Drugo su gostovanja.. Ja ne volim otici na gostovanja zbog problema, necu da mucim porodicu psihicki sa tim stvarima. Kada bude normalno sve i gospodski onda..zlajci je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Nadam se da cete opravdati posjetom derbi, najmanje 32000 + navijaci iz Bosne i Sandzaka i mozete u red sa nama tj pokazati kako se voli svoj klubFrancescoTotti je napisao/la:E moj levatu, idi lezi odspavaj do tekme, Pa onda trazi sebi link da gledas dva najveca kluba svoje drzave koja oba dolaze iz tog jednog grada koji pominjes
Previse ti pametujes drugima za nekog tko je i jucer gledao jednu od bitnijih tekmi iz svog doma.
Ruzne su ti price do zla boga
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Pa ako neces da mucis porodicu onda nemoj ni nas ovdje glupostima.
Voli svoje, postuj tudje i odrasti vise.
Voli svoje, postuj tudje i odrasti vise.
tuzlanska Sloboda
Imali ste proslavu titule sa crvenom **** u labrnjiultra gitano je napisao/la: Stvarno nemate smisao za humor pa bola kone će da izgube nezz 1:0 neće oni kvariti da Mostar slaviako već oni ispadaju, a i prije dvije godine pogurali su nas ka Tituli protiv želje, a bili su nezz 5/6 na tablici mogli su slobodno pustiti, ali nisu tako će i sad važno je da Mostar i Hercegovina slavi taće Tuzla
![]()
Pitam se gdje vam je bila cast protiv Goska.Cocaine je napisao/la:Imali ste proslavu titule sa crvenom **** u labrnjiultra gitano je napisao/la: Stvarno nemate smisao za humor pa bola kone će da izgube nezz 1:0 neće oni kvariti da Mostar slaviako već oni ispadaju, a i prije dvije godine pogurali su nas ka Tituli protiv želje, a bili su nezz 5/6 na tablici mogli su slobodno pustiti, ali nisu tako će i sad važno je da Mostar i Hercegovina slavi taće Tuzla
![]()
![]()
igrali smo posteno i protiv Želje i protiv vas i nikog mi nismo pogurali u borbi za titulu. Samo smo igrali časno i pošteno za svoj klub i Crvenu Armiju. Nema ti kod nas tih kalkulacija i direktiva dobij pusti Široki sa Čelik ne bude prvak ili daj Orašju da ne ispadne. Mi smo klub iz raje i držimo do časti. Slab si sa sarkazmom komšija i nemoj se prisjecat te vaše titule sa gorkom pilulom u grlu zadnje kolo i proslave sa razvaljenim rektumom
![]()
![]()
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
ultra gitano
No sikirikiCocaine je napisao/la:Imali ste proslavu titule sa crvenom **** u labrnjiultra gitano je napisao/la: Stvarno nemate smisao za humor pa bola kone će da izgube nezz 1:0 neće oni kvariti da Mostar slaviako već oni ispadaju, a i prije dvije godine pogurali su nas ka Tituli protiv želje, a bili su nezz 5/6 na tablici mogli su slobodno pustiti, ali nisu tako će i sad važno je da Mostar i Hercegovina slavi taće Tuzla
![]()
![]()
igrali smo posteno i protiv Želje i protiv vas i nikog mi nismo pogurali u borbi za titulu. Samo smo igrali časno i pošteno za svoj klub i Crvenu Armiju. Nema ti kod nas tih kalkulacija i direktiva dobij pusti Široki sa Čelik ne bude prvak ili daj Orašju da ne ispadne. Mi smo klub iz raje i držimo do časti. Slab si sa sarkazmom komšija i nemoj se prisjecat te vaše titule sa gorkom pilulom u grlu zadnje kolo i proslave sa razvaljenim rektumom
![]()
![]()
Bola kakav gosk imali bod vise od njih na kraju sezone. Njima trebala pobjeda a mi izborili opstanak. Bolje je pitanje gdje su vama muda bila protiv Slavije
Samo sam pitao s obzirom da potenciras cast Veleza.
Nije ni Velez klub bez "mrlje" zato ohladi malo.
Nije ni Velez klub bez "mrlje" zato ohladi malo.
Ultra romino
stipu te price. Svezali se svi goska i jedne utakmice gdje nas je bolio racku jer smo izborili opstanak. Nemoj da trazim rezultate gdje ste davali orasju posusju gosku zepcu sve po direktivi i kakav Ljubo sta ce nas on gurat. Ima nas hvala bogu gomila. Mi se bola napijemo i iz zayebancije kupimo autobus,semafor ili skupimo 100 milja kao mnogo puta do sada. Vas koliko ima ne mozete kupit yamasaki od 50 kubika

-
ultra gitano
Mi vam nemamo Šta halalit eto vam Tuzlaka pa se sa njima prepirite jeste ili niste pustili odnosno možda ste za raju iz Gabele igraliCocaine je napisao/la:Bola kakav gosk imali bod vise od njih na kraju sezone. Njima trebala pobjeda a mi izborili opstanak. Bolje je pitanje gdje su vama muda bila protiv Slavije
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Necemo umrijeti danas, zao mi je.tuzlak1987 je napisao/la:Nadam se da cete opravdati posjetom derbi, najmanje 32000 + navijaci iz Bosne i Sandzaka i mozete u red sa nama tj pokazati kako se voli svoj klubFrancescoTotti je napisao/la:E moj levatu, idi lezi odspavaj do tekme, Pa onda trazi sebi link da gledas dva najveca kluba svoje drzave koja oba dolaze iz tog jednog grada koji pominjes
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zar vam nije onaj Pika Cemalovic izdavao naredbe sa pistoljem i prodavao vas kao svodnik, kao sto su i nas prodavali nasi svodnici pa se zamalo nismo ugasili, raja se nije pitala ni u MO ni u TZ.....kupit ce madjari i tu utakmicu ako bude trebalo, ljudi pokupovase sve zivo.....Cocaine je napisao/la:Imali ste proslavu titule sa crvenom **** u labrnji![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 24 apr 2016, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Vidim iz prilozenog u tekucoj sezoni.Cocaine je napisao/la:Ultra rominostipu te price. Svezali se svi goska i jedne utakmice gdje nas je bolio racku jer smo izborili opstanak. Nemoj da trazim rezultate gdje ste davali orasju posusju gosku zepcu sve po direktivi i kakav Ljubo sta ce nas on gurat. Ima nas hvala bogu gomila. Mi se bola napijemo i iz zayebancije kupimo autobus,semafor ili skupimo 100 milja kao mnogo puta do sada. Vas koliko ima ne mozete kupit yamasaki od 50 kubika
![]()
![]()
Kada "rezim"zeli tu ste,kada ne zeli nema plata godinu.
Pusti suplje price.
-
ultra gitano
ABiH nas brani, diasporići i merhamet hrani
nehka hvala bogu još 10 semafora, autobusa vi dobili. Pogurajte i Gošk sa jednim
dogodine veliki derbi Vrapčići/Gabela i obrnuto 
Ma to je sezonu dvi dok se ne vratimo. Vama kad vasi kleknu gasenjeultra gitano je napisao/la:ABiH nas brani, diasporići i merhamet hraninehka hvala bogu još 10 semafora, autobusa vi dobili. Pogurajte i Gošk sa jednim
Istorija se ponavlja.....opet ce te se vi ugasiti madjarski konjusari.....sigurno te ABiH naguzila negdje konjusaru, yebem te u usta smrdljiva....ultra gitano je napisao/la:ABiH nas brani, diasporići i merhamet hraninehka hvala bogu još 10 semafora, autobusa vi dobili. Pogurajte i Gošk sa jednim
-
ultra gitano
Pa sve ćemo da kupimo imamo i more nam se, a ovo za mađare nismo mi nastali 93 baš čudno hhh koste, što ste možda Titovoi pioniri sa velikim M a?Skver je napisao/la:Zar vam nije onaj Pika Cemalovic izdavao naredbe sa pistoljem i prodavao vas kao svodnik, kao sto su i nas prodavali nasi svodnici pa se zamalo nismo ugasili, raja se nije pitala ni u MO ni u TZ.....kupit ce madjari i tu utakmicu ako bude trebalo, ljudi pokupovase sve zivo.....Cocaine je napisao/la:Imali ste proslavu titule sa crvenom **** u labrnji![]()
![]()
![]()
Vjerovatno nosis jos frustracije koje si sa sobom donio iz Varesa....ultra gitano je napisao/la:Pa sve ćemo da kupimo imamo i more nam se, a ovo za mađare nismo mi nastali 93 baš čudno hhh koste, što ste možda Titovoi pioniri sa velikim M a?
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Eto Torcide, pakujte sve
- Beduin
- Kontakt:
Aaaaa evo ga opeetCocaine je napisao/la:Mi se bola napijemo i iz zayebancije kupimo autobus,semafor ili skupimo 100 milja kao mnogo puta do sada. Vas koliko ima ne mozete kupit yamasaki od 50 kubika![]()
![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Hoćel onaj larsson raditi stream?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.