao je površnog čovjeka i zato treba ljudski da stavi a mandat na raspolaganje. Ne znam Šta je tu lose. Nije uradio svoj posao kako treba.

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 16 apr 2015, 09:59

Do kraja sezone pozdrav svima.
Neka ovaj combe da svojih par nikova nek se sam svadja i nek pise. Puna podrška upravi Šta god da odluče.

Naprijed zvijezdo ljubavi moja!!!

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 16 apr 2015, 10:12

Što se mene tiče, ja sam da Šegrt ostane,jer dok se novi trener upozna sa igračima ode voz..Iskreno nemamo neke kombinatorike u igri,sve se svodi: nabij prema Stojanovu pa ako on šta napravi,tu je po meni velika zamjerka prema treneru.Dobra stvar kod Šegrta,ekipa nam nikada nije bila fizički jača,sjetite se samo prvog dijela sezone kada su nam igrači oko 60 min kao pilići izgledali..E sada da li je do trenera oko pojačanja,to mi ne znamo,pitanje je da li je njemu uprava uopšte mogla priskrbiti kvalitetne igrače ili je on mislio da sa ovim kadrom možemo obezbijediti opstanak :hmmmmm:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 16 apr 2015, 17:33

zmaj348 je napisao/la:Što se mene tiče, ja sam da Šegrt ostane,jer dok se novi trener upozna sa igračima ode voz..Iskreno nemamo neke kombinatorike u igri,sve se svodi: nabij prema Stojanovu pa ako on šta napravi,tu je po meni velika zamjerka prema treneru.Dobra stvar kod Šegrta,ekipa nam nikada nije bila fizički jača,sjetite se samo prvog dijela sezone kada su nam igrači oko 60 min kao pilići izgledali..E sada da li je do trenera oko pojačanja,to mi ne znamo,pitanje je da li je njemu uprava uopšte mogla priskrbiti kvalitetne igrače ili je on mislio da sa ovim kadrom možemo obezbijediti opstanak :hmmmmm:
prije ce biti da je do ovog ;) i jos je rano da se Segrt otpise, jeste precijenio ekipu, prije svega fali iskustva, a i kup mu nije isao na ruku, i nije on trebao Zvijezdi, ali bilo i proslo, i realno gledajuci jedini kiks je Celik, ostalo je sve manje vise ocekivano.

A ima jos da se igra, Vitez bjezi samo tri boda, poslije utakmica u subotu ce biti manja razlika :D. Samo mi nije jasno odakle tolika razlika u igri na domacem terenu i u gostima, ekipa u Gradaccu uopste ne izgleda toliko lose, a u gostima ni igrac vise ne pomaze, znas da ce pasti i primiti neki glup gol, pa Siroki je nadigran, istina bilo je tu 10 hiljada razloga vise za ono zalaganje :mrgreen: ali slicna situacija je bila i u Travniku, malo manje razloga ali i dalje dovoljno dobri da se makar bod uzme, jos igraca vise imas :crazy:

A s druge strane, ako Zvijezda ovu sezonu prezivi, sledecu nece 99 % , pa nije smak svijeta ispasti, pa se vratiti u ligu 12, Fadil je tu da pomogne :D ...jedino ce biti tesko zadrzati neke igrace kojima ugovor istice na kraju sezone, ali ne vidim da nesto zalite sto ce oni otici :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 apr 2015, 19:50

meni samo nije jasno kako svi pisu da mi ako ostanemo ove da sledece ispadamo 100 posto,tu niste ni blizu upravu.zvijezda ako opstane uz 5 provjerenih igraca moze bez problema biti medu 10 ekipa.pa nije valjda da se nemozemo boriti sa slavijom travnikom vitezom drinom i neznam ja skim.ove ako ostanemo i sledece cemo sigurno. mobilizacija do kraja sezone i na sve nacine izboriti opstanak
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 16 apr 2015, 20:51

Tačno ovaj gore napisa da kod kuće sa ovim JAČIM igramo dobro,u najmnanju ruku ravnopravno a na strani smo za neprepoznat sa ekipama gorim od nas realno.Odbrana nam na nivou kod kuće,a na strani primamo golove sa igračem više.Kada čovjek pogleda kakve golove primimo,kako ljudi prolaze zadnju liniju,prosto da na povjerujes da su to ti igrači koji na domaćim tekmama zaustavljaju najbolje napadače PL.Nesto mi tu bas ne mirise kako treba,ali ako ima onih koji to namjerno rade neka im bude na dusu.Ne bi me čudilo da ima mutnih radnji u zadnjoj liniji,nisu oni domaći igrači :hmmmmm:

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 16 apr 2015, 21:31

**** me ako onaj uhljup Covic nije prodo dosad 3 utakmice, pa lik je zlo nevidjeno, jos kapiten... A jedan od razloga zasto je ekipa bolja kuci puno nego na strani lezi u tome da imamo najmladju ekipu u PL i nije jednostavno mladom igracu igrat na strani dje ti svi jebu mater dje domaci igraci udaraju u kosti, sudija zmiri na jedno oko i kuci gdje te navijaci podrzavaju i dizu ti moral i dje te sudija vise stiti...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 16 apr 2015, 23:04

Netreba uopste misliti na sljedecu sezonu. Sad se prvo moramo izborit za opstanak koji je veoma realna opcija, a na kraju ove sezone misliti o sljedecoj gdje se ja slazem s astrom da uz 5-6 pojacanja(al pojacanja, ne manekena) mozemo lahko ostat u toj skracenoj ligi. A sto ovaj spomenu za Covica pa vrlo je moguce jer barem 10 primljenih golova je njegovih ako ne i vise, a jedan od tih je i ovaj u I.Sarajevu. Volio bih da ga Segrt protiv Zrinjskog ostavi na klupi da vidimo kako bi onda stojala odbrana.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 17 apr 2015, 09:47

ludiloo je napisao/la:Netreba uopste misliti na sljedecu sezonu. Sad se prvo moramo izborit za opstanak koji je veoma realna opcija, a na kraju ove sezone misliti o sljedecoj gdje se ja slazem s astrom da uz 5-6 pojacanja(al pojacanja, ne manekena) mozemo lahko ostat u toj skracenoj ligi. A sto ovaj spomenu za Covica pa vrlo je moguce jer barem 10 primljenih golova je njegovih ako ne i vise, a jedan od tih je i ovaj u I.Sarajevu. Volio bih da ga Segrt protiv Zrinjskog ostavi na klupi da vidimo kako bi onda stojala odbrana.
Tako je netreba sad razmisljat o skracenju lige i o sledecoj sezone,sad moramo izborit opstanak ako treba i u posljednjem kolu.Pogledajete sada nasu tabelu pa ekipa koja je na osmoj poziciji nije sigurna da ce ostat u lizi.Jedna serija od dvije pobjede mijenja sve.Ja se nadam da cemo izgurat ovu sezonu nekako i ostat u pl valjda nam se i sreca osmijehne dosta je bilo baksuzluka.

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 18 apr 2015, 09:14

Danas bum osvojil prva tri boda,jer kak bi rekel doslo je vrijeme za to ideeeemmmmooooooo :opaopa:

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 18 apr 2015, 12:43

SVI NA BANJU POBJEDA JE NASA AKO BOG DA HAJMOOOOOOO
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 18 apr 2015, 14:05

vjerovatno najvažnija utakmica sezone,pobjedom dobijamo mnogo,a ako izgubimo selimo u niži rang takmičenja...
ajmo momci danas hoćemo tri boda..

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 18 apr 2015, 16:39

Utakmica nije ni pocela 0:1 hahah pa jbt led ovo je smijesno vise xD Dobro je brzo smo izjednacili :D
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 18 apr 2015, 17:18

ovaj serbecic koji je maloprije pogodio, jeli to mali besim, 16 godina?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.