Sry Aco, iznervirao me lik sa nacionalistickim dijelom komentara...aleksandar_veliki je napisao/la:Momci ta diskusija nije za ovog foruma...
Sent from my K00G using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sry Aco, iznervirao me lik sa nacionalistickim dijelom komentara...aleksandar_veliki je napisao/la:Momci ta diskusija nije za ovog foruma...
Svaka ti dalaKrvotok je napisao/la:Mogu nas usporiti ali ne i zaustaviti. Igračima ništa ne može da se prigovori, obezbjeđenje sa policijom u Zenici dopušta i učestvuje u linču. Dobro bi bilo da Željezničar angažuje pravnog konsultanta/savjetnika koji će ove nebulozne optužbe argumentovano sahraniti na eventualnog ročištu, a Zenicu treba proglasiti neuslovnom za održavanje Premierligaških utakmica. Šteta što su Manijaci ostali na tribini za vrijeme nereda, teret koji je bio na igračima u zaštiti sebe i šefa struke, bi preuzeli navijači i time bi klub izbjegao ove neprijatnosti.
ckizenidostiko je napisao/la:prije nego sto je igrac zelje bio pogodjen stolicom, bakljom i pljunut, sam je pljunuo momka koji radi na odrzavanju stadiona i koji je tad mogao i morao biti na terenu da sanira travnjak, skine mreze s golova itd. Takodjer postoji 1000 snimaka ove situacije. Alba Zenica sprema tuzbu protiv Zeljeznicara, osiguravajuca kuca Condor sprema tuzbu protiv Jovana Blagojevica i Zeljeznicara, te takodjer privatne tuzbe protiv Sklosarskog i cetnika iz Beograda pa ce sud odrediti ko je kriv. Vrlo je moguće da Blagojevic dobije krivicnu prijavu zbog napada na sluzbeno lice. Dosta je bilo vas "carsijanera" sad cete da ga popusite momacki
Vjerovatno hoce da ispostuju Radinovica zbog Borca pa da to objave pred sami kraj sezone, po meni igracki kadar uopste nije problem, veci je problem strucni stab i pojacavanje istog, sve je na Edisu i Karicu to je najveci problem, i to ova dva kola a kasnije pod uslovom da Edis ostane prvi trener.Omar500 je napisao/la:Husic i Pozder su potpisali za Zeljeznicar, ako se ne varam, ali sta je s Radinovicem, bilo je nekih prica po medijima da ce nakon isteka ugovora s Borcem preci kod nas, ima li tu istine ili?
Ti si stvarno retard kad.te takve.stvari raduju...j...te.cetnici vise dosta sckizenidostiko je napisao/la:prije nego sto je igrac zelje bio pogodjen stolicom, bakljom i pljunut, sam je pljunuo momka koji radi na odrzavanju stadiona i koji je tad mogao i morao biti na terenu da sanira travnjak, skine mreze s golova itd. Takodjer postoji 1000 snimaka ove situacije. Alba Zenica sprema tuzbu protiv Zeljeznicara, osiguravajuca kuca Condor sprema tuzbu protiv Jovana Blagojevica i Zeljeznicara, te takodjer privatne tuzbe protiv Sklosarskog i cetnika iz Beograda pa ce sud odrediti ko je kriv. Vrlo je moguće da Blagojevic dobije krivicnu prijavu zbog napada na sluzbeno lice. Dosta je bilo vas "carsijanera" sad cete da ga popusite momacki
Kakva je priča oko Slavena Muse, dobro poznajem stanje u klubu, ali nisam čuo ništa oko njega?LockScroll je napisao/la:Ako je istina ovo za Slavena Musu sto se prica, volio bih da nije istina ...
Neko je prosuo priču da nam je on novi trener, supljakBlueboy1 je napisao/la:Kakva je priča oko Slavena Muse, dobro poznajem stanje u klubu, ali nisam čuo ništa oko njega?LockScroll je napisao/la:Ako je istina ovo za Slavena Musu sto se prica, volio bih da nije istina ...
I ja mislim da je šupljak, iako je on dobar trener, njegove ekipe igraju u pravilu najljepše, ali uvijek ostaju kratki s bodovima u borbi za trofejekyrgios je napisao/la:Neko je prosuo priču da nam je on novi trener, supljakBlueboy1 je napisao/la:Kakva je priča oko Slavena Muse, dobro poznajem stanje u klubu, ali nisam čuo ništa oko njega?LockScroll je napisao/la:Ako je istina ovo za Slavena Musu sto se prica, volio bih da nije istina ...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hrasno15, Kockoglavi, NekoSaDaleka, perodeformero, samoFKS i 47 gostiju.