pare, koke, celebrity status, dodjele emmyja, oskara, las vegas ..... to joe montana nije radio. nije ni brett favre usput budi rečeno .....
Moderator/ica: rio_Ferdy88

I ja bi zaboravio igrat fudbal da svaku noć tamburam Oliviiu Munnjestamaji je napisao/la:
pare, koke, celebrity status, dodjele emmyja, oskara, las vegas ..... to joe montana nije radio. nije ni brett favre usput budi rečeno .....

To je poanta svega, u preseasonu je zbog ozljede imao samo 30-ak snapova i onda odradi ovakva dva sigurna i mirna meča, bojao sam se da će forsirati ili bacati interceptione pod pritiskom no zasada niti jedan turnover. Protiv Steelersa će jasno biti teže, više zbog toga što su upravo suspendirali OT Lanea Johnsona na 10 utakmice pa će umjesto njega igrati rookie tako da će biti i bacati pod pritiskom puno više nego u prve dvije utakmice zajedno. Ono što me očaralo kod njega je inteligencija i smirenost, čovjek je protiv Brownsa u prvom driveu u karijeri navukao obranu hard countom na 3rd downu, baš hrabro i bahato. Prepoznaje gotovo svaki blitz i odličan je u pre-snapu, ima slobodu promjeniti akciju i to se za sada pokazalo odličnim. Jedino čime nisam zadovoljan je što prima previše hitova jer pokušava izvući maksimalno iz svake akcije, nadam se da će ga coachevi uputiti da nema potrebe za time.jestamaji je napisao/la:da, wentz nije igrao nešto bog zna kako, još uz to protiv loših protivnika, ali pozitivno je što nije pravio neke početničke greške. elem skroz ok za rookieja. iduće hefte mu je prvi pravi test kad ga pritisnu steelersi
Hoću za otprilike mjesec dana kada Simmons počne igrati, on i Wentz su budućnost franšiza u Phillyu.Clutch je napisao/la:WentzWinters je napisao/la:![]()
Mijenjaj potpis
e jeb.iga, tambura i tomo gisele (gisele>munn kako god okreneš) pa opet nije ništa zaboraviorio_Ferdy88 je napisao/la:I ja bi zaboravio igrat fudbal da svaku noć tamburam Oliviiu Munnjestamaji je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Slabo igra kada mu je trener Ivica Dacic
Samo u Chicagu, može ovakav mediokritet proći. Only in Chicago baby, only in Chicago.kad_kako je napisao/la:Da update Cutlerovu impresivnu statistiku od kako je u Medama, nisam odavno:
Touchdowns: 151 passing i 6 Rushing TDs, haj da mu i to damo kao sadaku.
Interceptions: 106
Fumbles: 62
Suma sumarum: 157 TD, i 168 licno iz njegovih ruku gresaka. Impresivne statistike. First ballot HOF.
Ali najvaznije u svemu tome je da nista nije njegova krivica. Da se razumijemo.Rodman je napisao/la:Samo u Chicagu, može ovakav mediokritet proći. Only in Chicago baby, only in Chicago.kad_kako je napisao/la:Da update Cutlerovu impresivnu statistiku od kako je u Medama, nisam odavno:
Touchdowns: 151 passing i 6 Rushing TDs, haj da mu i to damo kao sadaku.
Interceptions: 106
Fumbles: 62
Suma sumarum: 157 TD, i 168 licno iz njegovih ruku gresaka. Impresivne statistike. First ballot HOF.
Nećeš vidjeti ozbiljne franšize poput Patsa, Steelersa, Packersa, da trpe ovakve statse.
Jedino po zaradijestamaji je napisao/la: gisele>munn
not even close riorio_Ferdy88 je napisao/la:Jedino po zaradijestamaji je napisao/la: gisele>munn
Padas mi u očima, nemoj to bolan raditi.rio_Ferdy88 je napisao/la:Vala meni je Oliva bolja i seksipilnija.
slazem se, ali tema je gisela vs munnkad_kako je napisao/la:Kate Upton, peasants.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.