Ako cemo vec ispast nadam se da ce tabela ovakva bit na kraju, da se ne mora guzit tamo po onom amaterskom takmicenju Europa Liga, al ima jos nade za nas, cak stovise u dobroj smo poziciji. do nas je.Admir_Sa je napisao/la:
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OmarSivori
- Kontakt:
Re: Serie A
- L'Avvocato
- Kontakt:
Slijedeca utakmica protiv Kopenhagena kuci. Tu ocekujem barem 3 komada u njihovoj mrezi, ne mogu se provuci kroz iglene usi kao u prvoj utakmici. Zatim slijedi Galata vani, i tu samo odigrati smireno bez srljanja. Pobjeda nam i ne treba.
EDIT: 3 - Domenico Berardi is the youngest player to score a hat-trick over the top-five European leagues this season. Prospect.

EDIT: 3 - Domenico Berardi is the youngest player to score a hat-trick over the top-five European leagues this season. Prospect.

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Veceras ce aBd da uziva. Sinoc imo preceg poslaIlPrincipe je napisao/la:Nadam se da @Mago uživa u utakmicama Lige Prvaka![]()
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- IlPrincipe
- Kontakt:
a znači Milan se gleda, tako brate
Bez sudijskih grešaka!
Senza torti arbitrali!
ROMA 31 (=)
FIORENTINA 24 (+3)
JUVENTUS 21 (-4)
INTER 21 (-1)
VERONA 20 (-2)
NAPOLI 20 (-8)
MILAN 18 (+6) !!!!!!
LAZIO 14 (-1)
UDINESE 14 (+1)
TORINO 14 (+2)
LIVORNO 13 (+1)
ATALANTA 13 (=)
SAMPDORIA 11 (+2)
SASSUOLO 11 (+2)
PARMA 10 (-2)
GENOA 10 (-4)
BOLOGNA 9 (-1)
CAGLIARI 7 (-3)
CATANIA 7 (+1)
CHIEVO 5 (=)
Izvor: panorama.it
Bez sudijskih grešaka!
Senza torti arbitrali!
ROMA 31 (=)
FIORENTINA 24 (+3)
JUVENTUS 21 (-4)
INTER 21 (-1)
VERONA 20 (-2)
NAPOLI 20 (-8)
MILAN 18 (+6) !!!!!!
LAZIO 14 (-1)
UDINESE 14 (+1)
TORINO 14 (+2)
LIVORNO 13 (+1)
ATALANTA 13 (=)
SAMPDORIA 11 (+2)
SASSUOLO 11 (+2)
PARMA 10 (-2)
GENOA 10 (-4)
BOLOGNA 9 (-1)
CAGLIARI 7 (-3)
CATANIA 7 (+1)
CHIEVO 5 (=)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
I opet Milan 7. tako da ovo apsolutno ništa ne znači.IlPrincipe je napisao/la:a znači Milan se gleda, tako brate![]()
![]()
Bez sudijskih grešaka!
Senza torti arbitrali!
ROMA 31 (=)
FIORENTINA 24 (+3)
JUVENTUS 21 (-4)
INTER 21 (-1)
VERONA 20 (-2)
NAPOLI 20 (-8)
MILAN 18 (+6) !!!!!!
LAZIO 14 (-1)
UDINESE 14 (+1)
TORINO 14 (+2)
LIVORNO 13 (+1)
ATALANTA 13 (=)
SAMPDORIA 11 (+2)
SASSUOLO 11 (+2)
PARMA 10 (-2)
GENOA 10 (-4)
BOLOGNA 9 (-1)
CAGLIARI 7 (-3)
CATANIA 7 (+1)
CHIEVO 5 (=)
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma neće Juventus ispasti, pobjeda protiv Kopenhagena ih vraća na drugu poziciju jer Galata nije u stanju napraviti nešto u Madridu.OmarSivori je napisao/la:Ako cemo vec ispast nadam se da ce tabela ovakva bit na kraju, da se ne mora guzit tamo po onom amaterskom takmicenju Europa Liga, al ima jos nade za nas, cak stovise u dobroj smo poziciji. do nas je.Admir_Sa je napisao/la:
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Roma bi bas imala prednost,al jbg realnost je drugacija,ako budemo 3. bit ce superIlPrincipe je napisao/la:a znači Milan se gleda, tako brate![]()
![]()
Bez sudijskih grešaka!
Senza torti arbitrali!
ROMA 31 (=)
FIORENTINA 24 (+3)
JUVENTUS 21 (-4)
INTER 21 (-1)
VERONA 20 (-2)
NAPOLI 20 (-8)
MILAN 18 (+6) !!!!!!
LAZIO 14 (-1)
UDINESE 14 (+1)
TORINO 14 (+2)
LIVORNO 13 (+1)
ATALANTA 13 (=)
SAMPDORIA 11 (+2)
SASSUOLO 11 (+2)
PARMA 10 (-2)
GENOA 10 (-4)
BOLOGNA 9 (-1)
CAGLIARI 7 (-3)
CATANIA 7 (+1)
CHIEVO 5 (=)
embrace the chaos
- L'Avvocato
- Kontakt:
Juventus ''dozvoljava'' protivnicima najmanje suteva ka golu, samo 7.5 u prosjeku. Al je zato od ovih ekipa s vrha, i primio najvise golova. Roma samo jedan, Napoli osam.
1 Juventus 7.5
2 Roma 11.2
3 AC Milan 11.
4 Inter 11.5
5 Bologna 11.5
6 Sampdoria 11.7
7 Lazio 12.4
8 Napoli 12.5
1 Juventus 7.5
2 Roma 11.2
3 AC Milan 11.
4 Inter 11.5
5 Bologna 11.5
6 Sampdoria 11.7
7 Lazio 12.4
8 Napoli 12.5
★★★
Fali ti 3 kod Milana (11.3).I Roma nije primila jedan nego dva
To je zanimljivo,rekao bi i da u nekim trenucima nisu imali sreće.Baš me zanima koliko je od tih 7.5 bilo u okvir.
A Bologna dopušta isti broj šuteva kao i Inter,a primila je čak 10 golova više (22).
To je zanimljivo,rekao bi i da u nekim trenucima nisu imali sreće.Baš me zanima koliko je od tih 7.5 bilo u okvir.
A Bologna dopušta isti broj šuteva kao i Inter,a primila je čak 10 golova više (22).
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ja ba, zaboravi da su primili i od Torina gol.
★★★
Parma 1 (5)
Catania 1 (7)
Genoa 0 (6)
Fiorentina 7 (12)
Milan 5 (8)
Verona 1 (4)
Lazio 11 (17)
Torino 0 (6)
Chievo 3 (5)
Inter 4 (8)
Sampdoria 1 (7)
(34) 3.09 u prosjeku po utakmicu u okvir gola, Lazio je najviše uputio u okvir, ali to je ona utakmica kad su većinom šutali pred kraj prvog dijela izvan 16 metara (Buffon bio malo nesiguran, a i vezni dozvolili prostora kao nikad
).
Catania 1 (7)
Genoa 0 (6)
Fiorentina 7 (12)
Milan 5 (8)
Verona 1 (4)
Lazio 11 (17)
Torino 0 (6)
Chievo 3 (5)
Inter 4 (8)
Sampdoria 1 (7)
(34) 3.09 u prosjeku po utakmicu u okvir gola, Lazio je najviše uputio u okvir, ali to je ona utakmica kad su većinom šutali pred kraj prvog dijela izvan 16 metara (Buffon bio malo nesiguran, a i vezni dozvolili prostora kao nikad
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- francobaresi
- Kontakt:
Milan ne prima puno golova iz tih nekakvih udaraca koji upućuju protivnički igrači, Milan ima problem kad dođe do prekida, kao što su korneri ili nekakvi ubačaji iz slobodnih udaraca. Mislim da su na taj način primili 10-ak golova. 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- OmarSivori
- Kontakt:
Malo o nama svima dragim koeficijentima
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... f2014.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dosadasnji dio sezone.
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... f2014.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dosadasnji dio sezone.
Marko LivajaKakva je Serie A?
- Taktički je jako zahtjevna. Do zadnjeg detalja sve se priprema i svaki dan se ponavlja isto. Osjećam da bih nakon ove tri godine u Italiji mogao biti trener, koliko sam o taktici naučio. Možda je kvaliteta nešto slabija, ali je teško igrati. Napadačima pogotovo. Sjećam se prve utakmice za Cesenu. Igrali smo protiv Leccea. Ne znam kako se zvao igrač, ali odmah na prvom korneru on mene nagazi po zglobu. Pa tako pet puta zaredom. Izderao mi je sve tetive. I još pokazuje sucu da sam ja njega faulirao. A ja tada nisam znao ni talijanski, šta da mu kažem. Odmah mi je bilo jasno šta me čeka.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
A jest me s*eba Udinesse na kladji,igrao x2,al msm da su osteceni,prvo Catanija dobije nepostojeci penal,pa Udinesseu 2 cista se ne sviraju,jbg volio bi bas da nekako ispadne Catania i Chievo,oni igraju totalni bunker,ono je antifudbal.
embrace the chaos
- francobaresi
- Kontakt:
I Tevez je nešto slično rekao prije par sedmica. I on se iznenadio "težinom" igranja u Serie A. Možda liga nije kvalitetna kao prije 6-7 godina ali je i dalje jedna od najzahtjevnijih liga u Evropi i svijetu.England je napisao/la:Marko LivajaKakva je Serie A?
- Taktički je jako zahtjevna. Do zadnjeg detalja sve se priprema i svaki dan se ponavlja isto. Osjećam da bih nakon ove tri godine u Italiji mogao biti trener, koliko sam o taktici naučio. Možda je kvaliteta nešto slabija, ali je teško igrati. Napadačima pogotovo. Sjećam se prve utakmice za Cesenu. Igrali smo protiv Leccea. Ne znam kako se zvao igrač, ali odmah na prvom korneru on mene nagazi po zglobu. Pa tako pet puta zaredom. Izderao mi je sve tetive. I još pokazuje sucu da sam ja njega faulirao. A ja tada nisam znao ni talijanski, šta da mu kažem. Odmah mi je bilo jasno šta me čeka.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- L'Avvocato
- Kontakt:
Sta ovo opet sudije grijesile
De Marco nastavlja s ocajnim sudjenima ove sezone.
De Marco nastavlja s ocajnim sudjenima ove sezone.
★★★
evo i nama cist penal ne dade
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- L'Avvocato
- Kontakt:
Diskutabilno. Ne bih bas rekao ''cist'' penal.
Volio bi da ponove onaj snimak jos koji put. Ali svejedno teska odluka za sudiju.
Volio bi da ponove onaj snimak jos koji put. Ali svejedno teska odluka za sudiju.
★★★
eto vidjeces,Palacio hoce da opuca po lopti onaj ga po nozi udari i lik je nabi u gol autL'Avvocato je napisao/la:Diskutabilno. Ne bih bas rekao ''cist'' penal.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.