Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
A zasto Drasko Knezevic nije u kombinacijama, jel nema pasos ili sta?
-
- Kontakt:
Volvic je napisao/la:Jaran iz TZ je isto bubno u proljece kad ja nju sada vidim da se poziva sa refkomsLucajni je napisao/la:Samo da bolest kakvu ne dobije Refko ... Ovo je mrtva ravaku![]()
![]()
Al´nebitno, neka je ona ziva i zdrava. Refko je ad acta. Let´s move on.
Pretpostavljam da se taj jaran hvali ono baš, a da si ti gledao dok je jaran iz TZ bubao....
BOŠNJO BOG, izgubili od Švedske, a on se hvali kako je njegov jaran iz TZ bubao jednu običnu sponzorušu i to u proljeće...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
bombaysaphire je napisao/la:Volvic je napisao/la:Jaran iz TZ je isto bubno u proljece kad ja nju sada vidim da se poziva sa refkomsLucajni je napisao/la:Samo da bolest kakvu ne dobije Refko ... Ovo je mrtva ravaku![]()
![]()
Al´nebitno, neka je ona ziva i zdrava. Refko je ad acta. Let´s move on.
Pretpostavljam da se taj jaran hvali ono baš, a da si ti gledao dok je jaran iz TZ bubao....
BOŠNJO BOG, izgubili od Švedske, a on se hvali kako je njegov jaran iz TZ bubao jednu običnu sponzorušu i to u proljeće...

Hahahahahaa ma daj, sta se imam stim glupostima hvalit

To je bila samo "by the way" cinjenica niti je ona od vitalnog interesa za intenzivnu raspravu.
Inace smiri ti tvoje "bosnjo komplexe", to ne pali i vise govori o tebi nego sto mislis.

Da li ce ova fuksa izvještavati o ovom incidentu ? 

- akisarajevo92
- Kontakt:
- rob do bagro
- Kontakt:
A skim je Amina zavrsila ?

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Neka neko gleda dnevnik da vidimo hoce li ona biti i hoce li uopste spomenuti delozaciju alexa 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_kosarka/musa-na ... oci/248111
Evo zbog ovoga nešto mi čeif da se nayabem mlađeg ženskog roda svima onima koji su po ovom forumu pljuvali malog i veličali onog Janeza.
Usput naravno i ovoj "našoj čokoladi"...Dok je on karindžao ovaj na infuziji bio...
U svakom slučaju, neka propadnu kvalifikacije al napokon imamo trenera koji zna presjeći, a što se tiče malog Muse hvala ti care...Nema veze, biće bolje sljedeće godine ili za dvije...
Jednom si mi već u životu donio beskrajnu noć ponosa i suze na lice, donijet ćeš ti opet. Može Dončić postati najveći na svijetu (ja mu želim od srca da uspije), al ovaj naš mali je već jednom učinio ono što je san svakog sportiste a to je da donese radost svojim navijačima, tj. svojim sunarodnjacima...Biće to opet akobogda
Evo zbog ovoga nešto mi čeif da se nayabem mlađeg ženskog roda svima onima koji su po ovom forumu pljuvali malog i veličali onog Janeza.
Usput naravno i ovoj "našoj čokoladi"...Dok je on karindžao ovaj na infuziji bio...
U svakom slučaju, neka propadnu kvalifikacije al napokon imamo trenera koji zna presjeći, a što se tiče malog Muse hvala ti care...Nema veze, biće bolje sljedeće godine ili za dvije...
Jednom si mi već u životu donio beskrajnu noć ponosa i suze na lice, donijet ćeš ti opet. Može Dončić postati najveći na svijetu (ja mu želim od srca da uspije), al ovaj naš mali je već jednom učinio ono što je san svakog sportiste a to je da donese radost svojim navijačima, tj. svojim sunarodnjacima...Biće to opet akobogda
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako smo mi dva vrhunska stručnjaka lagano potrošili, ovog drugog još uvijek 100% nismo ali tu smo negdje.
Sinoć vrlo loše, ono što sam uspio vidjeti zbog vrlo loše wifi konekcije, nismo znali šta hoćemo, ljudi nas pročitali skroz. Ali očekivane oscilacije jer ovo su sve djeca. Definitivno ima potencijala i talenta u ovoj ekipi ali treba vremena da ova ekipa sazrije. Vjerujem u prolaz u kvalifikacije.
Sinoć vrlo loše, ono što sam uspio vidjeti zbog vrlo loše wifi konekcije, nismo znali šta hoćemo, ljudi nas pročitali skroz. Ali očekivane oscilacije jer ovo su sve djeca. Definitivno ima potencijala i talenta u ovoj ekipi ali treba vremena da ova ekipa sazrije. Vjerujem u prolaz u kvalifikacije.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
I kaze plati pretplatu nemaju novinari plate.. mamu joj je em
BenjooJutub je napisao/la:Muka mi je od pojedinih komentara. Dok smo bili u full sastavu i dok su pojedini igrači bili puni kurcobolje, govorili smo da nam ne trebaju tekvi, daj djecu koja će se boriti pa makar sve i gubili.
Djeca su tu, bore se, ginu, pojedini nemaju kvalitet, većina nema iskustvo, nisu sve izgubili i onda opet se pojedinci nađu da nešto kritikuju i pametuju.
Odgovorno tvrdim da smo mi, Bosanci/Bošnjaci i Hercegovci, najpoganiji narod u ovom dijelu Evrope, ako ne i šire. Zato nam se ništa i ne da.

Ovoj djeci treba pružiti podršku, ja sam halalio još davno da mi nećemo ići dalje, iako vjerujem da hoćemo i po kvaliteti bi trebali, ali i ako ne odemo, ništa onda, bilo je i gorih i sramotnijih poraza i to u vaktu dok su u reprezentaciji igrale kojekakve zvijezde, pred ovom djecom je budućnost kako reprezentativna tako i profesionalna.
Što se Refke tiče, nema ga se šta optuživat, zasro je, Dule je uradio dobru stvar, i to je to.
Glupo je što se na ovakav način oprašta od tima al dobro.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Albijanić > Lončar, Sejfić
-
- Kontakt:
Bio sam na utakmici,ljudi nas procitali i sve jasno ko dan ali kosarkaski savez je dno mozda nikad gori.
Jucer red za karte 300 metara jer jedan covjek prodaje karte mnogo ljudi je i odustalo od utakmice i pitase onog sto prodaje pa zasto samo jedan kaze nismo ovo ocekivali????
Sinoc gledam zagrijavanje i bas pratio Vrabca i mozda od 15 suteva za 3 pogodi frajer 10 najmanje,kontam nabrijan je ici ce ga,poce tekma nista i to bas ne kontam...
Jucer red za karte 300 metara jer jedan covjek prodaje karte mnogo ljudi je i odustalo od utakmice i pitase onog sto prodaje pa zasto samo jedan kaze nismo ovo ocekivali????
Sinoc gledam zagrijavanje i bas pratio Vrabca i mozda od 15 suteva za 3 pogodi frajer 10 najmanje,kontam nabrijan je ici ce ga,poce tekma nista i to bas ne kontam...
kinder_jaje je napisao/la:Bio sam na utakmici,ljudi nas procitali i sve jasno ko dan ali kosarkaski savez je dno mozda nikad gori.
Tako i prije u Trier-u pricali. Na treningu unisti sve, u tekmi pola pokaze.

Moze li i jedno reprezentativo okupljanje a da se ne desi neki "incident" poput ovog?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Potpisujem svaku rijec napisanu. Musa je vec ucinio sto niti jedan nas igrac do sada nije, a to je da nas je obradovao pa koja god je repka u pitanju. Ja mislim da sm se tada svi radovali kao da je i A repka. Vidi se da jucer nio bio na nivou, nija napadao obruc kao inace, a uz to je i bio dobro cuvan. Ali sa maskm i temperaturom, plus odbranom i mnogo veci bi tesko uspijeli. Zato Musa glavu gore, jedva cekam da dodjes u NBA da pratimo abd.ljubiteljsporta je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/musa-na ... oci/248111
Anfernee "Penny" Hardaway #1
**** ga. Bitno je da Dule to, odmah se reagovalo i mirna bosna.Vucevich je napisao/la:Moze li i jedno reprezentativo okupljanje a da se ne desi neki "incident" poput ovog?
Protiv Slovacke Musi minute limitirat da bude totalno spreman za Subotu. Dijete vec sedmicu muci se sa temperaturom.
Gegic, Atic, Vrabac,Lazic,Tomic.

Ibričićizirao se Alex Renfroe.Vucevich je napisao/la:Moze li i jedno reprezentativo okupljanje a da se ne desi neki "incident" poput ovog?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kostat ce pasosa Refkuakisarajevo92 je napisao/la:

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.