Znaci:
Sloboda,
Siroki,
Zrinjski,
Siroki,
Zeljeznicar..
na muci se poznaju junaaci..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Puno bi bolje bilo ne primit gol nikako a sta se uradi u napadu uradibordobijeli je napisao/la:Ma treba dobit prvu tekmu bilo kojim rezultatom , ne treba nesto stvarati sebi pritisak da moramo dobit 2-0 ili 4-1 treba odigrati dobru tekmu i pobjediti. Revans ce odluciti onda je pritisak na njima tako da mislim da i u sirokom mozemo zabiti neki gol . protiv slobode odmarati ovi sto su dosad stalno igrali malo omladince gurnuti .
Da al tesko je igrati na nulu kod kuce u finalu kupa . zato kazem bitno je dobiti a u sirokom onda malo zatvorenije na kontre sto nasoj ekipi odgovara , puno teze igramo kad moramo stvarati igru .hrn je napisao/la:Puno bi bolje bilo ne primit gol nikako a sta se uradi u napadu uradibordobijeli je napisao/la:Ma treba dobit prvu tekmu bilo kojim rezultatom , ne treba nesto stvarati sebi pritisak da moramo dobit 2-0 ili 4-1 treba odigrati dobru tekmu i pobjediti. Revans ce odluciti onda je pritisak na njima tako da mislim da i u sirokom mozemo zabiti neki gol . protiv slobode odmarati ovi sto su dosad stalno igrali malo omladince gurnuti .
E munafiće jedanmuhamedhulk je napisao/la:odmoriti protiv slobode djelimicno igrace, ali protiv laznih sve
+1ThrillerHz je napisao/la:Nesto imam osjecaj da koliko god mi njima na Kosevu damo, oni ce nama dole nekako dat gol vise... nadam se da me osjecaj vara
Nista dole necemo napravit, ofsajdi i kartoni samo....BelminM23 je napisao/la:Bolje prva kući, da možemo dole nadoknaditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.