Mogao se zvati i Taib Sifet Sušić,to već ima malo našeg šmeka
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- sanlituncay
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ne možeš bolan biti sarajlija a zvat se Tino Sven
To me više nekako podsjeća na Belgiju
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma za ime je mama izgleda bila zaduzena a ona je negdje iz Dalmacije.sanlituncay je napisao/la:Ne možeš bolan biti sarajlija a zvat se Tino SvenTo me više nekako podsjeća na Belgiju
![]()
Makar se ne preziva Ketchup
- sanlituncay
- Kontakt:
Nemoj zayebavat prezime je Kecap... bez ikakvih afrikata na Ccalcio je napisao/la:Ma za ime je mama izgleda bila zaduzena a ona je negdje iz Dalmacije.sanlituncay je napisao/la:Ne možeš bolan biti sarajlija a zvat se Tino SvenTo me više nekako podsjeća na Belgiju
![]()
Makar se ne preziva Ketchup
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
-
Imperator98
- Kontakt:
Samo onako iz radoznalosti,je li moguća procedura promjene državljanstva ako živiš u Sandžaku i Bošnjak si,pitam to iz razloga jer me zanima da li je postajala teoretska šansa da smo mogli kaparisati npr.Ljajića ili Zverotića,i uopšte da li možemo to probati sa Mehmedovićem...sanlituncay je napisao/la:Ma joj Slovencima smo uvijek pravili reprezentacije i u fudbalu i u kosarciCartman je napisao/la:Na tog lika sam mislio. A nije istina da su to samo Sandzaklije, naveo sam primjer Hajrica "Slovenca".sanlituncay je napisao/la:Jedini Bošnjaci koji zive na prostorima EX-YU a doživljavaju BiH kao svoju su Sandžaklije... I ja sam 100 % siguran,Zeko da sad dobije poziv izabrao bi BIH,kad kažem Zeko milslim Zehrudina Mehmedovića,koji je strasan talent sa svojih 16 godina... City ga je ganjao ljetos,mislim da je čak i bio u Manchesteru i trenirao,oni ga imaju na radaru!Al' ozbiljno trebamo dobro gledat na situciju u Novom Pazaru,oni imaju bas talenata u omladinskom pogonu,i dobro kotiraju u Srbiju u tim mlađim kategorijama... A ovi stariji opet idu igrat pretežno za Jošanicu također klub iz Novog Pazara koji igra u nekoj nizoj ligi Srbije! Na ovo dodaš Kolašinca i vidiš da stvarno tako malo područje ima dosta talenata.. Svi su porijeklom iz Sandžaka
![]()
Ne!Imperator98 je napisao/la:Samo onako iz radoznalosti,je li moguća procedura promjene državljanstva ako živiš u Sandžaku i Bošnjak si,pitam to iz razloga jer me zanima da li je postajala teoretska šansa da smo mogli kaparisati npr.Ljajića ili Zverotića,i uopšte da li možemo to probati sa Mehmedovićem...sanlituncay je napisao/la:Ma joj Slovencima smo uvijek pravili reprezentacije i u fudbalu i u kosarciCartman je napisao/la: Na tog lika sam mislio. A nije istina da su to samo Sandzaklije, naveo sam primjer Hajrica "Slovenca".Al' ozbiljno trebamo dobro gledat na situciju u Novom Pazaru,oni imaju bas talenata u omladinskom pogonu,i dobro kotiraju u Srbiju u tim mlađim kategorijama... A ovi stariji opet idu igrat pretežno za Jošanicu također klub iz Novog Pazara koji igra u nekoj nizoj ligi Srbije! Na ovo dodaš Kolašinca i vidiš da stvarno tako malo područje ima dosta talenata.. Svi su porijeklom iz Sandžaka
![]()
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- Sarajlijc@
- Kontakt:
E cuj Irfan Vusljanin hahhahahahahaha 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Cocalic na mjesto Dupovca,a na njegovo Medunjanincalcio je napisao/la:@Sanli dje ti je Melunovic?
Sehic
Berberovic Zukanovic Dupovac Stanic
Tino Susic Radovac Cocalic Stilic Duljevic
Dzeko
eto ti reprezentacija sarajlija
Pa jao kakva bi to ekipa bila
Poserem se na njegasanlituncay je napisao/la:Ma najgore od svega sto mi imamo vise unutrašnjih neprijatelja Bosne i njenog sporta,nego sto imamo u Srbiji ili HrvatskojJa lično znam Rileta,to ti je onaj Emir Preldžić za Turke što igra,kad je trebao za našu repku igrat trebalo je platit slovenskom savezu preko 100.000 eura,i nasi iz saveza mu rekli da on to sam plati,ako hoće igrat za repku
I logika on nije platio,i nazove ga Tanjević i za 1h dobije čiste papire i zaigra za Tursku,a Tursku je prihvatio samo zato sto je Tanjević njega izvukao iz Čelika Zenica,i odveo u Sloveniju,ostalo je historija...
Jel to Zilo bacio pricu u javnost da se ne govori ruzno o njegovom sinu?. On je klasni izdajnik, a jos su veci oni koji ga srdacnu pozdravljaju i po raznim zepackim portalima velicaju njegove dobre igre za Turskusanlituncay je napisao/la:Ma najgore od svega sto mi imamo vise unutrašnjih neprijatelja Bosne i njenog sporta,nego sto imamo u Srbiji ili HrvatskojJa lično znam Rileta,to ti je onaj Emir Preldžić za Turke što igra,kad je trebao za našu repku igrat trebalo je platit slovenskom savezu preko 100.000 eura,i nasi iz saveza mu rekli da on to sam plati,ako hoće igrat za repku
I logika on nije platio,i nazove ga Tanjević i za 1h dobije čiste papire i zaigra za Tursku,a Tursku je prihvatio samo zato sto je Tanjević njega izvukao iz Čelika Zenica,i odveo u Sloveniju,ostalo je historija...
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- sanlituncay
- Kontakt:
Jbg,Adi ja ti samo govorim šta je bilo i kako... To ko je izdajnik a ko nije,ne bi da ulazim! Jer ako budemo isli po toj liniji doci cemo i do Damira Mulaomerovića koji je napravio još goru stvar,igrao za Hrvatsku,al to je normalno kako mi se činiAdi_Zepce je napisao/la:Jel to Zilo bacio pricu u javnost da se ne govori ruzno o njegovom sinu?. On je klasni izdajnik, a jos su veci oni koji ga srdacnu pozdravljaju i po raznim zepackim portalima velicaju njegove dobre igre za Turskusanlituncay je napisao/la:Ma najgore od svega sto mi imamo vise unutrašnjih neprijatelja Bosne i njenog sporta,nego sto imamo u Srbiji ili HrvatskojJa lično znam Rileta,to ti je onaj Emir Preldžić za Turke što igra,kad je trebao za našu repku igrat trebalo je platit slovenskom savezu preko 100.000 eura,i nasi iz saveza mu rekli da on to sam plati,ako hoće igrat za repku
![]()
I ovaj zadnji slucaj samo potvrdjuje kakvi idio.i rade u BIH reprezentativnom nogometu i savezu. Evo svima je sada jasno da je sa Salanovicem trebalo samo porazgovarati i pod milim bogom nista vise. Momak je morao obuci dres druge repke da se ovi kriminalci sjete da bi mogao igrati za nas. Sreca pa je u pitanju losa repka pa ce brzo promjenit dres. Da je neka bolja repka u igri pisi propalo. Jedini covjek koji radi nesto po ovom pitanju osim Becirevica je Jagodic. Nadam se da ce se i Susic sjetiti Arslanagica i Tankovica jer ovu sedmicu i sluzbeno gubimo Halilovica i Hrgotu. Nazalost bez ispaljenog metka a siguran sam da smo drugog mogli imati da je samo malo razuma na nasoj klupi. Ali logicno da ga nije bilo kao i nikad prije.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 06 sep 2014, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
Usput, je li nam ono Vranjes postao prvotimac ? Super zamjena za Spahica koja i igra u super velikom klubu.
Po Safetu jeste.dubrovnik je napisao/la:Usput, je li nam ono Vranjes postao prvotimac ? Super zamjena za Spahica koja i igra u super velikom klubu.
To price kako je bilo i sta je bilo nikada mi nisu ulijevale neko povjerenje. Po cemu je to Malaomerivic napravio vecu izdaju?. Niti jedan ne igraju za BiH, dakle oba su izdajnika. No, da ne idemo vise u off ionako smo daleko otisli od teme.sanlituncay je napisao/la:Jbg,Adi ja ti samo govorim šta je bilo i kako... To ko je izdajnik a ko nije,ne bi da ulazim! Jer ako budemo isli po toj liniji doci cemo i do Damira Mulaomerovića koji je napravio još goru stvar,igrao za Hrvatsku,al to je normalno kako mi se činiAdi_Zepce je napisao/la:Jel to Zilo bacio pricu u javnost da se ne govori ruzno o njegovom sinu?. On je klasni izdajnik, a jos su veci oni koji ga srdacnu pozdravljaju i po raznim zepackim portalima velicaju njegove dobre igre za Turskusanlituncay je napisao/la:Ma najgore od svega sto mi imamo vise unutrašnjih neprijatelja Bosne i njenog sporta,nego sto imamo u Srbiji ili HrvatskojJa lično znam Rileta,to ti je onaj Emir Preldžić za Turke što igra,kad je trebao za našu repku igrat trebalo je platit slovenskom savezu preko 100.000 eura,i nasi iz saveza mu rekli da on to sam plati,ako hoće igrat za repku
![]()
I da su oni jedini bilo bi super,ali nisu,imas ih jos koliko hoces... Jedini krivac za te stvari je naš savez,i svi naši savezi rade nakaradno... Ja znam da Rile više voli doći dva mjeseca u Žepče nego se yebavat na pripremama sa Turcima! Ovako je čovjek zaradio milione u Feneru,a da je prop'o svima bi bilo drago! A da je zaigrao za Hrvatsku,u Žepču bi mu Zovko spomenik dig'o i dao ključeve grada
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ahmete zaboravio si kafu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
SALANOVIC SE POVREDIO NA TRENINGu!!!!
Salanovic nach Training leicht angeschlagen
MOSKAU Dennis Salanovic musste die erste Trainingseinheit der Liechtensteiner A Nationalmannschaft in Moskau vorzeitig abbrechen
MOSKAU Dennis Salanovic musste die erste Trainingseinheit der Liechtensteiner A Nationalmannschaft in Moskau vorzeitig abbrechen
https://****.com - Live Local Dating - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com] Women Near Me [/url]
- Goalgetter
- Kontakt:
Bassha je napisao/la:SALANOVIC SE POVREDIO NA TRENINGu!!!!
Kao što smo i najavljivali
Dennise novi si idol nacije
Dennise novi si idol nacije
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Tako se to radi!Bassha je napisao/la:SALANOVIC SE POVREDIO NA TRENINGu!!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: HariTz, rukometubih23 i 12 gostiju.