Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DAVID VILLA
- Kontakt:
- majestic24
- Kontakt:
Re: Chat
Imam neki mali programcic od 200-300 kb. Kako da ga uploudujem negdje na net,pa da neko drugi to moze skinuti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Megamon
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Imam neki mali programcic od 200-300 kb. Kako da ga uploudujem negdje na net,pa da neko drugi to moze skinuti
http://www.megaupload.com/
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
unica protiv tebe se ne moze igrati,cujem najbolji si u tome ti i edin...sada ce reds i Samo FKS da vam dodju i da vas pojeduUnica_Liverpool_ je napisao/la:Analitičar otvorio na haxu sobu:
ss.ba
crnka
Trenirali su danas ceo dan
alfarouqaminu je napisao/la:unica protiv tebe se ne moze igrati,cujem najbolji si u tome ti i edin...sada ce reds i Samo FKS da vam dodju i da vas pojeduUnica_Liverpool_ je napisao/la:Analitičar otvorio na haxu sobu:
ss.ba
crnka![]()
Trenirali su danas ceo dan
Teško kad nismo odigrali ni 3 meča,nema @Samo FKS-a da igramo koju.
EDIT:@Unica hajde jednu ?
Zadnja izmjena: reds, dana/u 11 feb 2011, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
- alfarouqaminu
- Kontakt:
reds je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:unica protiv tebe se ne moze igrati,cujem najbolji si u tome ti i edin...sada ce reds i Samo FKS da vam dodju i da vas pojeduUnica_Liverpool_ je napisao/la:Analitičar otvorio na haxu sobu:
ss.ba
crnka![]()
Trenirali su danas ceo dan![]()
Teško kad nismo odigrali ni 3 meča,nema @Samo FKS-a da igramo koju.![]()
EDIT:@Unica hajde jednu ?
haha priznaj da si trenirao ceo dan, to je kao fora da unica i edin ucu lagano u mec
Igral ko haxa 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
haj da treniramo m ,roms pasvord 1111LBJ MVP je napisao/la:Igral ko haxa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:haj da treniramo m ,roms pasvord 1111LBJ MVP je napisao/la:Igral ko haxa
legendo ja ne mogu veceras,izvini,ali dosao sam na kratko na forum...pozz
- Sexmachineboy
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Sexmachineboy, dana/u 24 jul 2011, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Dobro jutrko nikomeSexmachineboy je napisao/la:O jbt ne mogu da vjerujem šta mi se sinoć desilo. Vjerovatno jedan od mojih najgorih dana u životu. Stvarno sam se bio naljutio i svašta sam rekao. Čak sam bio rekao starom da mi net isključi, ali sreća došao sam pameti. Vraćam se na forum, znam da je ovo "malo" glupo, ali jbg stvarno sam ono sinoć rekao u ljutnji, tako da je sada malo drukčije.![]()
Još jednom pozz svima, ne mogu ja bez foruma..
Hairlija do subote.
I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D
alfarouqaminu je napisao/la:haha priznaj da si trenirao ceo dan, to je kao fora da unica i edin ucu lagano u mec
Igrao sam skoro 2 sata danas.
FK Pjetlovi
- moustapha
- Kontakt:
Kriza puberteta.Sexmachineboy je napisao/la:O jbt ne mogu da vjerujem šta mi se sinoć desilo. Vjerovatno jedan od mojih najgorih dana u životu. Stvarno sam se bio naljutio i svašta sam rekao. Čak sam bio rekao starom da mi net isključi, ali sreća došao sam pameti. Vraćam se na forum, znam da je ovo "malo" glupo, ali jbg stvarno sam ono sinoć rekao u ljutnji, tako da je sada malo drukčije.![]()
Još jednom pozz svima, ne mogu ja bez foruma..
#divovi
Požejija sam te mawi.
Cmok, voji te tvoja Nejla. 
Cmok, voji te tvoja Nejla. Hairlija do subote.
Maji ne ostavljaj me, ja tebe volim, pa dao si mi super savjete u vezi sa mojim momkom. Ostavila sam ga zbog tebe, jer si mi ti ukazao da je tako najbolje. 

Hairlija do subote.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Sexmachineboy, dana/u 24 jul 2011, 23:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 6 gostiju.