FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Radovac, Herić i Said hoće da idu...a mi ganjamo, nećete vjerovat lijevo krilo da dovedemo za sljedeću sezonu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Žrijebanje domaćina prve utakmice finala Kup-a Bosne i Hercegovine za takmičarsku godinu 2016/2017. biće održano sutra (28.4.2017.) u 12.00 sati u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu. U završnicu takmičenja plasirali su se FK Sarajevo i NK Široki Brijeg. Prvi finalni meč na programu je 10. maja, a revanš sedam dana poslije. Sigurno je da se očekuju dvije veoma kvalitetne utakmice, s obzirom da oba tima žele trofej, što sigurno može radovati njihove navijače.
Ako je kome dosadno nek ukljuci AS1 da vidi kako momci od 16/17 g izvode korner ili kako se ubacuje sa krila
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Srb-Ukr?Bordomen je napisao/la:Ako je kome dosadno nek ukljuci AS1 da vidi kako momci od 16/17 g izvode korner ili kako se ubacuje sa krila
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
jestemarconato je napisao/la:Srb-Ukr?Bordomen je napisao/la:Ako je kome dosadno nek ukljuci AS1 da vidi kako momci od 16/17 g izvode korner ili kako se ubacuje sa krila
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
4:2 za Sarajevo ukupan rezultat
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ma nek bude 1-0 za nas, bitno je uzeti trofej...
Historija se na Koševu piše!!!
Historija se na Koševu piše!!!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ako je kome dosadno i jednobojno u životu, nek počne navijat za FKS.Bordomen je napisao/la:Ako je kome dosadno nek ukljuci AS1 da vidi kako momci od 16/17 g izvode korner ili kako se ubacuje sa krila
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
Historicar
- Kontakt:
Čudi me da ovo nisu sačekali da objave dan poslije našeg narednog lošeg rezultata.sarajevo46 je napisao/la:Plan do kraja 2017. godine
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/tr ... orija/3807
Pozdrav od raje iz Banovica,ja svoju turu cumura istovario pa me evo nazad 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sta si to uradio, momcinomiky_hz je napisao/la:Pozdrav od raje iz Banovica,ja svoju turu cumura istovario pa me evo nazad
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko si to zaglavio brate, dobro dosao nazad.miky_hz je napisao/la:Pozdrav od raje iz Banovica,ja svoju turu cumura istovario pa me evo nazad
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pozelio srecu komsijama pred derbiMokes je napisao/la:Sta si to uradio, momcinomiky_hz je napisao/la:Pozdrav od raje iz Banovica,ja svoju turu cumura istovario pa me evo nazad
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da li je sreo brata @High tamo? Onaj šta je istovario uglja ove sezone, razvio se ko idol mu!MortemHz je napisao/la:Koliko si to zaglavio brate, dobro dosao nazad.miky_hz je napisao/la:Pozdrav od raje iz Banovica,ja svoju turu cumura istovario pa me evo nazad
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa eto kaznili me ko savez Grbica,par kola nisam bio delegiran,tamo od derbija.MortemHz je napisao/la:Koliko si to zaglavio brate, dobro dosao nazad.miky_hz je napisao/la:Pozdrav od raje iz Banovica,ja svoju turu cumura istovario pa me evo nazad
Nema veze igraj Sarajv'o!
joker90 je napisao/la:Da li je sreo brata @High tamo? Onaj šta je istovario uglja ove sezone, razvio se ko idol mu!MortemHz je napisao/la:Koliko si to zaglavio brate, dobro dosao nazad.miky_hz je napisao/la:Pozdrav od raje iz Banovica,ja svoju turu cumura istovario pa me evo nazad![]()
Sreo sam ga,al moram te razocarat,vise se u lopatu pretvorio nego u "idola".
Pozdrav momcino.miky_hz je napisao/la:Pozdrav od raje iz Banovica,ja svoju turu cumura istovario pa me evo nazad
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
http://sportsport.ba/bh_fudbal/grbic-i- ... one/234767
Bas "cudno" da se suspenduju sudije koje sude utakmice FK Saveznicara .... koji vec put ove sezone ? .... gade mi se iz dana u dan sve vise ...

Bas "cudno" da se suspenduju sudije koje sude utakmice FK Saveznicara .... koji vec put ove sezone ? .... gade mi se iz dana u dan sve vise ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ma trebao se suspendovati i protiv nas, al , ko sto kaze, strucnjak iz oblasti suđenja Boro (kako mu prezime, zaboravih) nije bio penal, jer je sudija bio blizi situaciji i dobro je procijenio. Kako god da se ne vraćamo tom meču al #samokazem
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cattivi87, gh0stHZ, nedimmmm1337, PingoFTW i 49 gostiju.