PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

tuzlak1987
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 apr 2016, 14:45

zlajci je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:E moj levatu, idi lezi odspavaj do tekme, Pa onda trazi sebi link da gledas dva najveca kluba svoje drzave koja oba dolaze iz tog jednog grada koji pominjes :shhh:
Nadam se da cete opravdati posjetom derbi, najmanje 32000 + navijaci iz Bosne i Sandzaka i mozete u red sa nama tj pokazati kako se voli svoj klub :salut:

Previse ti pametujes drugima za nekog tko je i jucer gledao jednu od bitnijih tekmi iz svog doma.
Ruzne su ti price do zla boga
Drugo su gostovanja.. Ja ne volim otici na gostovanja zbog problema, necu da mucim porodicu psihicki sa tim stvarima. Kada bude normalno sve i gospodski onda..

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 24 apr 2016, 14:51

Pa ako neces da mucis porodicu onda nemoj ni nas ovdje glupostima.

Voli svoje, postuj tudje i odrasti vise.
tuzlanska Sloboda

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 24 apr 2016, 14:58

ultra gitano je napisao/la: Stvarno nemate smisao za humor pa bola kone će da izgube nezz 1:0 neće oni kvariti da Mostar slavi :zviz: ako već oni ispadaju, a i prije dvije godine pogurali su nas ka Tituli protiv želje, a bili su nezz 5/6 na tablici mogli su slobodno pustiti, ali nisu tako će i sad važno je da Mostar i Hercegovina slavi taće Tuzla :tralala: :rol:
Imali ste proslavu titule sa crvenom **** u labrnji :urnebes: :urnebes: igrali smo posteno i protiv Želje i protiv vas i nikog mi nismo pogurali u borbi za titulu. Samo smo igrali časno i pošteno za svoj klub i Crvenu Armiju. Nema ti kod nas tih kalkulacija i direktiva dobij pusti Široki sa Čelik ne bude prvak ili daj Orašju da ne ispadne. Mi smo klub iz raje i držimo do časti. Slab si sa sarkazmom komšija i nemoj se prisjecat te vaše titule sa gorkom pilulom u grlu zadnje kolo i proslave sa razvaljenim rektumom :urnebes: :urnebes: :wave:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 apr 2016, 15:05

Cocaine je napisao/la:
ultra gitano je napisao/la: Stvarno nemate smisao za humor pa bola kone će da izgube nezz 1:0 neće oni kvariti da Mostar slavi :zviz: ako već oni ispadaju, a i prije dvije godine pogurali su nas ka Tituli protiv želje, a bili su nezz 5/6 na tablici mogli su slobodno pustiti, ali nisu tako će i sad važno je da Mostar i Hercegovina slavi taće Tuzla :tralala: :rol:
Imali ste proslavu titule sa crvenom **** u labrnji :urnebes: :urnebes: igrali smo posteno i protiv Želje i protiv vas i nikog mi nismo pogurali u borbi za titulu. Samo smo igrali časno i pošteno za svoj klub i Crvenu Armiju. Nema ti kod nas tih kalkulacija i direktiva dobij pusti Široki sa Čelik ne bude prvak ili daj Orašju da ne ispadne. Mi smo klub iz raje i držimo do časti. Slab si sa sarkazmom komšija i nemoj se prisjecat te vaše titule sa gorkom pilulom u grlu zadnje kolo i proslave sa razvaljenim rektumom :urnebes: :urnebes: :wave:
Pitam se gdje vam je bila cast protiv Goska.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 24 apr 2016, 15:08

Cocaine je napisao/la:
No sikiriki :rol: komšija Ljubo će da pogura gdje god da zaškripi vidim nije se niko očitovo na ono što je izjavio na Tv1 osim vaše tzv udruge neHka daće dragi Allah, a tu je i Ljubo. A za dva kola po zadnji put uz onu “ko zna kad i ko zna gdje" Vi ni za kog neigrate osim možda za Gošk :urnebes:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 24 apr 2016, 15:10

Bola kakav gosk imali bod vise od njih na kraju sezone. Njima trebala pobjeda a mi izborili opstanak. Bolje je pitanje gdje su vama muda bila protiv Slavije

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 apr 2016, 15:13

Samo sam pitao s obzirom da potenciras cast Veleza.
Nije ni Velez klub bez "mrlje" zato ohladi malo.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 24 apr 2016, 15:15

Ultra romino :) stipu te price. Svezali se svi goska i jedne utakmice gdje nas je bolio racku jer smo izborili opstanak. Nemoj da trazim rezultate gdje ste davali orasju posusju gosku zepcu sve po direktivi i kakav Ljubo sta ce nas on gurat. Ima nas hvala bogu gomila. Mi se bola napijemo i iz zayebancije kupimo autobus,semafor ili skupimo 100 milja kao mnogo puta do sada. Vas koliko ima ne mozete kupit yamasaki od 50 kubika :urnebes: :urnebes: :wave:

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 24 apr 2016, 15:15

Cocaine je napisao/la:Bola kakav gosk imali bod vise od njih na kraju sezone. Njima trebala pobjeda a mi izborili opstanak. Bolje je pitanje gdje su vama muda bila protiv Slavije
Mi vam nemamo Šta halalit eto vam Tuzlaka pa se sa njima prepirite jeste ili niste pustili odnosno možda ste za raju iz Gabele igrali :urnebes: :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 apr 2016, 15:19

:geek:
tuzlak1987 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:E moj levatu, idi lezi odspavaj do tekme, Pa onda trazi sebi link da gledas dva najveca kluba svoje drzave koja oba dolaze iz tog jednog grada koji pominjes :shhh:
Nadam se da cete opravdati posjetom derbi, najmanje 32000 + navijaci iz Bosne i Sandzaka i mozete u red sa nama tj pokazati kako se voli svoj klub :salut:
Necemo umrijeti danas, zao mi je. :kralj:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 apr 2016, 15:21

Cocaine je napisao/la:Imali ste proslavu titule sa crvenom **** u labrnji :urnebes: :urnebes: igrali smo posteno i protiv Želje i protiv vas i nikog mi nismo pogurali u borbi za titulu. Samo smo igrali časno i pošteno za svoj klub i Crvenu Armiju. Nema ti kod nas tih kalkulacija i direktiva dobij pusti Široki sa Čelik ne bude prvak ili daj Orašju da ne ispadne. Mi smo klub iz raje i držimo do časti. Slab si sa sarkazmom komšija i nemoj se prisjecat te vaše titule sa gorkom pilulom u grlu zadnje kolo i proslave sa razvaljenim rektumom :urnebes: :urnebes: :wave:
Zar vam nije onaj Pika Cemalovic izdavao naredbe sa pistoljem i prodavao vas kao svodnik, kao sto su i nas prodavali nasi svodnici pa se zamalo nismo ugasili, raja se nije pitala ni u MO ni u TZ.....kupit ce madjari i tu utakmicu ako bude trebalo, ljudi pokupovase sve zivo.....
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 24 apr 2016, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 apr 2016, 15:21

Cocaine je napisao/la:Ultra romino :) stipu te price. Svezali se svi goska i jedne utakmice gdje nas je bolio racku jer smo izborili opstanak. Nemoj da trazim rezultate gdje ste davali orasju posusju gosku zepcu sve po direktivi i kakav Ljubo sta ce nas on gurat. Ima nas hvala bogu gomila. Mi se bola napijemo i iz zayebancije kupimo autobus,semafor ili skupimo 100 milja kao mnogo puta do sada. Vas koliko ima ne mozete kupit yamasaki od 50 kubika :urnebes: :urnebes: :wave:
Vidim iz prilozenog u tekucoj sezoni.
Kada "rezim"zeli tu ste,kada ne zeli nema plata godinu.
Pusti suplje price.

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 24 apr 2016, 15:22

ABiH nas brani, diasporići i merhamet hrani :urnebes: nehka hvala bogu još 10 semafora, autobusa vi dobili. Pogurajte i Gošk sa jednim :rol: dogodine veliki derbi Vrapčići/Gabela i obrnuto :rol:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 24 apr 2016, 15:28

ultra gitano je napisao/la:ABiH nas brani, diasporići i merhamet hrani :urnebes: nehka hvala bogu još 10 semafora, autobusa vi dobili. Pogurajte i Gošk sa jednim :rol: dogodine veliki derbi Vrapčići/Gabela i obrnuto :rol:
Ma to je sezonu dvi dok se ne vratimo. Vama kad vasi kleknu gasenje :wave:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 apr 2016, 15:30

ultra gitano je napisao/la:ABiH nas brani, diasporići i merhamet hrani :urnebes: nehka hvala bogu još 10 semafora, autobusa vi dobili. Pogurajte i Gošk sa jednim :rol: dogodine veliki derbi Vrapčići/Gabela i obrnuto :rol:
Istorija se ponavlja.....opet ce te se vi ugasiti madjarski konjusari.....sigurno te ABiH naguzila negdje konjusaru, yebem te u usta smrdljiva....

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 24 apr 2016, 15:31

Skver je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Imali ste proslavu titule sa crvenom **** u labrnji :urnebes: :urnebes: igrali smo posteno i protiv Želje i protiv vas i nikog mi nismo pogurali u borbi za titulu. Samo smo igrali časno i pošteno za svoj klub i Crvenu Armiju. Nema ti kod nas tih kalkulacija i direktiva dobij pusti Široki sa Čelik ne bude prvak ili daj Orašju da ne ispadne. Mi smo klub iz raje i držimo do časti. Slab si sa sarkazmom komšija i nemoj se prisjecat te vaše titule sa gorkom pilulom u grlu zadnje kolo i proslave sa razvaljenim rektumom :urnebes: :urnebes: :wave:
Zar vam nije onaj Pika Cemalovic izdavao naredbe sa pistoljem i prodavao vas kao svodnik, kao sto su i nas prodavali nasi svodnici pa se zamalo nismo ugasili, raja se nije pitala ni u MO ni u TZ.....kupit ce madjari i tu utakmicu ako bude trebalo, ljudi pokupovase sve zivo.....
Pa sve ćemo da kupimo imamo i more nam se, a ovo za mađare nismo mi nastali 93 baš čudno hhh koste, što ste možda Titovoi pioniri sa velikim M a? :think:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 apr 2016, 15:36

ultra gitano je napisao/la:Pa sve ćemo da kupimo imamo i more nam se, a ovo za mađare nismo mi nastali 93 baš čudno hhh koste, što ste možda Titovoi pioniri sa velikim M a? :think:
Vjerovatno nosis jos frustracije koje si sa sobom donio iz Varesa....

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 24 apr 2016, 15:58

Eto Torcide, pakujte sve :rol:
slika

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 apr 2016, 15:59

Cocaine je napisao/la:Mi se bola napijemo i iz zayebancije kupimo autobus,semafor ili skupimo 100 milja kao mnogo puta do sada. Vas koliko ima ne mozete kupit yamasaki od 50 kubika :urnebes: :urnebes: :wave:
Aaaaa evo ga opeet :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 24 apr 2016, 16:17

Hoćel onaj larsson raditi stream?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.