Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Trequartista
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Trequartista » 04 nov 2013, 13:06

A to što je 1996. godine Milan bio prvak Italije, a Juventus Evrope svakako nije apsurd.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 nov 2013, 13:14

Trequartista je napisao/la:A to što je 1996. godine Milan bio prvak Italije, a Juventus Evrope svakako nije apsurd.
Čini mi se da te godine Milan nije ni igrao Ligu Šampiona, za razliku od Juventusa koji je ako je osvajao titule u kontinuitetu od 2003-2007 igrao LŠ a Milan je osvajao.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 04 nov 2013, 13:20

Eh zašto je to bilo tako obrati se UEFA-i zbog drugačijeg formata takmičenja.

Nije ni igrao Juve 2007. Ligu šampiona, ako ćemo tako. :lol:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 nov 2013, 13:26

Pa teško je bilo osvojiti prvenstvo i LP, pogotovo u zlatno doba Serije A, mnogi zaobilaze i tu činjenicu. Jer je bilo mnogo jakih ekipa, pa se trošilo na sve strane. Treba sve uzeti u obzir.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 04 nov 2013, 13:27

Dovoljno je pogledati samo imena igraca koji su nastupali u to vrijeme u Seriji A i sve ce vam biti jasno...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 04 nov 2013, 13:29

Pa da je ostao format Lige šampiona iz 90-ih Milan bi isto takmičenje u proteklom desetljeću igrao samo jedanput, treba i to uzeti u obzir. :mrgreen:

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 nov 2013, 14:07

Samo se zna ono što je bilo.
Ono šta će biti za dan, sedmicu, mjesec ili godinu to niko ne zna osim Boga Svemogućeg.
I također ta priča "šta bi bilo da je ovo ovako ili onako" to također niko ne zna niti može znati.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 nov 2013, 14:57

Evil Genius II je napisao/la:
JTS je napisao/la:@ Genije brate, šta kažeš na ovo? halališ li mu? :mrgreen:

slika
jednodimenzionalan igrac koga se roma rijesila zbog sebicnosti i nesposobnosti odgovaranja na takticke zamisli bilo kojeg trenera. da valja igrao bi kod nas, s obzirom da je losa kopija robbena igra tu gdje igra i neka slavi ove trenutke jer nema sta drugo. ja mu halalim :D
sebičan jeste, al' jako dobar igrač :D mislim, ne znam kako bi se uklopio u sistem Rudija Garcije, al' prije njegovog dolaska je sigurno imao mjesta s obzirom kakvi su vam igrali
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 04 nov 2013, 15:00

JTS je napisao/la: sebičan jeste, al' jako dobar igrač :D mislim, ne znam kako bi se uklopio u sistem Rudija Garcije, al' prije njegovog dolaska je sigurno imao mjesta s obzirom kakvi su vam igrali
prije njegovog dolaska i ti i ja bi imali mjesta s obzirom kakvi su sve igrali :mrgreen:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 nov 2013, 15:07

Evil Genius II je napisao/la:
JTS je napisao/la: sebičan jeste, al' jako dobar igrač :D mislim, ne znam kako bi se uklopio u sistem Rudija Garcije, al' prije njegovog dolaska je sigurno imao mjesta s obzirom kakvi su vam igrali
prije njegovog dolaska i ti i ja bi imali mjesta s obzirom kakvi su sve igrali :mrgreen:
ja bih volio zaigrati sa Pirisom :mrgreen: :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 04 nov 2013, 17:21

Milan>Juventus po mom misljenju,evo 10. su a prosli grupu u lp,a Juve je vec osvojio skudeto i ove god,pa ih muci Kopenhagen,Galata i tesko da ce grupu proci.
embrace the chaos

adointer
Kontakt:

Re: R: Serie A

Post Postao/la adointer » 04 nov 2013, 17:41

Denno je napisao/la:Milan>Juventus po mom misljenju,evo 10. su a prosli grupu u lp,a Juve je vec osvojio skudeto i ove god,pa ih muci Kopenhagen,Galata i tesko da ce grupu proci.
dje su ba osvojili,ovo Napoli osvaja,,kod vas il je Juve il Milan,nema tu trece ekipe,,da neko sesti cita sta pisete rekao bi Milan je bod iza Juveta jbt,,sad Juve i Napoli nek odigraju nerijeseno i Roma dobije eto nas na isto opet,,da ne govorim da Juve izgubi a Roma dobije,,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 nov 2013, 17:49

[youtube][/youtube]

odlicno navijanje
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 nov 2013, 17:50

Iz Napulja su najavili nova pojačanja tokom Januara, tako da ako se to i ostvari onda definitivno mogu biti u utrci do samog kraja. Dok Roma igra jako dobro i ima kvalitet, te onu prednost ne nastupanja u Evropi. Tako da biće gusto između Juventusa, Napolia i Rome.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 nov 2013, 18:35

ne navijam,nego mi nekako realno,,meni nije jasno zasto vi mislite da Juve ima jacu ekipu od njihove?ja bih volio da Inter osvoji al vidi se da ljudi imaju bolju ekipu i od Rome i od Juventusa,,vi ste govorili da cete bjezat cak 10ak bodova do januara a vas sudije izvukose da ne kasnite vec 10 bodova za Romom i to u novembru,,ako je neko bolji priznajte,sta ima veze ako navijate za drugi tim,,jbt vama bilo realno i tvrdit da ste bolji od Reala pa dobiste po piccki,,i sto je najbolje vi opet ubijedjeni da cete ih dobit,,pa kako jbm? :O na osnovu cega?znaci ne mozete Copenhagen a mozete Real,,logika m00da,,ja nikad nisam procitao da ste kad napisali nesto tipa ljudi su bolji,ako izvucemo bod dobro je il sta znam,,vi sve neka velesila,,vi kao uvijek parirate Bayernu,Barcelloni,Realu,,a nikad nista,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 04 nov 2013, 18:49

L'Avvocato je napisao/la:[youtube][/youtube]

odlicno navijanje
ti si prikriveni Romanista :D
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 04 nov 2013, 19:00

adointer je napisao/la:ne navijam,nego mi nekako realno,,meni nije jasno zasto vi mislite da Juve ima jacu ekipu od njihove?ja bih volio da Inter osvoji al vidi se da ljudi imaju bolju ekipu i od Rome i od Juventusa,,vi ste govorili da cete bjezat cak 10ak bodova do januara a vas sudije izvukose da ne kasnite vec 10 bodova za Romom i to u novembru,,ako je neko bolji priznajte,sta ima veze ako navijate za drugi tim,,jbt vama bilo realno i tvrdit da ste bolji od Reala pa dobiste po piccki,,i sto je najbolje vi opet ubijedjeni da cete ih dobit,,pa kako jbm? :O na osnovu cega?znaci ne mozete Copenhagen a mozete Real,,logika m00da,,ja nikad nisam procitao da ste kad napisali nesto tipa ljudi su bolji,ako izvucemo bod dobro je il sta znam,,vi sve neka velesila,,vi kao uvijek parirate Bayernu,Barcelloni,Realu,,a nikad nista,,
preslikana prica od prosle godine, kada su svi pisali hocemo li uopste i u Europa Ligu, pa onda puce Chelsea, Nordsjaeland debakl i nekim cudom puce i Sahtar u Donjecku.. :roll:

al recimo i da bude tako kako se ti nadas, Juventus se barem bori za Scudetto dok je za klubove iz Milana jedina sansa da dignu kakav trofej ako osvoje veliku i uvazenu Coppa Italiu :lol:

Juventini djaba se svadjate, normalno da je draze i ovim interistima a i milanistima da Scudetto uzme Roma nego li Juventus.. Romin jedan Scudetto nista ne znaci, a 32. Juventusov ce vec biti ubijanje u pojam.. da je druga situacija, isto bih razmisljao i pricao, kao najveca tifoza bih navijao za Napoli da uzme titulu, nego li klubovi iz Milana.. i sve je to normalno, al ne shvatam kako neki indijanac moze omalovazavati velicinu Juventusa, to mi nikad nece biti jasno..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 nov 2013, 19:02

ElLoco7 je napisao/la: ti si prikriveni Romanista :D
Ovo je drugi put da me neko naziva prikrivenim navijacem nekog drugog kluba :D

Da postavim navijanje napolitanaca sa finala kupa protiv Juventusa(jedno od boljih u zadnjih 5 godina), vjerovatno bi rekli i da sam prikriveni napolitanac :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 04 nov 2013, 19:09

malo sale nije na odmet 8-)

cudno mi da ima tako normalnih juventusovaca :D
*La Roma non si tifa, si AMA!*

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 nov 2013, 19:11

Italia je napisao/la: al recimo i da bude tako kako se ti nadas, Juventus se barem bori za Scudetto dok je za klubove iz Milana jedina sansa da dignu kakav trofej ako osvoje veliku i uvazenu Coppa Italiu :lol:
Coppa Italia je najvaznije takmicenje u italijanskom fudbalu. Zaludjenici tripletom i 1 Lazial objasnili zasto...
da je druga situacija, isto bih razmisljao i pricao, kao najveca tifoza bih navijao za Napoli da uzme titulu,

Za koliko to Serie A timova navijas @duffy: Juventus, Fiorentina, Napoli... :?: :roll: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.