Karte su u prodaji vec za prve tri utakmice.. sto ranije to bolje
Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ova ce se ekipa boriti za top 4 ..
Los je Ovaj Cabal.
A i ovaj Thuram sto se tice primanje lopte i prvi touch lose lose
Los je Ovaj Cabal.
A i ovaj Thuram sto se tice primanje lopte i prvi touch lose lose
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nista specijalno..
Cabal
Kakav pas prema naprijed decko ima.. znalo se da je u odbrani i skoku zvijer ali kakav pas ima 
Cabal
Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Vlahović najgori, opet sa dva metra fulio zicer.
Vea onako živahan, promijenio mu je stranu Mota sad je na lijevom krilu.
Fadžioli ne može igrati desetku ovo je katastrofa. Zadnja četvorica odlična, Kambijaso, Kabal, Gati i Savona
Vea onako živahan, promijenio mu je stranu Mota sad je na lijevom krilu.
Fadžioli ne može igrati desetku ovo je katastrofa. Zadnja četvorica odlična, Kambijaso, Kabal, Gati i Savona
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Brate šta ti gledaš lik najbolji u prvom uz Veu
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Daj Adžića, Fadžioli nevidljiv večeras
MANIJACI JUG 1987
- akisarajevo92
- Kontakt:
a Talijana i infrastrukture, upalio stream kontam igra se na nekom stadionu u Africi
Don't believe the hype.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Uh kakav je ovo upgrade na sredini!!! Ali ne mogu se oteti dojmu da smo najviše dobili sa Cabalom! 
Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovdje kapiten ja mislim nije izašao na vrijeme
MANIJACI JUG 1987
Vide se određeni taktički pomaci, visi bekovi, pas igra.
Ali, potpuno nedovršena ekipa sto je zabrinjavajuće apsolutno, i da sutra dodju svi koji trebaju Juventus moze u roku od mjesec kasniti 6-7 bodova za vodećim jer ima komplikovan raspored.
Cabal ok, Thuram ostaje da se vidi gdje ce igrati, ima padove koncentracije da bi bio regista, a i ima atletiku za mezzalu i tu bi trebao da igra bas kao Rabiot.
Hiljadu puta sam rekao, malo utakmica, ima jos Atletico i meč s u23, premalo za ekipu koja je u rebuildu.
Weah i Locatelli bi trebali biti apsolutno prodati, ali evidentno da ce jos biti tu, Weah ce dobiti sansu da pokaze da ne moze (jednodimenzionalan igrac koji uvijek ima isti potez), a Locatelli jos jednu nezasluženu sansu jer je Italijan.
U napadu jos ništa nismo vidjeli, Juventus koji daje jedva 1.5 golova po utakmici mora pojacati napad.
Ali, potpuno nedovršena ekipa sto je zabrinjavajuće apsolutno, i da sutra dodju svi koji trebaju Juventus moze u roku od mjesec kasniti 6-7 bodova za vodećim jer ima komplikovan raspored.
Cabal ok, Thuram ostaje da se vidi gdje ce igrati, ima padove koncentracije da bi bio regista, a i ima atletiku za mezzalu i tu bi trebao da igra bas kao Rabiot.
Hiljadu puta sam rekao, malo utakmica, ima jos Atletico i meč s u23, premalo za ekipu koja je u rebuildu.
Weah i Locatelli bi trebali biti apsolutno prodati, ali evidentno da ce jos biti tu, Weah ce dobiti sansu da pokaze da ne moze (jednodimenzionalan igrac koji uvijek ima isti potez), a Locatelli jos jednu nezasluženu sansu jer je Italijan.
U napadu jos ništa nismo vidjeli, Juventus koji daje jedva 1.5 golova po utakmici mora pojacati napad.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 03 avg 2024, 23:00, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kabal i Lokateli najbolji treba reći.
Ne možemo gola zabiti iz igre, nestvaramo prilike nikako.
Imamo loptu u posjedu ali slabo šta radimo s njom.
Niže bolje, vidjećemo protiv Atletika, nadati se da će Đuntoli završiti Todiba i Kopmajnersa do početka prvenstva, znači malo jače od 15 dana
Ne možemo gola zabiti iz igre, nestvaramo prilike nikako.
Imamo loptu u posjedu ali slabo šta radimo s njom.
Niže bolje, vidjećemo protiv Atletika, nadati se da će Đuntoli završiti Todiba i Kopmajnersa do početka prvenstva, znači malo jače od 15 dana
MANIJACI JUG 1987
Korektno! Moglo se vidjeti dosta novina. Nisam ni zadovoljan a ni nezadovoljan. Nama je ustvari najveci problem desni bek ali ako u Cabalu dobijemo igraca kao sto se veceras pokazao onda bi Andrea mogao na desnog beka.
Zavrsiti sto prije pojacanja...
Zavrsiti sto prije pojacanja...
Max Allegri
- Burberry46
- Kontakt:
Bolje drugo poluvrijeme. Vidi se nova ideja Motte zelimo sto prije loptu. Nema bunkera. Ovdje ima dosta vremena za napredak kroz utakmice.
Thuram malo izgubljen ali dobro tek je dosao. Luiz asistencija. Cabal korektno.
Sto prije Kopa, Todiba i krilo. Ako Milik ide treba napadac. Znaci 3 minimalno igraca fali
Thuram malo izgubljen ali dobro tek je dosao. Luiz asistencija. Cabal korektno.
Sto prije Kopa, Todiba i krilo. Ako Milik ide treba napadac. Znaci 3 minimalno igraca fali
1946
Ali koliko je neinteligentno određeno ovo oko igrača na koje ne računaju, doslovno ih sve izbacili iz tima, ne treniraju, a žele zaraditi nesto. Sada bukvalno moraju prihvatiti bilo kakve ponude od bilo koga jer ne mozes na tribini imati 5-6 igraca godinu dana.
Jako lose određeno. Sad ce Chiesa kod Contea ili u milanske ekipe.
Genijalci Motta i Giuntoli smatraju da je super ideja javno pricati kako imas 10 igrača van konkurencije i rostera.
Jako lose određeno. Sad ce Chiesa kod Contea ili u milanske ekipe.
Genijalci Motta i Giuntoli smatraju da je super ideja javno pricati kako imas 10 igrača van konkurencije i rostera.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 04 avg 2024, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
?Juventus could even accept €15m to sell Chiesa in the next few weeks.

Kad nekoga javno prekrižiš ne možeš ni očekivati ništa drugo osim simbolične cifre.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.