bolji smo cijelu utakmicu i uspjeli smo povesti.sad cemo viditi kako ce se nasi nositi kada radnik napadne.dosad smo lagano i po dva gola znali primiti za 15 minutaesprit24 je napisao/la:Jel vodi zvijezda ??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
bravo feja bravo momci.ovo nam je trebalo davno .u subotu ko ne dode na banju magarac.
ide sada i laksi raspored vracaju se kartonirani i do kraja sam ubijeden da opstajemo.i radnik ima tezak raspored kao i travnik.bice jos svega do kraja .
ZVIJEZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

bravo feja bravo momci.ovo nam je trebalo davno .u subotu ko ne dode na banju magarac.
ide sada i laksi raspored vracaju se kartonirani i do kraja sam ubijeden da opstajemo.i radnik ima tezak raspored kao i travnik.bice jos svega do kraja .
ZVIJEZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bravooooooooooooooo
Momciiiiiiiiiii
Nedime kapa do poda

Momciiiiiiiiiii

Nedime kapa do poda

Toooooooooooooooooooooooooooooooo
idemoooooooooooooooooooooooooooo
svi koji nisu vjerovali da opstajemo
dernjavaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

idemoooooooooooooooooooooooooooo

svi koji nisu vjerovali da opstajemo

dernjavaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Sada lagano u subotu protiv Zelje srce na teren, da uvezemo dvije pobjede i onda na megdan Vitezu u meču za opstanak da se izdignemo iz ponora:D Bravo momci svaka cast i novom treneru, ubijedjen sam da Zeljo pada u subotu 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
toooooooo momci,jedno veliko bravo za trenera...eto izgleda da se desio taj pozitivan šok,ovo nam je bilo toliko neophodno nadam se da će igrači sada više vjerovati u sebe...
Hahahaha, "bravo treneru". U ponedjeljak ih upoznao, u utorak prenio svoju viziju igre i na treningu uvjezbao taktiku i u srijedu oni sve to ispostovali i on pobijedio.Sta ce ovaj tek da uradi za 10 dana.
Kad mi onda svjetski mediji pocnu pricati o Mourinhu, Fergusonu, Guardioli itd itd
Kad mi onda svjetski mediji pocnu pricati o Mourinhu, Fergusonu, Guardioli itd itd
Bravo javatreni je napisao/la:Mozda zvuči nerealno,ali sutra lično očekujem ne bod već tri.Ovo sto neko reče da Nedim trazi igru od noge do noge,bez nabijanja,nije to sto on zeli ekipu sa takvom igrom ,već je to uigravanje za Radnik.Dobro poznaje sve vrline i mane svake ekipe pa i sutrasnjeg protivnika.Segrt je igrao svoju igru taman da je s druge strane Barcelona.Radnik bas igra na taj fazon i zato imaju dosta uspijeha.Sada,koliko će Nedim imati vremena da kroz trening pripremi ekipu za sutra to je mali problem.Mislim da u svakom slučaju za sutra ima recept,ali sumnjam da će sa ovim materijalom za kratko vrijeme ekipu pripremiti za Zelju.

Nastimana utakmica..Radnik uzima tricu u Banjoj Luci..
OFK Gradina Srebrenik
- theboss_RD07
- Kontakt:
Svaka cast momcima!! Ne znam da li sam vec napisao post ali u svakom slucaju treneru zelim dobrodoslicu u Gradacac i puno srece sa Zvijezdom.
Sto se tice sefa i Mostara... Yebiga sta je bilo, bilo je. Sto se mene tice, moju podrsku ima ali respekt ne. Njega ce vratit dobrim rezultatima, a vec je poceo polako iako se ne mogu njemu pripisati sve zasluge za ovu pobjedu.
A i vi kao da nikad niste pratili fudbal pa ne znate sta znaci dobro vodjenje TOKOM utakmice. Ako ne znaci sto uopste sjedi na klupi. Moze komotno medju navijace
Sto se tice sefa i Mostara... Yebiga sta je bilo, bilo je. Sto se mene tice, moju podrsku ima ali respekt ne. Njega ce vratit dobrim rezultatima, a vec je poceo polako iako se ne mogu njemu pripisati sve zasluge za ovu pobjedu.
A i vi kao da nikad niste pratili fudbal pa ne znate sta znaci dobro vodjenje TOKOM utakmice. Ako ne znaci sto uopste sjedi na klupi. Moze komotno medju navijace

⭐
Danas ste udahnuli prvi kiseonik nakon kliničke smrti, ali da prodišete kako treba trebati će još mnogo truda i zalaganja posebno u narednom kolu. 

SRETAN BROJ - 1725
ma sta ces brate imamo para ko blataBrcko87 je napisao/la:Nastimana utakmica..Radnik uzima tricu u Banjoj Luci..
Ma zezam se ba malo..Čestitke na pobjedi..moranjak je napisao/la:ma sta ces brate imamo para ko blataBrcko87 je napisao/la:Nastimana utakmica..Radnik uzima tricu u Banjoj Luci..
OFK Gradina Srebrenik
Samo da nas savez malo popusti, vjeruj davno bi Zvijezda disala! Nadam se da ce ovaj momak uspjeti da sabere sve lakrdije na stetu Zvijezde i u jednom video prilogu vidimo top listu Nadrealista! Zalosno al smijeh zagarantovan!pitic je napisao/la:Danas ste udahnuli prvi kiseonik nakon kliničke smrti, ali da prodišete kako treba trebati će još mnogo truda i zalaganja posebno u narednom kolu.
Vjeruj da imas pravo.Cestitam na pobjedi i nasem Juki sve najbolje.Kvota je napisao/la:Samo da nas savez malo popusti, vjeruj davno bi Zvijezda disala! Nadam se da ce ovaj momak uspjeti da sabere sve lakrdije na stetu Zvijezde i u jednom video prilogu vidimo top listu Nadrealista! Zalosno al smijeh zagarantovan!pitic je napisao/la:Danas ste udahnuli prvi kiseonik nakon kliničke smrti, ali da prodišete kako treba trebati će još mnogo truda i zalaganja posebno u narednom kolu.
sad mi prica covjek sto je iso u ugljevik da smo odlicni bili i kaze da zeljo nema sta traziti na banju ako ponovimo igru i zalaganje kao danas..
zeljo je disciplinovan i pod odovicem uvijek igra za gol vise.mi smo prodisali punim plucima i vjerujem da uz dobru posjetu i podrsku nasi momci napokon uvezuju dvije pobjede
zeljo je disciplinovan i pod odovicem uvijek igra za gol vise.mi smo prodisali punim plucima i vjerujem da uz dobru posjetu i podrsku nasi momci napokon uvezuju dvije pobjede
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bravo momci,pobjeda u pravo vrijeme i kao sto sam davno reko pregurat nekako do utakmica sa Slobodom i Drinom kada i to trebamo uvezat i ja se nadam da smo vec tada sigurni u opstanak.Drago mi je da se i na forum vratio optimizam do ove utakmice jedno 2-3 nas je vjerovalo u opstanak .
Čestitke komšije
Sljedeća 4 kola su ključna gdje možete izgubiti jednu tekmu, ali nikako onu u Vitezu.

Sljedeća 4 kola su ključna gdje možete izgubiti jednu tekmu, ali nikako onu u Vitezu.
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Vi odigrate jednu utakmicu kako treba, jednom pobjedite i odmah Želju derete, nema dalje. Opusti se ba, da ne dobijete po guzici džaba!astra1922 je napisao/la:sad mi prica covjek sto je iso u ugljevik da smo odlicni bili i kaze da zeljo nema sta traziti na banju ako ponovimo igru i zalaganje kao danas..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.