Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zrinjski - Željezničar 15:15
U19 Radnik H - Željezničar 0:1
U17 Željezničar - Zrinjski 3:0
U15 Zrinjski - Željezničar 0:2
Jedan si Željo
U19 Radnik H - Željezničar 0:1
U17 Željezničar - Zrinjski 3:0
U15 Zrinjski - Željezničar 0:2
Jedan si Željo
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Druže miješaš babe i žabe.. Stari most je simbol Mostara a ne džamija ili crkva. Sabornu crkvu su srušili Hrvati,tačnije operativci iz Zadra. Sad bi po tebi Velež trebao objaviti svaku džamiju i crkvu koja je srušena ili oštećena u ratu.Vorovus je napisao/la: ↑09 nov 2025, 14:05Ima li Velez objavu o rusenju Saborne crkve u Mostaru? Ili vam ne odgovara da se podsjecate da ste tad vezali zastave sa Praljkovim?opalaopala je napisao/la: ↑09 nov 2025, 12:57Simbol Mostara je Stari most valjda to svi znamo, kako jedan klub koji se deklarise da je “iz mostara” nema nikakvu objavu o rusenju simbola grada. Taj isti klub obilježava rušenje tipa vodotornja ne u drugom gradu nego u drugoj državi. Dok jedini mostarski klub sramno rušenje simbola našeg grada obiljezava sa svojim igračima i navijačima.
Molim zapadnjake da ne koriste izraz Mostar jer osim prebivališta nemaju nikakvu dodirnu tacku, prebivalište se vazda može mjenjat. Stavite Medjugorje kako i spada. Hvala
Budi realan..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- glasrazuma
- Kontakt:
Igraju trenutno dva kluba koja će ispast. Posusje i Rudar, sve jasno.
-
opalaopala
- Kontakt:
Jel crkva, džamija, sinagoga na grbu i zastavi grada Mostara?rishovski je napisao/la: ↑09 nov 2025, 14:16Druže miješaš babe i žabe.. Stari most je simbol Mostara a ne džamija ili crkva. Sabornu crkvu su srušili Hrvati,tačnije operativci iz Zadra. Sad bi po tebi Velež trebao objaviti svaku džamiju i crkvu koja je srušena ili oštećena u ratu.Vorovus je napisao/la: ↑09 nov 2025, 14:05Ima li Velez objavu o rusenju Saborne crkve u Mostaru? Ili vam ne odgovara da se podsjecate da ste tad vezali zastave sa Praljkovim?opalaopala je napisao/la: ↑09 nov 2025, 12:57Simbol Mostara je Stari most valjda to svi znamo, kako jedan klub koji se deklarise da je “iz mostara” nema nikakvu objavu o rusenju simbola grada. Taj isti klub obilježava rušenje tipa vodotornja ne u drugom gradu nego u drugoj državi. Dok jedini mostarski klub sramno rušenje simbola našeg grada obiljezava sa svojim igračima i navijačima.
Molim zapadnjake da ne koriste izraz Mostar jer osim prebivališta nemaju nikakvu dodirnu tacku, prebivalište se vazda može mjenjat. Stavite Medjugorje kako i spada. Hvala
Budi realan..
Naravno da nije.
Jel Stari most ?
Naravno.
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 09 nov 2025, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- glasrazuma
- Kontakt:
Prestati nećemo nikada bez zastava poziva Ultrase i Zrinjski da stave objavu o rušenju mosta. Pa ovo je cirkus Colorado.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Prije i nakon poziva u hr vojsku.

🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- glasrazuma
- Kontakt:
Totalno pogrešna slika. Hrvati iz BiH su se već odazivali u hrvatsku vojsku, imas masu omladine iz Zap. Hercegovine koja je otišla u profesionalnu hr. vojsku. Fora će biti ako Hrvatska uvede gubljenje državljanstva za neodazivanje u vojsku, plakat će pola Krajine jer će izgubit papire za rad u EU. Svaki 19-godišnjak koji je Hrvat iz BiH će se drage volje odazvati na služenje vojnog roka.
Zadnja izmjena: glasrazuma, dana/u 09 nov 2025, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Volio bi da me demantuju danas momci, ali realno pitanje je s koliko razlike....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
opalaopala
- Kontakt:
Ne mozemo pozvat putar kad oni velicaju rusenje simbola grada Mostara i 99% pripradnika nisu rodeni u Mostaru nego trenutno imaju prebivaliste.glasrazuma je napisao/la: ↑09 nov 2025, 14:24Prestati nećemo nikada bez zastava poziva Ultrase i Zrinjski da stave objavu o rušenju mosta. Pa ovo je cirkus Colorado.
Klub da, posto se dici da je mostarski a o Mostaru i simbolima grada ni habera. Licemjerno.
Napisi Medjugorski kao sto jest i nece ih niko prozivat
Sramota epskih razmjera.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Cemu potreba za laganjemglasrazuma je napisao/la: ↑09 nov 2025, 14:27Totalno pogrešna slika. Hrvati iz BiH su se već odazivali u hrvatsku vojsku, imas masu omladine iz Zap. Hercegovine koja je otišla u profesionalnu hr. vojsku. Fora će biti ako Hrvatska uvede gubljenje državljanstva za neodazivanje u vojsku, plakat će pola Krajine jer će izgubit papire za rad u EU. Svaki 19-godišnjak koji je Hrvat iz BiH će se drage volje odazvati na služenje vojnog roka.
Svi sa dvojnim drzavljanstvom nisu duzni, jer je krivicno djelo u BiH sluzenje vojske druge drzave.
A qurac moj ce se taj i jedan 19-godisnjak odazvat
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jasta ce, sve lete, kao i u Srbiji.glasrazuma je napisao/la: ↑09 nov 2025, 14:27Svaki 19-godišnjak koji je Hrvat iz BiH će se drage volje odazvati na služenje vojnog roka.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma ovo Zeljo danas dobija bruda...kolezeljovac je napisao/la: ↑09 nov 2025, 14:28Volio bi da me demantuju danas momci, ali realno pitanje je s koliko razlike....
- glasrazuma
- Kontakt:
Pa ne vidim problem. Slavimo što smo ga srušili. To što je napravljen ponovno ne umanjuje činjenicu da je srušen. Kao što je u Hagu dokazano bio je legitiman voljni cilj, a ne zaboravimo da je bio rat. To što ne slavimo nije uopće problem, veći je problem što vi tim dokazujete neko mostarstvo, a da se ne lažemo, pola vas je iz drežnice. Nego nećete sebe pogledat u oči. Stari most je jedan od simbola Mostara, to je činjenica, ali pozivati na neke stvari koje su se događale u kontekstu rata je glupost. Nego vi nemate pametnijeg posla jer nam godinama gledate u leđa u svakom smislu pa uvijek vadite te ratne priče i gluposti. Živite u prošlosti, osvrni se malo oko sebe. Priče o jugoslovnestvu su gotove, a kako se stvari globalno kreću i priče oko inkluzivnog bošnjaštvaopalaopala je napisao/la: ↑09 nov 2025, 14:28Ne mozemo pozvat putar kad oni velicaju rusenje simbola grada Mostara i 99% pripradnika nisu rodeni u Mostaru nego trenutno imaju prebivaliste.glasrazuma je napisao/la: ↑09 nov 2025, 14:24Prestati nećemo nikada bez zastava poziva Ultrase i Zrinjski da stave objavu o rušenju mosta. Pa ovo je cirkus Colorado.
Klub da, posto se dici da je mostarski a o Mostaru i simbolima grada ni habera. Licemjerno.
Sramota epskih razmjera.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nemoguće....Vanja8 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 14:31Ma ovo Zeljo danas dobija bruda...kolezeljovac je napisao/la: ↑09 nov 2025, 14:28Volio bi da me demantuju danas momci, ali realno pitanje je s koliko razlike....
Ja pogođen nisam ni umro, ni pao, samo sam morao skočiti dole. Nastavit' ću tačno tamo gdje sam stao, izronit' će Stari za one što ga vole!
09.11.1993.-09.11.2025.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- glasrazuma
- Kontakt:
zakoni su tu da se mijenjaju, pa vi se pravite slijepi ili ste slijepi, pa pogledaj omladinu iz Zap. Hercegovine, imaju samo bh. osobnu sve drugo im je hrvatsko, pa prelaze granicu u hrvatskim vojnim odorama. Jedino upitan je Mostar i ovi što idu na faks, svi drugi će odgulit to bez problema. Bude li stani pani oko zakona Srbi će podržat taj zakonbvsic je napisao/la: ↑09 nov 2025, 14:29Cemu potreba za laganjemglasrazuma je napisao/la: ↑09 nov 2025, 14:27Totalno pogrešna slika. Hrvati iz BiH su se već odazivali u hrvatsku vojsku, imas masu omladine iz Zap. Hercegovine koja je otišla u profesionalnu hr. vojsku. Fora će biti ako Hrvatska uvede gubljenje državljanstva za neodazivanje u vojsku, plakat će pola Krajine jer će izgubit papire za rad u EU. Svaki 19-godišnjak koji je Hrvat iz BiH će se drage volje odazvati na služenje vojnog roka.
Svi sa dvojnim drzavljanstvom nisu duzni, jer je krivicno djelo u BiH sluzenje vojske druge drzave.
A qurac moj ce se taj i jedan 19-godisnjak odazvat
-
jurisicduska
- Kontakt:
**** vas ba i Hrvati i Srbi i Bošnjaci.
Idite negdje na neku drugu temu.
Idite negdje na neku drugu temu.
- glasrazuma
- Kontakt:
ne mozes kralju kad ovi prestati nece nikada zive u bipolarnom svijetu gdje su sam mi ili oni pa svaku temu useru duplo. jedno kolo pa zeljovcima jedno po mostarcima i tako unaokolo. evo prodjose busevi navijaca zeljeznicaara pored mene, ako sam dobro preborjao šest ili sedam
-
opalaopala
- Kontakt:
glasrazuma je napisao/la: ↑09 nov 2025, 14:34Pa ne vidim problem. Slavimo što smo ga srušili. To što je napravljen ponovno ne umanjuje činjenicu da je srušen. Kao što je u Hagu dokazano bio je legitiman voljni cilj, a ne zaboravimo da je bio rat. To što ne slavimo nije uopće problem, veći je problem što vi tim dokazujete neko mostarstvo, a da se ne lažemo, pola vas je iz drežnice. Nego nećete sebe pogledat u oči. Stari most je jedan od simbola Mostara, to je činjenica, ali pozivati na neke stvari koje su se događale u kontekstu rata je glupost. Nego vi nemate pametnijeg posla jer nam godinama gledate u leđa u svakom smislu pa uvijek vadite te ratne priče i gluposti. Živite u prošlosti, osvrni se malo oko sebe. Priče o jugoslovnestvu su gotove, a kako se stvari globalno kreću i priče oko inkluzivnog bošnjaštvaopalaopala je napisao/la: ↑09 nov 2025, 14:28Ne mozemo pozvat putar kad oni velicaju rusenje simbola grada Mostara i 99% pripradnika nisu rodeni u Mostaru nego trenutno imaju prebivaliste.glasrazuma je napisao/la: ↑09 nov 2025, 14:24Prestati nećemo nikada bez zastava poziva Ultrase i Zrinjski da stave objavu o rušenju mosta. Pa ovo je cirkus Colorado.
Sramota epskih razmjera.
Sta napisa jadan nisi bio.
Stari most je simbol grada Mostara, isti se nalazi na grbu i zastavi grada Mostara.
Ako se predstavljas kao klub iz Mostara i nosis prefiks mostarski a u svom ponasanju i objavama nikad habera o simbolu svog grada. Reklo bi se nesto sto se nije glasilo u svijetu. Taj klub daje pocast vodotornju iz druge drzave a simbol svog grada ne smijes ni spomenut. Zašto ? Stavi prefiks Medjugorje i to je ok, svakako je tamo osnivanje bilo, trenutno prebivalište ne znaci da nosiš naziv mostarski. A i mala grupica koja ih podrzaje većinom nema nikakve veze sa gradom Mostarom, mahom izbjeglice iz Bosne i doseljenici iz zap Hercegovine kojima Mostar ništa ne znaci
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Gdje su ti brzonogi spanci protiv pos-koka
sto je rijec pos-kok cenzurisana
sto je rijec pos-kok cenzurisana
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA