1812 da budemo tocnijiRiquelme1921 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 11:41za 50 godina će biti stari kao UnitedLik je napisao/la: ↑09 nov 2025, 11:40Mada im je na starom grbu bila 1912 godina.Riquelme1921 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 11:11Svi u zapadni! Igramo protiv ekipe koja je osnovana 1905. godine iako je prva lopta u BiH došla 1908..![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
....sve drugo će proći!
Ja ipak mislim da je sinoc bio faul Bralica, a mozda i nije...

- LavoviGabela
- Kontakt:
Legitiman vojni cilj, rece Haag na koji se toliko pozivate
Moze li jedan sninak iz logora Muzicke skole u Zenici, da se vidi kako ste postupali sa civilima
Eh islamofasisti, tko vas ne zna
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Ako kamenjari pobjede danas, bježe 2 boda borcu. NIje to toliko velika bodovna prednost pogotovo jer u decembru (valjda) moraju igrati jedni protiv drugih. Ako bi i tu utakmicu kamenjari dobili onda bi to bila velika bodovna prednost.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 06:34Ne smije nas danas Zrinja pobijedit
Ako nas pobjede odoše Borcu u veliku bodovnu prednost
Šta ćemo sad Sabrijaaaaa i VAR sudija
Aaaaaa
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- LavoviGabela
- Kontakt:
Haha o majku ti podvelesku smrdljivu je.bem.Threeplanetrees je napisao/la: ↑05 nov 2025, 21:19Igy idi sadi paprike prčio majku seosku on zna ko je ugašen. Dobili osamnaest degeneka od onog **** lopovlukaLavoviGabela je napisao/la: ↑05 nov 2025, 20:53
Pa i jest ogradjen zato jer su podveleski kerovi u vise navrata bacali baklje na donju tribinu, gdje sjede nornalni ljudi sa djecom.
Srecom stoka je ugasena![]()
![]()
Ima li ijedna zastava jel ostala brnjo opinarski
Biju vas dje stignu levatu raspali, kako se sad zovete pnn ili vvz
Zar ne ganjas srpske đedove od 80 godina po Hrvatskoj? Ja mislio ti aktivan ustaša medjutim ti izgleda obično forumsko laprdalo?LavoviGabela je napisao/la: ↑09 nov 2025, 11:58Legitiman vojni cilj, rece Haag na koji se toliko pozivate![]()
Moze li jedan sninak iz logora Muzicke skole u Zenici, da se vidi kako ste postupali sa civilima![]()
Eh islamofasisti, tko vas ne zna![]()
Aj Ž!

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
E raja hallalite samo da se ukljucim da ovom lavu je bem majku ustasku u pi cku i da mu se nadam da ce mu baku zemlja izbaciti takodjer da ce mu se majka raspadati od raka.
Amin illahi yarabi.Sellam
Amin illahi yarabi.Sellam
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Kupili smo na kilu jednu tonu tekmi.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Kad je ovo bio prekrsaj, ja stvarno ne mogu da vjerujem da sinoc nije svirao. Realno za suspenzije je. I zuti karton minimum.
Mora da su bosnjaci opet odlucili da karaju bioac. Bosnjak glavni sudija, bosnjak u VARanju.

Mora da su bosnjaci opet odlucili da karaju bioac. Bosnjak glavni sudija, bosnjak u VARanju.

🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- LavoviGabela
- Kontakt:
Opasni tastatura huliganavenija je napisao/la: ↑09 nov 2025, 12:03Zar ne ganjas srpske đedove od 80 godina po Hrvatskoj? Ja mislio ti aktivan ustaša medjutim ti izgleda obično forumsko laprdalo?LavoviGabela je napisao/la: ↑09 nov 2025, 11:58Legitiman vojni cilj, rece Haag na koji se toliko pozivate![]()
Moze li jedan sninak iz logora Muzicke skole u Zenici, da se vidi kako ste postupali sa civilima![]()
Eh islamofasisti, tko vas ne zna![]()
Aj Ž!
![]()
Eh cernobilac ozraceni, posljedice od smoga su vidljive.
Je.bem li ti cijelu nemilu seljacku odakle si i poteko
Ja i?
FK SARAJEVO.
Zamolio bih da koristimo neki od europskih jezika kako bi vas i mi građani EU razumjeli.
Ne znam što nije jasno. Komplimentirao sam majstorima.
- Riquelme1921
- Kontakt:
I ja bih se isto uključio ali da yebem majku svima nama koji uopšte pišemo sa ovim ustašama na ovom forumu i što pišemo na ovom usr4nom forumu gdje adminima nije problem ovo čitati.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, jurisicduska, Ledara, Noke995, tuitamo, Zaboljesutra, Zigazaga i 38 gostiju.