Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- sanlituncay
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Najgore od svega što je taj klub dobar,jači od komplet premijer lige i sigurno da ima jos klubova od kojih su jači a iz tih klubova dolaze naši reprezentativci 
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
možda da je neka druga reprezentacija ...Elegant je napisao/la:Samo da se prisjetimo Seferovica, Tankovica, Halilovica i svih slicnih, koji su MOGLI da su HTJELI.Bassha je napisao/la:SALANOVIC SE POVREDIO NA TRENINGu!!!!
Salanovic nach Training leicht angeschlagen
MOSKAU Dennis Salanovic musste die erste Trainingseinheit der Liechtensteiner A Nationalmannschaft in Moskau vorzeitig abbrechen
Pametnom dosta.
Kakav caj.Sabinho je napisao/la:Ahmete usra se grob te yebo predji na caj
Picemo mi nju ako Bog da i u Rusiji
Sa Papetom moj AhmoAhmetNY je napisao/la:Kakav caj.Sabinho je napisao/la:Ahmete usra se grob te yebo predji na caj
Picemo mi nju ako Bog da i u Rusiji
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zastone je napisao/la:možda da je neka druga reprezentacija ...Elegant je napisao/la:Samo da se prisjetimo Seferovica, Tankovica, Halilovica i svih slicnih, koji su MOGLI da su HTJELI.Bassha je napisao/la:SALANOVIC SE POVREDIO NA TRENINGu!!!!
Salanovic nach Training leicht angeschlagen
MOSKAU Dennis Salanovic musste die erste Trainingseinheit der Liechtensteiner A Nationalmannschaft in Moskau vorzeitig abbrechen
Pametnom dosta.
Rugala se sova sjenici....sanlituncay je napisao/la:Najgore od svega što je taj klub dobar,jači od komplet premijer lige i sigurno da ima jos klubova od kojih su jači a iz tih klubova dolaze naši reprezentativci
Nek su Šturm,Hajduk,Sarajevo,Siroki,Zrinjski giganti.
- sanlituncay
- Kontakt:
Ovaj nema šanse da dobije poziv,kad je Pape igrao lopte u Americi se nije ni znalo za taj sport
Galaxy je u Papetovim očima vjerovatno amaterski klub 
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Ili Samsung 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ili mozda video rekorder.sanlituncay je napisao/la:Ovaj nema šanse da dobije poziv,kad je Pape igrao lopte u Americi se nije ni znalo za taj sportGalaxy je u Papetovim očima vjerovatno amaterski klub
Unknown Genius je napisao/la:Halo bolan, jesi ti malouman, gluh ili koji je već tvoj problem? Stvarno ne razumijem.MrMuscle je napisao/la:Ne vidim sta ste I jedan I dr dokazali time.. pjanic nije imao pravo igrati za horoze.. hadzifejzovic laprda kao obicno mada je on odigrao bitnu ulogu kod mireta, al ovdje lupa na sebi svojstven nacin.... on I komsic su ajmo reci najzasluzniji uz miretovog babu.... domenech bi ga zvao al ovaj nije imao pravo jigrati....
Pa prestani se jadan brukati, nevjerovatno.
Evo još jednom gdje sam Pjanić kaže da je pozvan u mladu reprezentaciju Francuske: " onclick="window.open(this.href);return false;
MrMuscle je napisao/la: Bas me zanima kako je to Pjanic mogao igrati za Francusku... rodjenjem I porijeklom ne, takodjer nije proveo ni propisano vrijeme boravka da stekne mogucnost igranja za horoze... ne palite se na gluposti nasih medija koji su to lupali...
Iskreno se nadam da je ovo lagao cisto da ga muljatori iz saveza pozovu, jer bi mi pao u ocima ovakvim jadnim dizanjem cijene, a fakat od svih fud reprezentativaca u smislu patriotizma cijenim njega I salihovica (dom reprezentativce ne racunam dzeku I svrska itd.) ostali su svi sjedili na 2 stolice, a od novog vala prcica koji je za razliku od pjanica mogao igrati za France al se odazivao u nase cirkus oml kategorije, pa i momciluku kolasinca jer igra malo je reci srcem...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Dobro ljudi,promijenite temu,nego da vidimo,s obzirom da Džeko ima 28,a Ibišević 30 godina (Vedo će se od repke oprostiti nakon EP 2016) da mi vidimo koje to klasične napadače imamo na koje možemo računati.Đurić,Fajić,Hadžić,Mahmutović...,čini mi se niti jedan od ova 4 nije niti će biti blizu kvaliteta dvojice postojećih.Mi nećemo imati napadača u skoro vrijeme.Višća i Zec to nisu,Višća nije uopće za reprezentacije i nije centarfor,a Zec jeste napadač ali je nizak,neupotrebljiv za skok igru,a bez toga mi ne možemo.Džekini golovi glavom protiv Grčke su nas i odveli na Mundijal.
Izvuće Sušić nekog iz Gorice il Hrvatskog Dragovoljca
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Covjhek je iz Bostona i bio je ucesnik bostonske cajanke.
AhmetBO
AhmetBO
1946
Majka mu je rodjena u Austriji, imao je ponudu i od njih, tako da, evo ti jedna brazilskaZastone je napisao/la: možda da je neka druga reprezentacija ...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Eldinu Hadzicu trebale dvije minute da dadne gol u debiju za Zaragozu.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
- Papastathopoulos
- Kontakt:
usao u igru u 42', zabio u 44' 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Za svi bosanci,
Ja Sam odlucio da igram za Lihtenštajn .
Dugo Sam Sa mojim roditeljima,prijateljima i mojim Beraterom razgovarali i diskutirali i na kraju smo odlucili da je za mene bolje da igram za Lihtenštajn radi moje buduce karijere.
Al to neznaci da mi Bosna nije vazna i Draga ili da mi Bosna nikad vazna ili Draga biti nece.
Bosna ce uvjek biti moja Domovina i Moja Očevina i uvjek cu Bosnu nositi u
Srcu svom.
Molim vas da moju odluku razumijete.
Vaš Dennis Salanovic
Ja Sam odlucio da igram za Lihtenštajn .
Dugo Sam Sa mojim roditeljima,prijateljima i mojim Beraterom razgovarali i diskutirali i na kraju smo odlucili da je za mene bolje da igram za Lihtenštajn radi moje buduce karijere.
Al to neznaci da mi Bosna nije vazna i Draga ili da mi Bosna nikad vazna ili Draga biti nece.
Bosna ce uvjek biti moja Domovina i Moja Očevina i uvjek cu Bosnu nositi u
Srcu svom.
Molim vas da moju odluku razumijete.
Vaš Dennis Salanovic
https://****.com - Live Local Dating - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com] Women Near Me [/url]
- Goalgetter
- Kontakt:
Prvo jedan
za njega.
Drugo, jedan
za medije koji su objavili da Dennis zeli igrati za nas.
Drugo, jedan
Jao tugo moja, pa kad nama Lihtenštajn uzima igrače

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, edvaE2, General505, RajvoSA03 i 7 gostiju.