FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
J**+ mi se vala za njih 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovo je jedan od nekoliko segmenata koje moras da uradis kad igras protiv kona a to je da im na pocetku uzmes stranu i napadnes od prve minute. Nazalost to nasim igracima nikad ne padne na pamet da se treba uzeti strana ako dobijes priliku da ti biras.
Dalje, ocigledno je i coravom da se preofirno guraju i u prvenstvu i evo u kupu, sto time da se ne sviraju penali protiv njih i da se sviraju ovi smijesni penali za njih.
I na kraju drago mi je da nece osvojiti duplu krunu jer mi to nekako predominantno zvuci, a nisu zasluzili nista da osvoje.
Dalje, ocigledno je i coravom da se preofirno guraju i u prvenstvu i evo u kupu, sto time da se ne sviraju penali protiv njih i da se sviraju ovi smijesni penali za njih.
I na kraju drago mi je da nece osvojiti duplu krunu jer mi to nekako predominantno zvuci, a nisu zasluzili nista da osvoje.
- Capodecina
Jedina dva kluba na planeti Zemlji za koje uvijek navijam protiv njih, bez obzira protiv koga igraju.hilmo je napisao/la:E ja ne mogu za njih navijati pa makar. Ustvari uopće mi je nebitno koga ćemo dobiti, valja se napatiti za trofej.SiouxLukavac je napisao/la:U finalu manje boli poraz od listice, s toga za njih navijam danas.
Mada, da se razumijemo, navijam protiv njih ali na različite načine. Male, plave više zbog dobre zajebancije, dok ovaj
Bilbao iz nama dobro poznatog razloga i ne bi imao ništa protiv da se ugase...
Sad igraju između sebe, i mislim da bi nama više odgovaralo da Bilbao prođe u finale što je izvjesno u ovom trenutku,
što ne znači da će nama biti lakše protiv njih, ali će nam biti lakše u završnici prvenstva, jer će mali, plavi nakon ovog poraza
pasti na psihološkom planu, i mislim da će kiksati već u narednoj prvenstvenoj utakmici.
Ali šta to nama znači kada ne znamo ili ne možemo iskoristiti kiks konkurenta. Mr.Green
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
Zamislite šta bi bilo da se je ovo nama desilo mjesto konama. Svega bi bilo.
SRETAN BROJ - 1725
Vec se to nama desavaloo prpsle godine protiv Slobode.
Čali se klanjat kada vidimo kakav je lider na tabeli i šta lider maši i šta mu rade klubovi iz lige za ostanak. Ali, ne opet će neki reći da smo najgori od ovih sa vrha, a nismo. Svi su loši.
SRETAN BROJ - 1725
Daj anketu, možemo li do duple. 
Protiv Slobode jeste bilo 0-3, ali nije bilo kiselog šlaga na tortu 2 promašena penala.Zip je napisao/la:Vec se to nama desavaloo prpsle godine protiv Slobode.
SRETAN BROJ - 1725
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit ce pretesko, bas prejebeno.
Je l nam sada jasno zašto smo priželjkivali Željezničar?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
NazalostBelminM23 je napisao/la:Je l nam sada jasno zašto smo priželjkivali Željezničar?
Protiv Lištice će svega biti, a najmanje fudbala. Ne trebam postavljati klipove belaja i tenzija između ova dva kluba od 2005 godine do danas.
SRETAN BROJ - 1725
Obadva susreta visokog rizika tako će ih policija i savez okarakterisat. Nova provociranja Škripara da će doći u Sarajevo itd. Mediji će još napumpati i ide to kako ide.
SRETAN BROJ - 1725
Neka hvala. Ko bi preživio 3 derbija u 10 danaBelminM23 je napisao/la:Je l nam sada jasno zašto smo priželjkivali Željezničar?
SARAJEVO
Kad ce se znati gdje igramo prvu tekmu sa Sirokim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad bude izvlacenje, polakohrn je napisao/la:Kad ce se znati gdje igramo prvu tekmu sa Sirokim
Kako rizicna utakmica , bolje bi bilo da se igra prva u SirokomMortemHz je napisao/la:Kad bude izvlacenje, polakohrn je napisao/la:Kad ce se znati gdje igramo prvu tekmu sa Sirokim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja bi volio, ko ce to docekati sadhrn je napisao/la:Kako rizicna utakmica , bolje bi bilo da se igra prva u SirokomMortemHz je napisao/la:Kad bude izvlacenje, polakohrn je napisao/la:Kad ce se znati gdje igramo prvu tekmu sa Sirokim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.