Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: Chat
Koja je šifra za Hax? ss.ba soba
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Donnie Darko
- Kontakt:
jel postoji ovdje tema gdje forumasi stavljaju svoje slike? cini mi se da je bilo nesto takvo, al ne mogu pronac.
Koji je pasword za hax ? da i ja malo udjem xD
Nemam pojma al eto...
Nemam pojma al eto...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
-
- Kontakt:
Pozdrav narode iz Londona
Pozdrav i tebi iz Spejs satla.GolgeterBeograd je napisao/la:Pozdrav narode iz Londona

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Pa šta ima u prestonici Britanije?
Narode jeste li čuli ovu vijest vezanu za mogućnost razarajućeg zemljotresa u Zagrebu?
Narode jeste li čuli ovu vijest vezanu za mogućnost razarajućeg zemljotresa u Zagrebu?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
-
- Kontakt:
Dočekalo me je veoma toplo vrijeme, što je za London u ovo doba godine nevjerovatno. Inače otišao sam da pogledam utakmice svoga Arsenala protiv Wolvesa i Barsemelanholicar je napisao/la:Pa šta ima u prestonici Britanije?
..pozdrav ljudi 

-
- Kontakt:
Golgeter i šta je bilo kad si se probudio?
-
- Kontakt:
Ja ozbiljan a vi ovakomelanholicar je napisao/la:Golgeter i šta je bilo kad si se probudio?
koliko kosta karta??GolgeterBeograd je napisao/la:Ja ozbiljan a vi ovakomelanholicar je napisao/la:Golgeter i šta je bilo kad si se probudio?

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
...a gdje si ti to cuo...melanholicar je napisao/la:Pa šta ima u prestonici Britanije?

..gdje si ovo za zemljotres citao ?!melanholicar je napisao/la:Pa šta ima u prestonici Britanije?

-
- Kontakt:
Evo maloprije sam slušao ovo na jednom našem kanalu u dnevniku,jednostavno prijeti im prava katastrofa,nažalost,jer jbg ono što ne želim sebi ne želim nikome,navodno biće oko 6 rihtera,uništiće po nekim procjenama oko 50 000 stambenih objekata u samom gradu! Ovo nije shala ili zajebancija,ozbiljan sam i meni pomalo djeluje čudno,ali eto ljudi koji se bave ovim stvarima su već poslali upozorenja i pravilnik za zagrepčane...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ja bio otvorio ali su ukinuli zbog sigurnosti članova....Donnie Darko je napisao/la:jel postoji ovdje tema gdje forumasi stavljaju svoje slike? cini mi se da je bilo nesto takvo, al ne mogu pronac.

Prebacite na BHT, bice prilog o jednom ... znam ga
Inace smetljar, zovu ga Ipiz, zena ga otjerala da zivi na tavanu, a uvijek pijan
Stvarno mi ga zao, svi ga podjebaju, a dusa mu se pobit
Iz Kreseva.

Zadnja izmjena: Portillo, dana/u 11 feb 2011, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:melanholicar je napisao/la:Melohonicar i šta je bilo kad si se probudio?![]()
Neozbiljan si ja ti pričam o vijesti koju je izustila novinarka prije 78 minuta na jednom bosanskohercegovačkom kanalu koji je vrlo gledan u BIH.
-
- Kontakt:
Evo za sve nevjerne tome,koji su posumnjali u informaciju koju sam maloprije spomenuo.
ZAGREB - Pavle Kalinić, šef zagrebačke Kancelarije za upravljanje hitnim situacijama, upozorava da bi u slučaju razornog zemljotresa u ovom gradu poginilo oko 3 000 građana te da bi bilo oko 15 000 povrijeđenih.Na pres konfereniciji on je naglasio da Hrvatsku može zadesiti potres jačine 7,5 stepeni po Rihteru, dok bi u Zagrebu jačina mogla biti...
... 6,3 stepena. Kalinić je naveo da bi u slučaju takvog zemljotresa četvrtina grada bila sravnjena sa zemljom.
Na pitanje kako je to izračunao, Kalinić je odgovorio da je to realna procjena zbog trusnog zemljišta na kom se Zagreb nalazi.
On je istakao da su u toku pregovori o lokacijama za masovne grobnice, ako se dogodi takva kataklizma. Takva lokacija bi, najvjerojatnije, bila u blizini Mirogoja, Miroševca i Markova polja.
Željko Basta, šef Službe za organizaciju i planiranje iz kancelarije za krizna stanja, dodao je kako su u slučaju potresa najugroženiji objekti građeni prije 1920, ali i oni novijeg datuma koji su sagrađeni nepropisno.
ZAGREB - Pavle Kalinić, šef zagrebačke Kancelarije za upravljanje hitnim situacijama, upozorava da bi u slučaju razornog zemljotresa u ovom gradu poginilo oko 3 000 građana te da bi bilo oko 15 000 povrijeđenih.Na pres konfereniciji on je naglasio da Hrvatsku može zadesiti potres jačine 7,5 stepeni po Rihteru, dok bi u Zagrebu jačina mogla biti...
... 6,3 stepena. Kalinić je naveo da bi u slučaju takvog zemljotresa četvrtina grada bila sravnjena sa zemljom.
Na pitanje kako je to izračunao, Kalinić je odgovorio da je to realna procjena zbog trusnog zemljišta na kom se Zagreb nalazi.
On je istakao da su u toku pregovori o lokacijama za masovne grobnice, ako se dogodi takva kataklizma. Takva lokacija bi, najvjerojatnije, bila u blizini Mirogoja, Miroševca i Markova polja.
Željko Basta, šef Službe za organizaciju i planiranje iz kancelarije za krizna stanja, dodao je kako su u slučaju potresa najugroženiji objekti građeni prije 1920, ali i oni novijeg datuma koji su sagrađeni nepropisno.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Analitičar otvorio na haxu sobu:
ss.ba
crnka
ss.ba
crnka
Trenutno korisnika/ca: lol89, Quartararo i 6 gostiju.