Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pravo da ti kazem, mene je zacudilo da Halkic ono nije ponistio imajuci u vidu kako se sudi Borcu sve ove godine ili da ga bar VAR pozove da pogleda.KosevoZove je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:01Bas to da su ponistili sve bi bilo med i mlijeko, ovako se trazi neki razlog za plakanje, e nece moci vicine sisice male pomirite se da ste popusili i to je to.
Ili je doslo do nekih promjena u suđenju, sto mi ne znamo.
Hahahahahaha, e ova ti je dobra. Sto jes'... imas smisla za humor kad nisi bijesan.Combattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:02Tako reci fino a ne da nije faulgalia95 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:00Za ovog genocidog papka, 95 iz nicka nije godište, bio sam dijete u ratu i jako se dobro sjećam opsade Sarajeva pod kojom ste me držali 4 godine, majku vam fašističku yebem. Jako dobro se sjećam etničkog čišćenja u Banjaluci, jako dobro se sjećam logora i masovnih grobnica, bijelih traka u Prijedoru i žive lomače u Višegradu, genocida u Srebrenici, sjeme vam se dabogda zatrlo četničko fašističko divljačko i genocidno!!!![]()
-
KosevoZove
- Kontakt:
U posusju ga napali pa valjda malo tobe dosao hahalet3 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:04Pravo da ti kazem, mene je zacudilo da Halkic ono nije ponistio imajuci u vidu kako se sudi Borcu sve ove godine ili da ga bar VAR pozove da pogleda.KosevoZove je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:01Bas to da su ponistili sve bi bilo med i mlijeko, ovako se trazi neki razlog za plakanje, e nece moci vicine sisice male pomirite se da ste popusili i to je to.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kakav yebeni faul jos je trebalo i ono da nam poniste pa da opet napustamo teren i pravi se cirkus od lige
Moji banjalucani sve sto sam(smo)vam pisali ispalo je tacno,doci ce vas Vico glave da cete se deceniju oporavljati ali otom potom.
Solidna utakmica,Sarajevo trebalo puno ranije rijesiti drugim golom da se ne strahuje do kraja.Zasluzena pobjeda iako se stice doajm da su obje ekipe dosta nespremne,za nas razumijem obzirom da je dosta igraca tek izaslo iz povrede.
Sudjenje na dobrom nivou i naravno poraz Borca odma.Da ste se pobrinuli oko igre koliko oko sudjenja ove sezone bili bi ubjedljivo prvi jer imate dobru ekipu kojoj ocigledno fali neko osvjezenje.
Mostarci nema na cemu.Ne trazimo puno zauzvrat samo da se dobro istresete sutra na komsinici i halalolsun
Moji banjalucani sve sto sam(smo)vam pisali ispalo je tacno,doci ce vas Vico glave da cete se deceniju oporavljati ali otom potom.
Solidna utakmica,Sarajevo trebalo puno ranije rijesiti drugim golom da se ne strahuje do kraja.Zasluzena pobjeda iako se stice doajm da su obje ekipe dosta nespremne,za nas razumijem obzirom da je dosta igraca tek izaslo iz povrede.
Sudjenje na dobrom nivou i naravno poraz Borca odma.Da ste se pobrinuli oko igre koliko oko sudjenja ove sezone bili bi ubjedljivo prvi jer imate dobru ekipu kojoj ocigledno fali neko osvjezenje.
Mostarci nema na cemu.Ne trazimo puno zauzvrat samo da se dobro istresete sutra na komsinici i halalolsun
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 08 nov 2025, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bravoooo komšijeeeeeeee.....
Može li neko opet onaj gif:
Aj Borac Aj Borac, Aj u qurac....
Aj Borac Aj Borac, Aj u qurac....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Kole brate, veceras te spucale one bordo Rukije...kolezeljovac je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:09Bravoooo komšijeeeeeeee.....
Aj Borac Aj Borac, Aj u qurac....![]()
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Prosle sedmice kuknjava navijaca zelje, ove sedmice kuknjava geno.. Ovaj navijaca bojca.
Pa kakav je ovo novembar mjesec
Pa kakav je ovo novembar mjesec
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- kolezeljovac
- Kontakt:
Odgovori bar na whatsappVanja8 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:10Kole brate, veceras te spucale one bordo Rukije...kolezeljovac je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:09Bravoooo komšijeeeeeeee.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nista brate samo na viber...kolezeljovac je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:12Odgovori bar na whatsappVanja8 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:10Kole brate, veceras te spucale one bordo Rukije...kolezeljovac je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:09Bravoooo komšijeeeeeeee.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
jurisicduska
- Kontakt:
I ja navijam za neki x ali daj Boze. Muče se fkt u zadnje vrijeme i teško zabijaju golove. Po 1 po utakmici uz to tamo nisu zabili godinama go. Odnosno u 6 tekmi 1. Druga je to ekipa na Grbavici i u gostima. Na Grbavici bi i Rudar bio kandidat za Europu. Garantujem. To im moras odat počast. Tu su uz klub. Ali kvalite ekipe je upitan jako.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:01Nekad tamo poslije derbija sam rekao da ce grohnuti jer nisu kapacitet za ovako zahtjevnu ligu,mislim kad se radi o prva tri mjesta,ili dva,jer prvo je rezervisano,ma i drugo ali eto..jurisicduska je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:47Pobijedit će Zrinjski sutra 3 razlike.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:46Ako bi kojim slucajem sutra pao neki X to bi bilo bas yebozovno.
Nemaju ovi kvalitet da uzmu tamo bodove.
Znamo prošli put sa boljom ekipom i boljim trenerom kako prođe.
Zadnjih 6 tamo zabili 1 gol primili kišu golova i 6:0 omjer daj ba.
Isto kao sto je bilo jasno da cemo se mi podici.
Ipak ne treba nista unaprijed jer pokazalo se i veceras da je lopta ipak okrugla i da kad pistaljka ispravno zapisti desava se da vidi cuda bojac izgubi.
Sretno im sutra prvenstveno zbog let3 i Riquelme jer su realni.
Doslo je do promjenalet3 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:04Pravo da ti kazem, mene je zacudilo da Halkic ono nije ponistio imajuci u vidu kako se sudi Borcu sve ove godine ili da ga bar VAR pozove da pogleda.KosevoZove je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:01Bas to da su ponistili sve bi bilo med i mlijeko, ovako se trazi neki razlog za plakanje, e nece moci vicine sisice male pomirite se da ste popusili i to je to.
Hajde i vi klepite one fasiste, ne morate baso ako ko dinamo ali bar upola onako i dobro je.
Combattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:18Alo degenerik, neće ti uspjeti spinovanje !
Čist faul kod gola nije sviran !
Ali zapamti mi nikada nećemo kmečati kao vi, niti smo ikada kmečali, nego samo da vidim dokle ide to vaše licemjerje, sisice malene !
Pomahnitao, a mlad.Combattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:08Ni riječi o vjerovatno čistom faulu kod gola Sarajeva....Šta je sada prepoštene sarajlijice !? Muk ?! Ili ćete u napad sa nekim faulom u korist Borca iz prošle sezone !? Čist lakat u leđa i neutralisanje protivničkog igrača za prostor i postizanje gola ! Ništa a ?
Aha, idemo da ih klepimo. Kako da ne
Vidim, zaboravio si na Adzemove avanture pod BB
Zadnja izmjena: let3, dana/u 08 nov 2025, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni! 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Valjda je svima jasno da pogan vise mrzi Zelju nego komsije. Opasni kompleksasi.Ajlah je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:22![]()
![]()
Mene samo zanima za koga ce vrabcici navijati, za vas ili za komsije![]()
Start jednim laktom nije faul. Druga stvar da ga je udario sa oba lakta onda bi se mozda moglo raspravljati o potencijalnom faulu. Ali opet sve zavisi od polozaja ledja protivnickog igracaNoProfit je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:19Combattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:18Alo degenerik, neće ti uspjeti spinovanje !
Ali zapamti mi nikada nećemo kmečati kao vi, niti smo ikada kmečali, nego samo da vidim dokle ide to vaše licemjerje, sisice malene !Pomahnitao, a mlad.Combattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:08Ni riječi o vjerovatno čistom faulu kod gola Sarajeva....Šta je sada prepoštene sarajlijice !? Muk ?! Ili ćete u napad sa nekim faulom u korist Borca iz prošle sezone !? Čist lakat u leđa i neutralisanje protivničkog igrača za prostor i postizanje gola ! Ništa a ?![]()
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Nesto im igraci sami od sebe padaju a ne dobijaju prekide ko po navici, da Bog da se ugasili, amin.Jet2Holiday je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:11Prosle sedmice kuknjava navijaca zelje, ove sedmice kuknjava geno.. Ovaj navijaca bojca.
Pa kakav je ovo novembar mjesec![]()
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
- Combattente87
- Kontakt:
Start jednim laktom nije faulAjlah je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:26Start jednim laktom nije faul. Druga stvar da ga je udario sa oba lakta onda bi se mozda moglo raspravljati o potencijalnom faulu. Ali opet sve zavisi od polozaja ledja protivnickog igracaNoProfit je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:19Combattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:18Alo degenerik, neće ti uspjeti spinovanje !
Ali zapamti mi nikada nećemo kmečati kao vi, niti smo ikada kmečali, nego samo da vidim dokle ide to vaše licemjerje, sisice malene !Pomahnitao, a mlad.Combattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:08Ni riječi o vjerovatno čistom faulu kod gola Sarajeva....Šta je sada prepoštene sarajlijice !? Muk ?! Ili ćete u napad sa nekim faulom u korist Borca iz prošle sezone !? Čist lakat u leđa i neutralisanje protivničkog igrača za prostor i postizanje gola ! Ništa a ?![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Trenutno korisnika/ca: epidemija, Ledara, nidjeveze1, RodjeniiBrato, Silvester071, Tuce11, Vanja8, Zaboljesutra, Zeko87 i 83 gosta.