NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 22 apr 2015, 17:45

esprit24 je napisao/la:Jel vodi zvijezda ??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
bolji smo cijelu utakmicu i uspjeli smo povesti.sad cemo viditi kako ce se nasi nositi kada radnik napadne.dosad smo lagano i po dva gola znali primiti za 15 minuta
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 22 apr 2015, 18:24

BRAVO MOMCI!!
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 apr 2015, 18:25

tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

bravo feja bravo momci.ovo nam je trebalo davno .u subotu ko ne dode na banju magarac.

ide sada i laksi raspored vracaju se kartonirani i do kraja sam ubijeden da opstajemo.i radnik ima tezak raspored kao i travnik.bice jos svega do kraja .

ZVIJEZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 22 apr 2015, 18:37

Bravooooooooooooooo
Momciiiiiiiiiii
:clap: :clap: :clap: :clap:
Nedime kapa do poda :tokralju: :tokralju:

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 22 apr 2015, 18:45

Toooooooooooooooooooooooooooooooo :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

idemoooooooooooooooooooooooooooo :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

svi koji nisu vjerovali da opstajemo :tralala: :tralala: :tralala: :tralala:

dernjavaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :bih: :bih: :bih: :bih:

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 22 apr 2015, 19:06

Sada lagano u subotu protiv Zelje srce na teren, da uvezemo dvije pobjede i onda na megdan Vitezu u meču za opstanak da se izdignemo iz ponora:D Bravo momci svaka cast i novom treneru, ubijedjen sam da Zeljo pada u subotu :njanjanja:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 22 apr 2015, 19:29

toooooooo momci,jedno veliko bravo za trenera...eto izgleda da se desio taj pozitivan šok,ovo nam je bilo toliko neophodno nadam se da će igrači sada više vjerovati u sebe...

redwhite

Post Postao/la redwhite » 22 apr 2015, 19:37

Hahahaha, "bravo treneru". U ponedjeljak ih upoznao, u utorak prenio svoju viziju igre i na treningu uvjezbao taktiku i u srijedu oni sve to ispostovali i on pobijedio.Sta ce ovaj tek da uradi za 10 dana.
Kad mi onda svjetski mediji pocnu pricati o Mourinhu, Fergusonu, Guardioli itd itd

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 22 apr 2015, 19:52

vatreni je napisao/la:Mozda zvuči nerealno,ali sutra lično očekujem ne bod već tri :kafa: .Ovo sto neko reče da Nedim trazi igru od noge do noge,bez nabijanja,nije to sto on zeli ekipu sa takvom igrom ,već je to uigravanje za Radnik.Dobro poznaje sve vrline i mane svake ekipe pa i sutrasnjeg protivnika.Segrt je igrao svoju igru taman da je s druge strane Barcelona.Radnik bas igra na taj fazon i zato imaju dosta uspijeha.Sada,koliko će Nedim imati vremena da kroz trening pripremi ekipu za sutra to je mali problem.Mislim da u svakom slučaju za sutra ima recept,ali sumnjam da će sa ovim materijalom za kratko vrijeme ekipu pripremiti za Zelju. :hmmmmm:
Bravo ja :D ....Nazalost,ne bih volio da budem upravu za Zelju,ali i to je realnost.Zeljo je danas kiksao protiv Slobode i sigurno će dati sve od sebe da se vrati na pobjednički kolosjek.Trebamo ući hladne glave,arhivirati Radnik i maksimalno se pripremiti za subotu bas kao i za Radnik.Ovaj zadatak je puno tezi Nedimu,ali vjerujem da bar bod ako nista moze izvući.Čvrsto,muski pa kud puklo da puklo :zviz: :zviz: :zviz:

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 22 apr 2015, 19:53

Nastimana utakmica..Radnik uzima tricu u Banjoj Luci..
OFK Gradina Srebrenik

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 22 apr 2015, 19:54

Svaka cast momcima!! Ne znam da li sam vec napisao post ali u svakom slucaju treneru zelim dobrodoslicu u Gradacac i puno srece sa Zvijezdom.

Sto se tice sefa i Mostara... Yebiga sta je bilo, bilo je. Sto se mene tice, moju podrsku ima ali respekt ne. Njega ce vratit dobrim rezultatima, a vec je poceo polako iako se ne mogu njemu pripisati sve zasluge za ovu pobjedu.
A i vi kao da nikad niste pratili fudbal pa ne znate sta znaci dobro vodjenje TOKOM utakmice. Ako ne znaci sto uopste sjedi na klupi. Moze komotno medju navijace :)

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 apr 2015, 20:01

Danas ste udahnuli prvi kiseonik nakon kliničke smrti, ali da prodišete kako treba trebati će još mnogo truda i zalaganja posebno u narednom kolu. ;)
SRETAN BROJ - 1725

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 22 apr 2015, 20:17

Brcko87 je napisao/la:Nastimana utakmica..Radnik uzima tricu u Banjoj Luci..
ma sta ces brate imamo para ko blata

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 22 apr 2015, 20:20

moranjak je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Nastimana utakmica..Radnik uzima tricu u Banjoj Luci..
ma sta ces brate imamo para ko blata
Ma zezam se ba malo..Čestitke na pobjedi..
OFK Gradina Srebrenik

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 22 apr 2015, 20:36

pitic je napisao/la:Danas ste udahnuli prvi kiseonik nakon kliničke smrti, ali da prodišete kako treba trebati će još mnogo truda i zalaganja posebno u narednom kolu. ;)
Samo da nas savez malo popusti, vjeruj davno bi Zvijezda disala! Nadam se da ce ovaj momak uspjeti da sabere sve lakrdije na stetu Zvijezde i u jednom video prilogu vidimo top listu Nadrealista! Zalosno al smijeh zagarantovan!

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 22 apr 2015, 20:55

Kvota je napisao/la:
pitic je napisao/la:Danas ste udahnuli prvi kiseonik nakon kliničke smrti, ali da prodišete kako treba trebati će još mnogo truda i zalaganja posebno u narednom kolu. ;)
Samo da nas savez malo popusti, vjeruj davno bi Zvijezda disala! Nadam se da ce ovaj momak uspjeti da sabere sve lakrdije na stetu Zvijezde i u jednom video prilogu vidimo top listu Nadrealista! Zalosno al smijeh zagarantovan!
Vjeruj da imas pravo.Cestitam na pobjedi i nasem Juki sve najbolje.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 apr 2015, 21:04

sad mi prica covjek sto je iso u ugljevik da smo odlicni bili i kaze da zeljo nema sta traziti na banju ako ponovimo igru i zalaganje kao danas..
zeljo je disciplinovan i pod odovicem uvijek igra za gol vise.mi smo prodisali punim plucima i vjerujem da uz dobru posjetu i podrsku nasi momci napokon uvezuju dvije pobjede

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 22 apr 2015, 21:51

Bravo momci,pobjeda u pravo vrijeme i kao sto sam davno reko pregurat nekako do utakmica sa Slobodom i Drinom kada i to trebamo uvezat i ja se nadam da smo vec tada sigurni u opstanak.Drago mi je da se i na forum vratio optimizam do ove utakmice jedno 2-3 nas je vjerovalo u opstanak .

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 22 apr 2015, 23:37

Čestitke komšije :clap:

Sljedeća 4 kola su ključna gdje možete izgubiti jednu tekmu, ali nikako onu u Vitezu.
tuzlanska Sloboda

muharenovic88
Kontakt:

Post Postao/la muharenovic88 » 23 apr 2015, 01:17

astra1922 je napisao/la:sad mi prica covjek sto je iso u ugljevik da smo odlicni bili i kaze da zeljo nema sta traziti na banju ako ponovimo igru i zalaganje kao danas..
zeljo je disciplinovan i pod odovicem uvijek igra za gol vise.mi smo prodisali punim plucima i vjerujem da uz dobru posjetu i podrsku nasi momci napokon uvezuju dvije pobjede
Vi odigrate jednu utakmicu kako treba, jednom pobjedite i odmah Želju derete, nema dalje. Opusti se ba, da ne dobijete po guzici džaba!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.